Хостинг в Європі

Зазвичай європейський хостинг можна охарактеризувати як надійний і якісний.

Він проходить ретельний контроль, а використання останніх технології робить його по справжньому сучасним.
Хостингові компанії в Європі пропонують широкий вибір тарифних планів, в залежності від запитів клієнта.

Ціни на хостинг, як правило, визначаються такими критеріями:

- Кількість веб-проектів, які розміщені на одному акаунті;
- Дискова квота (дисковий простір, виділений для розміщення веб-ресурсів);
- Період, на який отримується хостинг.

Більшість хостинг-провайдери в європейських країнах практикують надання користувачам тестового періоду. Від того, як пройде тестування і залежить багато в чому рішення про придбання хостингу.

Кращі провайдери пропонують хостинг з аптайм, рівним 99.9%. Це забезпечує відсутність перебоїв в роботі веб-ресурсу і високу швидкість завантаження.

Використовуються джерела безперебійного живлення, проводиться цілодобовий моніторинг.

Кожен день провайдери проводять бекапи (процес копіювання даних), що дозволяє швидко відновити інформацію, розміщену на сайті.

Зазвичай європейські компанії працюють з багатьма користувачами зі всієї планети, використовуючи при цьому зручні системи оплати послуг. Недолік у тому, що оплачувати їх потрібно в євро.

Якщо ви хочете розмістити свій сайт на міжнародному хостингу, ознайомтеся з законодавством країни. Це допоможе уникнути несподіваних неприємностей. До речі, в Європі існують багато провайдерів, які пропонують україномовну техпідтримку.

Частіше, ніж в інших європейських країнах власники українських сайтів вибирають хостинг в Німеччині.
Замовляють виділений сервер, VPS з розміщенням в дата-центрах або виділений хостинг німецьких хостинг-провайдерів. У послугу включена якісна техпідтримка українською мовою та зручні способи оплати.

Німецький хостинг, так само як і інший, являє собою послугу з виділення обчислювальних потужностей, необхідних для розміщення інформації на сервері. У послугу входить також виділення на сервері місця для баз даних, файлового сховища, поштової кореспонденції, і т.д., забезпечення роботи відповідних серверів. Інші послуги (DNS, хостингу електронної пошти і баз даних, розміщення файлів) можуть надаватися як окремо, так і в комплексі.

Хостинг в Німеччині, що надається у вигляді колокації, передбачає розміщення обладнання, яке належить клієнту, на території дата-центру провайдера. Крім колокації хостинг в Німеччині надається у вигляді загального віртуального сервера, віртуального виділеного сервера, VPS і виділеного сервера.

Тарифні плани на хостинг в Німеччині розраховуються в залежності від кількості веб-сайтів, які розміщені на одному акаунті, дискового простору, обмеження на навантаження.