This version of the page http://www.etachki.com/prodat-toyota/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
Продать Toyota. Продам Toyota | eTachki.com.

Первый в Украине онлайн-аукцион по продаже авто

или
  • РУС
  • УКР

Продать авто в Украине. Продажа авто дорого на онлайн аукционе | Etachki

Ми спеціалізуємося на купівлі усіх автомобілів Toyota

Маючи кілька автомобілів або бажаючи обміняти своє авто на нове, власники дуже часто замислюються про можливий продаж старих і купівлі нових автомобілів. Перше питання, що спливає у свідомості продавця, - яким способом продати авто більш вигідно? Який існує перевірений спосіб, який гарантує продаж вживаного автомобіля?

  Серед існуючих варіантів продажу автомобіля самими переважними можна виділити декілька з них:

- Самостійно продати Тoyota іншому любителю авто;

- Продати авто на комісійній площадці;

Звичайно ж, кожен з варіантів продажу відрізняється своїми особливостями і має свої переваги. Що являє собою самостійна спроба продажу? Самостійна операція має на увазі велику відповідальність, час і чимало сил. Перше, що можна підкреслити як перевага, - створення реклами. Тобто при самостійній продажу необхідно забезпечити рекламу товару, що продається, скласти оголошення про продаж і оповістити всіх потенційних покупців про Ваш намір продати Тoyota. Цілком природно, що всі ці зусилля вимагають професійної підготовки, для чого будуть потрібні певні знання і час.

Часто оголошення, розміщені в інтернеті, просто губляться в масі подібних. Крім того, знадобиться розмістити професійне фото, проаналізувати пропозиції ціни.

Сервіс eTachki.com® - професійно організована служба, яка готова купити Ваш автомобіль за вигідною ціною. Його експертна оцінка дасть повне уявлення про технічні характеристики і ходових якостях. Для того, щоб повідомити дані про свій автомобіль, Вам потрібно всього лише кілька хвилин. У той же час, як звернення в газету або журнал забирає набагато більше часу, але в газетних виданнях подача оголошень коштує грошей. Також не обійдеться без вкладення матеріальних засобів і реклама про продаж.

Звичайно ж, продавцю слід пройти передпродажну підготовку, яка включає відвідування СТО, де фахівці зможуть прибрати всі проблеми з двигуном, провести косметичний ремонт авто.

Звернення в нашу компанію стане рішучим кроком до успіху, чого не скажеш про всі розглянуті способи  самостійного продажу. 

На даний момент ми надаємо сервіс викупу автомобілів в наступних містах:  Киевский регион, Днепровский регион, Львовский регион, Харьковский регион, Николаевский регион, Одесский регион, Житомирский регион, Полтавский регион, Запорожский регион, Херсонский регион, Волынский регион, Ивано-Франковский регион, Черкасский регион, Винницкий регион, Ровенский регион, Черниговский регион, Хмельницкий регион, Сумской регион, Тернопольский регион, Черновицкий регион, Кировоградский регион, Закарпатский регион.