This version of the page http://brainbasket.org/?p=2471 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Бачення – BrainBasket Foundation

Бачення

Україна завжди асоціювалась у іноземців зі світовою житницею (breadbasket), але зараз, окрім потужного агросектору, в України з’явився унікальний шанс стати ще й глобальним “інтелектуальним кошиком” (brainbasket), що експортує результати інтелектуальної діяльності наших ІТ-спеціалістів.

Тому в квітні 2014 року ініціативною групою провідних українських ІТ-компаній за участі представників Міністерства економіки України та КМДА було прийнято рішення про створення Фонду BrainBasket, який буде займатись розвитком освітнього ринку в ІТ-галузі та зможе дати поштовх освітній екосистемі.

Ми прагнемо зробити ІТ-галузь рушійною силою економічного зростання України за допомогою розвитку освітньої інфраструктури. Наша ціль – сприяти підготовці 100 000 нових IT-спеціалістів до 2020 року.

БАЧЕННЯ

Україна має унікальний шанс використати ІТ індустрію як локомотив економічного розвитку та стати так званим “джерелом талантів” для Європи.

ЗРОСТАННЯ

Додаткові 100 000 айтішників отримають роботу в міжнародних ІТ компаніях, що забезпечить близько 10 млрд. дол. експортних надходжень.

МОЖЛИВIСТЬ

Створення робочих місць в ІТ-галузі дозволяє формувати справжній середній клас, що стане рушійною силою економічного зростання.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress