This version of the page http://www.allianz.ua/paralympic-sport (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Підтримка Паралімпійського спорту страховою компаніею Allianz Україна
  • › Русский
  • › Головна
+380 800 500 727
(Безкоштовно з усіх телефонів у межах України)

Allianz і Паралімпійський спорт

У 2006 році Allianz став партнером Міжнародного паралімпійського комітету (МПК) і з того часу активно підтримує паралімпійський рух, його учасників, цінності та ідеї. У 2011 році компанія отримала статус першого міжнародного партнера МПК, який також підтверджується локальною співпрацею з паралімпійськими комітетами різних європейських країн.

У 2013 році до них приєдналася і Україна – Allianz став офіційним спонсором Національного паралімпійського комітету та Національної паралімпійської збірної команди України. Відповідно до угоди про партнерство, підписаній до кінця 2014 року, Allianz і НКСІУ об'єднали зусилля для розвитку фізичної культури і спорту інвалідів України, національного паралімпійського та дефлімпійського рухів, а також забезпечення участі національної збірної команди України в ХІ зимових Паралімпійських іграх 2014 року в м. Сочі.

«З першого дня співпраці з МПК Allianz взяв за мету ділитися знаннями про паралімпійський рух та про неймовірні досягнення спортсменів з якомога більшою кількістю людей, – підкреслив Гаррі Андреасян, генеральний директор страхової компанії «Allianz Україна». – І в Україні ми бачимо перед собою таку ж задачу. Наша збірна – видатна команда, яка багато чого досягла в Паралімпійському спорті. Нашими спортсменами захоплюється весь світ, а от на батьківщині про них мало хто знає. Тому крім фінансової підтримки комітету і команди в підготовці до Паралімпіади в Сочі, ми направимо зусилля на те, щоб привернути увагу українців до їхніх успіхів».

Крім фінансової підтримки руху Allianz проводить інформаційно-просвітницькі кампанії, присвячені паралімпійському спорту. Дотримуючись принципу «Поділися знанням», Allianz має за мету донести і пробудити інтерес широкої громадськості до надихаючих досягнень паралімпійців.

За допомогою графічних інформаційних матеріалів Allianz розповідає про особливості різних видів паралімпійського спорту, наприклад про те, як спортсмени-гірськолижники з порушеннями зору з'їжджають зі схилів зі швидкістю більше 100 км/год. За час існування партнерства з МПК Allianz допоміг підвищити рівень інформованості суспільства і викликати великий інтерес до паралімпійського спорту в цілому.

  • Allianz Україна
  • Група Allianz
  • Керівництво
  • Фінансовий стан
  • Ліцензії
  • Правила страхування
  • Перестрахування
  • Прес-центр
  • Підтримка Паралімпійського спорту
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

 

 

 

Страхування майна
або авто:

0 800 500 727
+380 44 459 00 51

Електронна адреса
для документів 
doc@allianz.ua

 

 

Медичне страхування,
страхування від нещасного випадку,
страхування подорожуючих:

0 800 500 649
+380 44 459 00 56
+380 44 521 95 50

© Allianz 2017. Всі права захищено.