This version of the page http://kiev.hh.ua/employer/596193 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Вакансии компании Фармак - работа в Киеве, Одессе

Фармак 

Киев

farmak.ua

Вакансии

3 активные вакансии

Сферы деятельности

Медицина, фармацевтика, аптеки

Я хочу тут работать
×

Фармак 

  Здоров’я - найбільший скарб в житі кожної людини. Cаме тому наша праця спрямована на покращення життя людей завдяки розробці та  виробництву якісних  лікарських засобів.

   Фармак -  динамічна та інноваційна фармацевтична компанія з безмежними можливостями для розвитку.  Щорічно інвестиції спрямовуються на впровадження нового сучасного обладнання, дослідження і розробку, вдосконалення  бізнесових процесів, підвищення і оптимізацію систем контролю якості продукції, навчання і розвиток персоналу та відкриття нових виробничих потужностей. Лідерство компанії з 2010 року підтверджується довірою споживачів до нашої продукції,  міжнародними сертифікатами, нагородами, рейтингами та активною міжнародною співпрацею.

  Щоденні наполегливі зусилля нашого професійного колективу наближають українців до якісного і доступного лікування, і саме в цьому полягає  власна відповідальність та професійна місія компанії «Фармак».

 

Вакансии компании

Вакансии в текущем регионе: Киев2

 
Инспектор по кадрам
ПАО Фармак, 15 марта 
з/п не указана
Киев
 
Специалист по компенсациям и льготам
ПАО Фармак, 13 марта 
з/п не указана
Киев

Вакансии в других регионах:1

 
Менеджер по работе с ключевыми клиентами (госпитальный сегмент)
ПАО Фармак, 16 марта 
з/п не указана
Одесса