Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

«Фермове» - спільний проект компаній «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та «Сингента Україна»

«Фермове» - спільний проект компаній «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та «Сингента Україна», започаткований у травні 2016 року, спрямований на підтримку розвитку фермерських господарств в Україні на всіх етапах роботи – від вибору якісного насіння до реалізації готової продукції.


Компанія «Сингента» пропонує та забезпечує фермерські господарства якісною сировиною, засобами захисту культур від гризунів/комах, надає консультативні послуги протягом усього періоду вирощування культур. У свою чергу, «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» пропонує учасникам проекту не тільки місце на полицях у своїй мережі, але й якісну професійну підтримку у сфері підготовки і подальшого продажу їхньої продукції.

Наразі у проекті бере участь більше 30 фермерських господарств з Херсонської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Харківської, Рівненської, Запорізької, Сумської та Київської областей. Список продукції, яка буде вирощуватись та продаватись у рамках проекту «Фермове», містить помідори, огірки, різні види капусти, перець, баклажани, гарбузи, кабачки, картоплю, цибулю та кавуни.

У перспективі проект «Фермове» стане глобальною платформою для вирощування та реалізації фруктів та овочів для українського ринку, а також для експорту до країн Європейського Союзу.

Ми переконані, що даний проект є важливою інвестицією не тільки у розвиток фермерства в Україні, а й у розвиток культури здорового харчування. 

ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» була заснована у 2003 році. Компанія представлена 26 торговельними центрами «METRO» у найбільших містах України. На сьогоднішній день компанія об’єднує близько 3700 співробітників. «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» є найбільшим німецьким інвестором в Україні. Обсяг інвестицій компанії за період з 2003 по 2016 рік перевищує 550 млн. євро. Обсяг продажів компанії у 2014/2015 фінансовому році склав більше 425 млн. євро (вересень 2014 – жовтень 2015р.).

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» входить до складу METRO GROUP, однієї з провідних міжнародних торговельних компаній. У фінансовому році 2014/15 обсяг продажів компанії становив 59 мільярдів євро. Компанія представлена у більш ніж 2 000 міст у 29 країнах світу, та об’єднує більш ніж 220 000 співробітників. Досягнення METRO GROUP базуються на незалежній діяльності сильних брендів: METRO/MAKRO Cash and Carry, міжнародного лідера у оптовій торгівлі у форматі самообслуговування; Media Markt та Saturn, лідерів ринку роздрібних продажів побутової електроніки у Європі; та гіпермаркетів Real. www.metrogroup.de

«СИНГЕНТА»

«Сингента» – одна з провідних світових компаній, яка об’єднує понад 28 000 фахівців у 90 країнах задля досягнення однієї мети: розкрити потенціал рослини. Від часу свого заснування «Сингента» досягла значних успіхів і на сьогоднішній день є одним із лідерів світового агробізнесу.

До портфоліо «Сингенти» входить понад 80 засобів захисту рослин, а також велика кількість гібридів і сортів насіння польових та овочевих культур.

В українському відділенні компанії працює більше 300 фахівців, серед яких багато кандидатів сільськогосподарських наук. Метою компанії «Сингента» в Україні є пропозиція комплексних рішень для українських аграріїв та партнерство, якому віддають перевагу українські та міжнародні компанії. «Сингенту» вирізняє високоякісна продукція, інтегрований підхід до вирішення поставлених завдань та використання переваг сільського господарства України.

Більше інформації за посиланнями: 

http://24tv.ua/u_merezhi_magaziniv_metro_kesh_end_keri_ukrayina_zyavlyatsya_ovochi_vid_ukrayinskih_fermeriv_n694652

http://www.unian.ua/common/1372077-kupuyte-fermove.html

http://retail-community.com.ua/news/menedjment/4262--metro-kesh-end-keri-ukrayina-budet-prodavat-produktsiyu-ukrainskih-fermerov-bez-posrednikov

http://agravery.com/uk/posts/show/velika-sinergia-ak-virobnik-nasinna-ovocivniki-ta-ritejler-razom-pidkoruvatimut-evropu


Уманський тепличний комбінат

Директором та його засновником є відомий агроном, заслужений працівник сільського господарства України Микола Васильович Гордій.

Підприємство спеціалізується на вирощуванні тепличних томатів і огірків. Загальна площа теплиць становить 22,3 га, які розташовані в м. Умань, а також по філіях підприємства – у містах Христинівка і Тальне Черкаської області.

На полицях МЕТРО представлені 19 видів томатів – це завжди свіжа і смачна окраса столу, скарбниця вітамінів і корисних елементів.

5 видів томатів вирощуються на замовленням МЕТРО, ви можете їх знайти під торгівельною маркою «Фермове».


Південьагропереробка

Підприємство «Південьагропереробка» спеціалізується на вирощуванні овочів та фруктів за сучасними агротехнологіями. На підприємстві створено замкнутий цикл виробництва, що включає в себе власне виробництво, переробку та реалізацію готової продукції з застосуванням сучасних та перспективних методів.

Основними видами продукції є зернові культури, овочі та фрукти, фасовані ягоди. СГ ТОВ «Південьагропереробка» займає лідируючі позиції у секторі вирощування, зберігання та реалізації овочевої продукції: буряка, моркви, цибулі, перцю, томатів. Купуйте якісну фермерську продукцію «Фермове» на полицях МЕТРО!


С-РОСТОК

«С-РОСТОК» - провідна овочева компанія півдня України, основною діяльністю якої є виробництво, зберігання і реалізація овочів. Компанія «С-РОСТОК» створена в 2007 році, але її засновники мають досвід роботи в овочівництві з 1983 року. В компанії наявні власні тепличні комплекси для вирощування розсади, що надають  можливість вирощувати посадковий матеріал та слідкувати за кількісними та якісними показниками самої розсади. Вся продукція відповідає світовим стандартам якості.

Під маркою «Фермове» Ви зможете придбати  високоякісну продукцію, з любов’ю вирощену для Вас під пильним наглядом агрономів: цибуля (біла, жовта,синя), морква, капуста (пекінська, червонокачанна, білокачанна), селера. Все свіже і тільки для Вас!