This version of the page http://www.vlasnasprava.info/ua/SMEProject.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
VlasnaSprava.info :: Інформаційний ресурс Проекту МФК "Розвиток підприємництва в Україні"
 
Поиск


Русский
Êâiòåíü 11, 2017, ³âòîðîê
ФІНАНСУВАННЯ БІЗНЕСУ БІЗНЕС від А до Я БІЗНЕС-НАВЧАННЯ ОГОЛОШЕННЯ БІЗНЕС-ПЛАНИ РЕКЛАМА КНИГИ ПЕРЕДПЛАТА ВИДАНЬ  
 

Прес-релізи

Огляд преси

Календар підприємця

Продаж бізнесу

Моніторинг законодавства

Довідники

Бізнес-інструменти

Інтернет-конференціі

Актуальне інтерв'ю

Цікава інформація

Запитання-відповіді

Форум

Енциклопедія підприємця

VlasnaSprava Блог

Виставки

пошук по сайту  
 
Логін  
   
  Пароль  
 
  зареєструватися
забули пароль?
Інформаційний ресурс Проекту МФК "Розвиток підприємництва в Україні"  

switch to English »

ПРОЕКТИ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ в УКРАЇНІ

Проект "Розвиток підприємництва в Україні"

Проект МФК "Розвиток підприємництва в Україні" працює з Урядом України над удосконаленням регуляторної політики, щоб створити більш сприятливі умови для розвитку малого бізнесу. Проект, профінансований Європейською Комісією, концентрує свою діяльність на чотирьох напрямках:

  • Щорічне дослідження сектору малого та середнього бізнесу з метою визначення головних адміністративних та регуляторних перешкод для розвитку приватного підприємництва.
  • Вдосконалення законодавчої бази для видачі дозволів та інших обраних регуляторних процедур.
  • Безпосередня співпраця з регуляторним відомствами щодо спрощення та оптимізації процедур видачі дозволів.
  • Забезпечення малих та середніх підприємств простою і доступною інформацією про регуляторні процедури, права й обов'язки підприємств, як учасників ринку.

Потенціал для розвитку сектору малого та середнього бізнесу України стриманий невідповідними регуляторними нормами та недостатньо скерованими механізмами їхньої реалізації, так само як і невисокий рівень юридичної освіченості серед власників малого бізнесу. Працюючи над вирішенням цих питань, МФК підтримує сталий розвиток малого та середнього бізнесу в Україні.

Дослідження бізнес-середовища в Україні

Дослідження бізнес-середовища в Україні є найбільш масштабним, всебічним та найдовшим серед подібних досліджень, та слугує підставою для заходів з регуляторної політики щодо приватного сектору, які здійснюються МФК, донорською спільнотою, і що більш важливо, Урядом України.

Серед регуляторних питань, дослідження МФК постачає інформацію про перешкоди з якими стикаються сьогоднішні власники малого бізнесу. Запроваджене на постійній основі, дослідження дозволяє Урядові робити краще поінформовані рішення щодо регуляторної стратегії та досліджувати реакцію приватного сектора на здійснені реформи.

З 1999 року, Урядом України прийнято 13 змін до законодавства згідно з рекомендаціями МФК. Ці законодавчі ініціативи покращили такі питання як реєстрація підприємства, перевірки, оподаткування, лізинг та державна підтримка малого бізнесу.

Участь у реформуванні стратегії регуляторної політики

Проект "Розвиток підприємництва в Україні" працює з Урядом України на всіх рівнях з метою вдосконалення системи видачі дозволів в Україні. Спільно з Державним комітетом з питань регуляторної політики та підприємництва, МФК розробила проект закону "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Крім того, МФК працює з Державним департаментом пожежної безпеки, Державним комітетом з нагляду за охороною праці, Санітарно-епідеміологічною службою, забезпечуючи їх детальними рекомендаціями щодо спрощення процедур видачі дозволів та побудови потужних комунікаційних каналів для інформування підприємців.

Підвищення освіченості підприємців про їхні права

МФК є розробником та продовжує співпрацю з www.VlasnaSprava.info щоб забезпечувати підприємців найновішою інформацією про регуляторні процедури. Протягом минулого року vlasnasprava.info стала однією з найбільш популярних в Україні ділових Інтернет-сайтів, забезпечуючи більше 80,000 відвідувань на місяць та залучаючи більше 3,200 постійних зареєстрованих користувачів.

За додатковою інформацією, будь ласка звертайтеся до Представництва МФК в Україні:
Міжнародна Фінансова Корпорація
Член Групи Світового Банку
Програма Партнерства з розвитку приватного сектора
Проект "Розвиток підприємництва в Україні"
  International Finance Corporation
A Member of the World Bank Group
Private Enterprise Partnership
Ukraine SME Policy Development Project
Тел.: (380 44) 490-6400 Tel.: (380 44) 490-6400
Факс: (380 44) 490-6420 Fax: (380 44) 490-6420

switch to English »





Головна сторінка  |  Веб-ресурси  |  Мапа сайту  |  Зворотній зв'язок  |  Партнери

Технологічна підтримка - Activemedia LLC
© 2002-2010, ЦРБТ. Всi права застережено. Жодна частина матерiалiв не може бути вiдтворена чи використана iншим способом у будь-якiй формi без письмової згоди осiб, якi мають авторськi права. Погляди, викладенi у матерiалах авторiв, можуть не збiгатися з поглядами Центру розвитку бiзнес-технологiй.