Отримати картку клієнта METRO

Зареєструйтеся онлайн

ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ 2016

СВЯТКУЙТЕ РАЗОМ З НАМИ! ЦЕ ваш день!

11 жовтня 2016 року ми відсвяткуємо перший День власного бізнесу у 25 країнах. Запрошуємо усіх власників бізнесу та покупців приєднатись до святкування цього дня!


  • Press release
  • Факти та цифри
  • Questions & Answers

Подяка за справжню відданість: METRO Cash & Carry запроваджує День власного бізнесу

[Вставити місце і дату] 2016 р. – Затишне кафе, сімейний міні-готель чи перукарня поблизу дому, – мільйони людей в усьому світі щодня користуються послугами невеликих приватних підприємств, де панує сімейна атмосфера. Щоб підкреслити важливість роботи таких приватних підприємств, компанія METRO Cash & Carry започаткувала справжнє свято – День власного бізнесу, яке відзначатиметься щороку у другий вівторок жовтня у 25 країнах світу. У святкуванні братимуть участь мільйони підприємців та їхніх клієнтів. До участі запрошуються всі власники бізнесу, які бажають зареєструватися на сайті [місцевий сайт кампанії] і створити спеціальні святкові пропозиції для своїх клієнтів. 

«Щодня мільйони відданих своїй справі підприємців у всьому світі роблять наше життя комфортнішим та яскравішим», - говорить [Імʼя], регіональний менеджер компанії METRO Cash & Carry [країна]. – «Вони роблять наші міста комфортнішими, створюють робочі місця, розвивають інфраструктуру. Щоб підтримати наших клієнтів, які є власниками бізнесу, і надихнути їх на подальші успіхи, ми вирішили започаткувати свято – День власного бізнесу».


11 жовтня 2016 року у 25 країнах світу, де працює METRO Cash & Carry, вперше відзначатиметься День власного бізнесу, орієнтований на більш ніж 21 мільйон підприємців. Компанія має намір відзначати це свято щороку у другий вівторок жовтня.

«Як лідер у форматі Cash & Carry, МЕТRО пишається тим, що може сприяти розвитку підприємництва у різних країнах світу», - говорить Пітер Бооне, член Ради директорів METRO AG. У рамках підготовки до цієї події, METRO забезпечить підприємців, які беруть участь, всебічною підтримкою. Ми створили сайт Дня власного бізнесу [місцевий сайт кампанії], де підприємці реєструватимуть свої спеціальні пропозиції, а клієнти шукатимуть інформацію про них. Зареєстровані підприємці матимуть можливість безкоштовно отримати рекламні матеріали для анонсування своїх спеціальних пропозицій до Дня власного бізнесу.

METRO GROUP є однією з провідних міжнародних торговельних компаній. У фінансовому році 2014/15 обсяг продажів компанії становив 59 мільярдів євро. Компанія представлена у більш ніж 2 000 міст у 29 країнах світу, та об’єднує більш ніж 220 000 співробітників.

Досягнення METRO GROUP базуються на незалежній діяльності сильних брендів: METRO/MAKRO Cash and Carry, міжнародного лідера у оптовій торгівлі у форматі самообслуговування; Media Markt та Saturn, лідерів ринку роздрібних продажів побутової електроніки у Європі; та гіпермаркетів Real.

Більше інформації на сайті www.metrogroup.de



Факти і цифри

З одного погляду
  • METRO запрошує всіх підприємців і клієнтів відсвяткувати перший День підприємця 11 жовтня 2016 року, щоб відзначити ту цінність, яку приватний бізнес привносить в наше життя.
Дата
  • 11 жовтня 2016 р. (другий четвер жовтня щороку)
Країни-учасники
  • 25 країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Китай, Хорватія, Чехія, Франція, Німеччина, Угорщина, Індія, Італія, Японія, Казахстан, Молдова, Нідерланди, Пакистан, Польща, Португалія, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина, Іспанія, Туреччина, Україна
Цільова аудиторія 
  • Всі підприємці, незалежно від того, чи є вони клієнтами Metro чи ні
Спеціальні заходи 
  • [Тимчасовий магазин у [місто] [дата]]
  • [Інші місцеві заходи] [дата]
  • [Інші місцеві заходи] [дата]
  • Місцеві підприємці пропонують спеціальні угоди, пропозиції та акції

Підтримка METRO

  • Маркетингові матеріали, реклама
  • Спеціальні пропозиції в магазинах

Website 

  • www.own-business-day.com


Запитання і відповіді


Що таке День підприємця?

Щоб висловити наше захоплення досягненнями малого бізнесу, а також створити нові можливості для нього, компанія METRO заснувала День підприємця, який святкуватиметься в усіх 25 країнах, де ми працюємо. Перший День підприємця пройде 11 жовтня 2016 року. Усім власникам бізнесу, які братимуть участь у святкуванні, пропонується створити спеціальні пропозиції до цього дня, наприклад, особливі страви або акції. METRO зі свого боку буде промотувати їх за допомогою сайту www.own-business-day.com та інших власних маркетингових ресурсів.

Які компанії ми називаємо «власним бізнесом»?

Ми усвідомлюємо, що уявлення про власний бізнес відрізняються у різних країнах. День підприємця METRO орієнтований на підприємства, де менше 50 співробітників. Це можуть бути готелі, ресторани, заклади громадського харчування, невеликі торгові підприємства, сервісні компанії, перукарні, тату-салони, багато з яких є клієнтами МЕТRО.

Чому День підприємця запланований на 11 жовтня?

День підприємця буде щорічно відзначатися у другий вівторок жовтня. Цей день був обраний з кількох причин: по-перше, міжнародні дослідження показують, що вівторок є найпродуктивнішим днем тижня. По-друге, для МЕТRО вівторок має історичне значення: перший магазин METRO Cash & Carry було відкрито у вівторок (27 жовтня 1964 р.). Нарешті, у цей день у більшості країн немає інших свят.

Чому компанія METRO заснувала свято для підприємців?

Компанія METRO прагне стати лідером для незалежного бізнесу, а власники підприємств складають велику частину нашої клієнтської бази. Ми абсолютно впевнені, що власний бізнес робить життя кожної людини яскравішим, збагачує наші місцеві громади і є рушійною силою економіки. Тому ми запроваджуємо День власного бізнесу, щоб подякувати представникам малого приватного бізнесу за їх відданість справі та ентузіазм. 

День підприємця створений виключно для клієнтів METRO?

Ні. Ми запрошуємо всіх представників малого бізнесу взяти участь у святкуванні і представити свої спеціальні пропозиції до свята на сайті www.own-business-day.com. Ваші клієнти зможуть скористатись ними 11 жовтня.

Як підприємці можуть взяти участь?

Для цієї кампанії ми створили спеціальний сайт www.own-business-day.com, де зацікавлені підприємці можуть зареєструватися, щоб розмістити інформацію про свої акції та отримати маркетингові матеріали. Необхідною умовою є створення спеціальної пропозиції, яка буде актуальна 11 жовтня. Компанія METRO зі свого боку надаватиме підтримку в рекламі цих спеціальних пропозицій.

Які заходи компанія METRO планує на 11 жовтня? 

Інформація про заходи буде оновлюватись на сайті www.own-business-day.com. Строки проведення заходів не обмежуватимуться тільки 11 жовтня. Наприклад, в семи містах у всьому світі METRO створить спеціальні кафе-кіоски в найпопулярніших місцях, щоб привернути більше увагу до кампанії.

Які маркетингові акції заплановані на День власного бізнесу?

Ми плануємо рекламувати День власного бізнесу у традиційних та соціальних ЗМІ. Користувачі соціальних медіа можуть використовувати хештег #loveownbusiness.

Що відбуватиметься після 11 жовтня?

Оскільки День власного бізнесу відзначатиметься щороку у другий вівторок жовтня, ми заздалегідь почнемо підготовку до наступного свята.

Де зацікавлені підприємці та клієнти можуть знайти додаткову інформацію про День власного бізнесу?

Інформація та новини доступні в інтернеті на сайті www.metro.ua, а також на спеціальному сайті кампанії www.own-business-day.com.