This version of the page http://nfp.gov.ua/news/1459.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
Головні події - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
 Українська    Русский   English 

Національна комісія, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Лист Голові комісії

Повідомлення


ініціативної групи про підготовку формування нового складу
Громадської ради при Нацкомфінпослуг

 

На підставі пункту 14 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070, керуючись Типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному  органі  виконавчої влади,  Раді міністрів Автономної Республіки Крим,  обласній, Київській та Севастопольській міській, районній,   районній   у   мм.   Києві  та  Севастополі  державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Типове положення), та розпорядженням Нацкомфінпослуг від 16.03.2017 № 557 «Про припинення  повноважень Громадської ради при Нацкомфінпослуг та утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг», для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики на ринках небанківських фінансових послуг, ініціативна група з підготовки проведення установчих зборів з обрання нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг (далі – ініціативна група) ПОВІДОМЛЯЄ:

За результатами першого засідання ініціативної групи, яке відбулося 20.03.2017, визначено дату проведення установчих зборів Громадської ради при Нацкомфінпослуг – 15 травня 2017 року. о 15 год. 00 хв. Місце проведення зборів – м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3  (конференц-зал, 1 поверх).

Запрошуємо інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, взяти участь у проведенні установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати: заяву в довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви необхідно додати належним чином засвідчені документи, передбачені пунктом 8 Типового положення:

До заяви додаються:

- рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку (копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій подається у формі друкованої сторінки з веб-сайту Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, засвідченої підписом керівника та скріпленої печаткою інституту громадянського суспільства на дату подання документів);

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства Нацкомфінпослуг письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності);

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Звертаємо вашу увагу на те, що до заяви необхідно додати письмову згоду особи, яку делегує інститут громадянського суспільства для роботи у Громадській раді, на оприлюднення і обробку її персональних даних, зазначених у біографічній довідці та документах, що подаються ініціативній групі.

Документи, оформлені належним чином, надсилати ініціативній групі поштою (01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3, кімн. 448) або передавати безпосередньо до відділу організаційного контролю та зв'язків з громадськістю організаційно-розпорядчого департаменту у термін    до 14 квітня 2017 року включно (крім вихідних та святкових днів).

у робочі дні – з 9.00 до 17.00 години, 

у п’ятницю – з 9.00 до 16.00 години.

Контактні особи: відділ організаційного контролю та зв'язків з громадськістю організаційно-розпорядчого департаменту – начальник відділу Біленька Ірина, головний спеціаліст Косюк Олена, телефон для довідок (044) 235-70-71  E-mail: zmi@nfp.gov.ua.

В обов’язковому порядку електронні копії (в форматі PDF) вказаних документів надсилати на вказану вище електронну адресу.

Додатково, звертаємо увагу: До складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Членство в Громадській раді є індивідуальним.

Бажаємо успіху та сподіваємось на плідну співпрацю!