• URSA PUREONE Нове покоління ізоляційних матеріалів. Матеріал найвищої якості для бездоганної тепло- та звукоізоляції
  • URSA GEO Тепло- та звукоізоляція на основі скловолокна. Вироблена за еко- технологією
  • URSA XPS Теплоізоляція з екструдованого пінополістиролу. Вироблена без використання фреонів
  • URSA TERRA Тепло- та звукоізоляція для приватного домобудівництва, яка від- повідає стандартам професійного будівництва

URSA Новини RSS

Вітаємо з 8-м березня!

Чоловіча половина колективу URSA вітає зі святом міжнародного жіночого дня наших чарівних співробітниць, клієнток, та партнерок!

Всеукраїнський конкурс для студентів 2017

Компанія УРСА рада повідомити про початок чергового конкурсу для студентів та випускників будівничих та інженерних спеціальностей на кращу роботу з використання сучасних технологій тепло- та звукоізоляції будівель.

Інші новини

Чому URSA?

Популярно

Мінеральна ізоляція на основі скловолокна – це найпопулярніший різновид мінеральної ізоляції у світі.

Ефективно

В порівнянні з іншими видами мінеральної ізоляції, матеріали URSA мають такі ж, чи навіть кращі показники теплопровідності та звукоізоляції за меншої ваги.

Зручно

Матеріали URSA не кришаться і не ламаються. Не потребують підгонки і високоточної нарізки, монтуються врозпір.

Вигідно

Матеріали в упаковці стиснуті від 3-х до 7-ми разів, що дозволяє зекономити на транспортуванні та зберіганні.

Екологічно

Матеріали екологічно безпечні і відповідають санітарним вимогам. Підтверджено екологічними сертифікатами, отриманими в ході випробувань в європейських лабораторіях.

Щоб будинок був надійним, потрібні міцні стіни. Щоб в будинку було затишно, потрібні щасливі господарі і дитячий сміх. А щоб у будинку було тепло - потрібна мінеральна теплоізоляція.

Продукти URSA допомагають втримати в будинку тепло в холодну пору, а прохолоду - в спекотну, і тишу цілий рік. Вони дозволяють знизити витрати на опалення до 2-х разів, зберігши в кімнатах комфортну температуру.

Будинок, побудований з мінеральною ватою URSA

Що таке мінеральна теплоізоляція URSA? Це будівельний матеріал, який використовуються переважно для тепло- і звукоізоляції. Її називають мінеральною, тому що основний компонент в складі - кварцовий пісок.

У минулому столітті ізоляцію на основі скляних волокон називали «скловату». З тієї пори технологія виробництва значно змінилася. Нинішня теплоізоляція на основі скляного штапельного волокна має спільну з матеріалом тих часів тільки сировину.

Сучасна мінеральна теплоізоляція URSA - це матеріал без пилу для «зеленого будівництва». Крім того, він більш пружний, а волокна тонші і довші.

За рахунок особливих властивостей, мінеральна вата забезпечує тепловий і акустичний захист будівель, також є негорючою.

Будівельники люблять її за компактність. Матеріали для утеплення одного приватного будинку середнього розміру можна привезти на одній «газелі». А також за еластичність - не потрібно вираховувати розмір утеплювача з точністю до міліметра, і за простоту в укладанні.

4 ключових властивості мінеральної вати URSA

Пожежна безпека

Мінеральна ізоляція URSA відноситься до негорючих матеріалів.
Використання наших матеріалів покращує вогнестійкість конструкцій будівлі.

Надійна тепло- і звукоізоляція

Утеплення мінеральною ватою дозволяє зберегти комфортну температуру в будинку в холод і в спеку. Особлива структура волокон, їх переплетення з ефектом фетрування і з'єднання з еластичною сполукою наділяє матеріал не тільки низькою теплопровідністю, а й високим рівнем звукопоглинання при дуже невеликій вазі.

Довговічність

Термін служби мінеральної вати на основі скляного штапельного волокна залежить від стану конструкцій будівлі і якості монтажу. Дослідження і випробування показали, що при дотриманні всіх будівельних норм, ізоляція може прослужити 50 років і довше, а її заміну можна виконати через роки в процесі капітального ремонту будівлі.

Біостійкість

Мінеральна вата має практично повністю неорганічну структуру і не містить поживних речовин для гризунів, комах та інших організмів, а також не схильна до гниття, утворення цвілі і грибка.

Мінвата URSA: серії

  • URSA GEO теплоізоляція з мінеральної вати на основі скляного штапельного волокна. Має високу теплоізоляційну здатність при малій вазі, високу пружність. Підходить для будь-яких тепло- і звукоізолюючих задач в області сучасного будівництва.
  • URSA PUREONE – екологічний утеплювач нового покоління з покращеними властивостями, рекомендований для монтажу в житлових будинках, дитячих кімнатах, а також в школах і лікувально-профілактичних закладах.
  • URSA TERRA – теплоізоляція для приватного будівництва з кращими характеристиками в своєму класі, які відповідають стандартам професійного будівництва.

В асортиментній лінії URSA є рішення для професійного і приватного будівництва, спеціалізовані рішення для стін, перекриттів, підлоги і покрівлі, а також універсальні продукти, які підходять для утеплення різних видів конструкцій.

Вибираєте утеплювач? Скористайтеся калькулятором URSA для розрахунку економії на опаленні з тепло- і звукоізоляцією URSA і переконайтеся в вигодах утеплення мінеральною ватою URSA через кілька кліків.

Чому наші клієнти вибирають URSA?

Ефективна теплоізоляція

Продукти URSA мають аналогічні або кращі показники теплопровідності і звукопоглинання в порівнянні з іншими мінераловатними утеплювачами, але при цьому мають меншу вагу.

Найбільш запитувана на ринку

Мінеральна вата на основі скловолокна за даними дослідження Freedonia Industry Study # 2707. 24.01.2014 вважається найпопулярнішим утеплювачем в світі.

Простий монтаж

Ізоляція в плитах і рулонах проста в монтажі і легко укладається майстром самотужки. Вона встановлюється вроспір, не ламається і не кришиться.

Компактно транспортується і зберігається

Мінеральні теплоізоляційні матеріали в упаковці стиснуті в 3-7 разів. Це додає корисного простору при зберіганні, скорочує витрати при транспортуванні і підвищує зручність роботи з матеріалом.

Екологічно безпечна

Продукти URSA екологічно безпечні і відповідають європейським стандартам: класифікація M1 Eurofins, сертифікат EUCEB. Для створення мінеральної ізоляції URSA використовують в 1,5 рази менше сполучного речовини на метр кубічний, ніж при виробництві інших видів ізоляції з аналогічним показником теплопровідності.

© 2012—2017