This version of the page http://www.darnitsa.ua/csr/patronage (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Меценатство

Меценатство

Меценатство та відродження його традицій - один з напрямків громадської діяльності Фармацевтичної фірми «Дарниця», що лежить в основі нашої соціальної діяльності. Багато років ми підтримуємо різноманітні проекти у сфері мистецтва та культури України, щиро вважаючи підтримку української культури, зокрема українського театру, ще однією серйозною інвестицією у здоров'я нації.

 

«Банк шкіри»

Як підприємство, що працює у галузі охорони здоров’я і добре розуміє важливість таких інноваційних проектів для суспільства, Фармацевтична фірма «Дарниця» надала благодійну допомогу Київському опіковому центру в рамках проекту з вирощування клітин шкіри «Банк шкіри. Лікування опіків».

Дізнайтесь більше про народний проект «Банк шкіри»

Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

Однією із найцінніших ініціатив, яку особисто патронує Голова наглядової ради Фармацевтичної фірми «Дарниця» Володимир Антонович Загорій є Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, ініційований Лігою меценатів України.

Детальніше про проект

Постанови театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв»

Театральна компанія «Бенюк і Хостікоєв» за підтримки Фармацевтичної фірми «Дарниця» презентувала низку театральних вистав, а саме: «Сеньйор з вищого світу» , “Про людей і мишей” , “Швейк” та організувала гастролі трупи майже по всім обласним центрам України.

«Дарниця» — в кращих традиціях меценатства, або п'ять днів аншлагу

Божественна літургія

В 2004 році за фінансової підтримки Фармацевтичної фірми «Дарниця» відбулася визначна подія в Михайлівському Золотоверхому Соборі - запис Божественної Літургії святого отця Іоанна Златоуста у виконанні камерного чоловічого хору «Браво» під керівництвом Романа Будзяка.

Соціальні проекти «Дарниці»

 

МЕЦЕНАЦТВО
Підтримка культурних
та просвітницьких проектів

 

БЛАГОДІЙНІСТЬ
Участь у більш ніж
50 благодійних проектах

 

ПАРТНЕРСТВО
Підтримка ініціатив
спортивних асоціацій та молоді

 

Саме усвідомлення соціальної відповідальності відіграє суттєву роль в формуванні філософії ведення бізнесу. Для нас це комплексне поняття, в основі якого лежить відповідальність за якість продукції, що виробляється, відповідальність перед споживачем, співробітниками і партнерами компанії, відповідальність перед державою і соціальними потребами суспільства. Ми впевнені, що лише разом - держава, бізнес, громадськість - ми подолаємо усі негаразди, згуртуємо націю і зможемо збудувати сучасне європейське суспільство!

 
© 1994 - 2017 ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Умови користування сайтом © 2015 Зроблено в uStudio Design