Михайло Винницький

Ph.D., Професор Центру сімейного бізнесу, викладач з менеджменту управління бізнесом. Отримав докторський (PhD) ступінь з економічної соціології у 2003 році, захистивши дисертацію на тему «Підприємництво у пост-радянській Україні» в Кембриджському університеті(Великобританія). До того він працював 7 років віце-президентом з продажу та маркетингу компанії Lava Computer Mfg Inc. у Торонто. Під його керівництвом компанія суттєво зросла та поширила свою діяльність по всій Північній Америці, Західній Європі, Південно-Східній Азії та Австралії.
З 2003р. Михайло постійно проживає в Україні. Серед його успішних проектів можна назвати започаткування в 2005 р. Президентської програми МВА (для власників) в kmbs; в 2008 р. заснування першої в Україні Докторської школи в НаУКМА (підрозділу університету, через який впроваджено європейську модель підготовки молодих науковців-аспірантів/докторантів); в 2013 р. заснування корпоративного університету компанії Віннер (автомобільного імпортера). Останніх 8 років Михайло також постійно викладає на кафедрі соціології НаУКМА, займається консалтингом в галузі управління продажем, а впродовж 2008-2010 рр. ще й регулярно виступав «хронікером» на програмі «ШустерLive». У той мінімальний вільний від роботи час, який у нього періодично появляється Михайло проводить в сімейному колі з своїми чотирма дітками: Богданом, Настею, Роксолянкою, Соломійкою.
У Львівській бізнес-школі Михайло викладає курси: “Управління продажем” на програм КЕМВА, а також “Семінар з Менеджменту” на програмі IT