This version of the page http://www.uapravo.org/org.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
UAPRAVO.org - організації
 росiйська | english останнє поновлення 18.06.2012  
пошук      архiв  

Пам'яті друга
Всі, хто його знав особисто, скажуть, що не забудуть його ніколи... Андрій Матросов був людиною унікальною.

21.03.2012//
Міжнародна конференція "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?" відбудеться 17-20 травня 2012 року у м. Ялта, Україна.
Кримська весна розвитку – ініціатива Ресурсного центру ГУРТ, спрямована на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях

02.03.2012//
Асоціація УМДПЛ оголошує конкурс творчих робіт з міліцейської тематики! З 12 лютого стартує всеукраїнський конкурс на кращу фото-, відеороботу чи публіцистичний матеріал на тему дотримання прав людини працівниками міліції. Конкурс ініційований Асоціацією українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ).

14.02.2012//
Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» оголошує Конкурс ідей «Ефективні комунікації для ОГС» серед організацій громадянського суспільства. Півфіналістам Конкурсу буде запропонована безкоштовна участь у п"ятиденному тренінгу з практичних навиків ефективних комунікацій, що буде проведений спеціалістами Reuters Corporation. Фіналісти Конкурсу отримають гранти для реалізації власних міні-проектів з впровадження комунікаційних заходів та розробки комунікаційних продуктів.

// всi новини...

 

 







 


 

ВІННИЦЯ>
ДНІПРОПЕТРОВСЬК>
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ>
ЖИТОМИР>
ЗАКАРПАТТЯ>
ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ >
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ>
КИЇВ >
КІРОВОГРАД >
КРИМ>
ЛЬВІВ>
ЛУГАНСЬК>
МИКОЛАЇВ>
ОДЕСА >
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ >
СУМИ>
ЧЕРНІГІВ>
ЧЕРНИВЦІ>
ХАРКІВ >
ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ>