This version of the page http://zz.te.ua/?p=95675 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
У тернопільських школах будуть висіти годинники з іменем Хоптяна | Новини Тернополя і області – За Збручем

У тернопільських школах будуть висіти годинники з іменем Хоптяна

04/09/2012 0
Розмір тексту:
версія для друку

Перед початком навчального року Партія регіонів подарувала вчителям годинники.

31 серпня у Тернополі проходила обласна педагогічна конференція. На заході був присутній, вітав учителів, вручав дарунки і нагороди Валентин Хоптян, голова Тернопільської облдержадміністрації, а за сумісництвом також голова обласної організації Партії регіонів. Окрім нагородження найкращих вчителів області державними та корпоративними нагородами, присутні на конференції вчителі отримали також настінні годинники — дарунки від пана Хоптяна і Партії регіонів. На циферблаті годинників — напис “З святом Дня знань!” та підпис “Голова облдержадміністрації Голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян”, розміщено також логотип Партії регіонів, – повідомляє ОПОРА.

Як повідомляють місцеві освітяни та батьки учнів, у деяких випадках ці годинники вчителі урочисто демонстрували на перших дзвониках у своїх школах, вони уже висять в приміщеннях навчальних закладів області.

  • Теги:

Додати свій коментар

Loading...
Погода, Новости, загрузка...

Погода

погода
Погода в Тернополі

Опитування

  • Як Ви постите?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань