This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=779 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
БІОЕНЕРГЕТИКА, ЯК АЛЬТЕРНАТИВА ПРИРОДНОМУ ГАЗУ | ТОВ "Господар ЕЦ"

БІОЕНЕРГЕТИКА, ЯК АЛЬТЕРНАТИВА ПРИРОДНОМУ ГАЗУ

27 травня 2014 року в Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася нарада з питань розвитку біоенергетики в аграрному секторі України. Під час наради було обговорено стан та перспективи використання біогазу, рідких палив та твердого біопалива. Також розглядався досвід використання місцевого палива для опалення виробничих і побутових приміщень, наявність сировинної бази енергетичних культур тощо.

На прикладі Європейського та світового досвіду аграрною біоенергетикою, як правило, займаються кооперативні формування, а фермерські господарства широко використовують альтернативні енергоносії у своїй повсякденній діяльності.

В зв’язку з цим організатори виставки «ФЕРМЕР УКРАЇНИ – 2014» Асоціація фермерів та приватних землевласників України та Союз сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України прийняли рішення про формування окремої експозиції «БІОЕНЕРГЕТИКА В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ», де буде представлено обладнання та технології по виробництву біогазу, рідкого та твердого біопалив, обладнання для обігріву приміщень та сушки зернових, а також проведено конференцію на якій буде розглянуто питання вирощування, заготівлі та зберігання біоенергетичної сировини сільськогосподарськими кооперативами, технології та обладнання для виробництва біоенергії, шляхи фінансування біоенергетичних проектів.

Особливо актуально питання розвитку біоенергетики стало після припинення «Газпромом» постачання природного газу до України.

Експозиція буде формуватися в рамках XVII – ї сільськогосподарської виставки «ФЕРМЕР УКРАЇНИ – 2014», яка відбудеться з 10 по 12 вересня 2014 року, на території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр.. Ак. Глушкова, 1).

Повну інформацію про виставку, умови участі та розміщення учасників можливо отримати на Інтернет – сайті розпорядника виставки  www.farmer-ukr.com, або ж на сайтах організаторів Асоціації фермерів www.farmer.co.ua та Союзу кооперативів www.coop-union.org.ua.

Розпорядник виставки: ТОВ «ГОСПОДАР ЕЦ», м. Київ, вул.. Патріса Лумумби, 21, оф. 417.

Тел./ф: 044-501-78-23, 501-78-24.

Ел. адреса:  farmexpo@ukr.net