This version of the page http://www.de-novo.biz/uk/o-de-novo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-10. The original page over time could change.
De Novo (Де Ново) - IT компанія, національний оператор хмарних сервісів | Деново | Київ | Україна
Українська Русский English
Київ: _+38_ (044)_ 200_-93_-39_    forinfo@de-novo.biz

Про De Novo

Провідний оператор віртуальних приватних Хмар De Novo – інноваційна компанія, яка спеціалізується на наданні професійних ІТ-послуг, послуг комерційного ЦОД і хмарних сервісів.

De Novo володіє найпотужнішою в країні експертизою в хмарних і віртуальних інфраструктурах та ЦОДобудівництві.
Експерти De Novo побудували та ввели в експлуатацію:

  •  комерційний ЦОД рівня надійності TIER 3+ – одного з найвищих в ІТ-галузі;
  •  комерційну Хмару.

Акціонерами De Novo є міжнародний інвестиційно-технологічний холдинг KM Core, глобальний інвестиційний фонд Intel Capital та IFC (Міжнародна Фінансова Корпорація), яка входить до Групи Світового банку.

Коментарі відключено.

Детальніше

Місія

Нашою метою є досягнення вищих результатів у бізнесі та лідерські позиції на ринку професійних ІТ-послуг.

Детальніше

Команда

У De Novo об’єднані професіонали (бізнес-аналітики, архітектори, експерти з технологій, керівники проектів) зі стажем роботи в ІТ-індустрії не менше 10 років.

Детальніше

Інвестори

De Novo – інноваційна ІТ-компанія, фінансова надійність якої підтверджена міжнародними інвестиційними фондами – KM Core, Intel Capital та IFC (Міжнародна Фінансова Корпорація).

Детальніше

Партнери

De Novo – це вищий клас експертизи в хмарних технологіях і десятки успішних проектів по віртуалізації корпоративних ІТ-інфраструктур та впровадженню приватних хмар, реалізованих завдяки роботі зі світовими технологічними лідерами.

Детальніше

Вакансії

Однією з ключових конкурентних переваг De Novo є кваліфікація та досвід експертів, що працюють у компанії. Практично всі експерти компанії брали участь у найбільших проектах, успішно реалізованих на підприємствах, що є лідерами у своїх галузях.

Детальніше

Контакти

04136, Україна, Київ
вул. Північно-Сирецька, 1-3
 
тел .: +38 (044) 200 93 39
факс: +38 (044) 200 93 39
email: forinfo@de-novo.biz

 
 

Детальніше