CURL хостинг

CURL - це одна зі службових програм, яка значно розширює можливості вашого веб-ресурсу. Це вільна кроссплатформенна програма в командому рядку, використовувана для копіювання файлів і даних за допомогою різних протоколів передачі з синтаксисом URL. Також вона використовується для різних цілей, наприклад, для імітування скриптом активності користувачів на веб-ресурсі, відправки та заповнення веб-форм.

Хостинг з підтримкою СURL дозволяє запрограмувати роботу з coоkie, передбачає відправку POST-запитів, послідовне відвідування декількох сторінок. Для деяких систем управління вмістом сайту CURL хостинг є необхідною умовою: з його допомогою можуть проводитися тестування і автоматичні оновлення.

Отже, вибір хостингу з підтримкою cURL визначає додаткові можливості для вашого сайту.

Деякі компанії пропонують безкоштовний хостинг curl. Але при цьому характеристики хостингу будуть мінімальними і підійдуть тільки для самих простих сайтів. безкоштовний PHP cURL хостинг також використовується рідко через те, що ця програма може використовуватися для розповсюдження спаму.

Тому, якщо ви хочете повною мірою реалізувати можливості CURL, віддайте перевагу платному хостингу. Підтримку CURL можна активізувати на VPS-хостингу на базі платформ FreeBSD або Linux. Цю послугу також можна включити безпосередньо з панелі, якщо на VDS є спеціальна панель керування.

Додатковими можливостями платного CURL хостингу є відновлення передачі даних з моменту їх обриву, підтримка HTTP-Cookie, тунелювання через HTTP-проксі. Дана програма підтримує такі методи аутентифікації як дайджест, Kerberos для FTP, Negotiate для HTTP, NTML і базова автентифікація.

CURL хостинг від компанії UAHosting забезпечується за допомогою надійного програмного обладнання та безперебійної роботи каналів передачі даних. Веб-ресурс будь-якої складності отримає якісний супровід. Ви будете знати, що сайт повністю відповідає вашим запитам, а його робота завжди стабільна.

На будь-які ваші питання відповідатимуть фахівці техпідтримки компанії UA Hosting.

Не бійтеся зробити ваш сайт по-справжньому неповторним і використовувати всі можливості, в тому числі CURL. Грамотно технічна підтримка від хорошого провайдера подарує вам таку можливість і стане одним з основних показників розвитку вашого проекту.