This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=3692 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
ВЕРХОВНА РАДА ПРИЙНЯЛА ЗАКОН, ЯКИЙ ЗАХИЩАЄ ВЛАСНИКІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА | ТОВ "Господар ЕЦ"

ВЕРХОВНА РАДА ПРИЙНЯЛА ЗАКОН, ЯКИЙ ЗАХИЩАЄ ВЛАСНИКІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА

В Україні за останні роки надзвичайно виросла кількість рейдерських захоплень підприємств, майнових комплексів та земельних ділянок. Про це свідчать і вимоги, з якими фермери збиралися під стінами Верховної Ради 4 жовтня 2016 року.

Тож прийняття Верховною Радою за основу і в цілому розробленого за участю Міністерства юстиції закону є надзвичайно актуальним. Це дозволить знизити кількість рейдерських атак на фермерські господарства та інші українські підприємства. За ухвалення законопроекту №5067 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно і захисту прав власності» за основу і в цілому проголосував 271 народний депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів. Основними нововведеннями закону є впровадження нотаріального засвідчення підписів голови та секретаря загальних зборів акціонерів компанії при реєстрації змін юридичної особи; нотаріального засвідчення підписів на статутних документах, розподільчому балансі, заяві про вихід із товариства, а також кримінальної відповідальності реєстраторів за неправомірні дії при перереєстрації власності.

Прес-служба АФЗУ