Провідний телекомунікаційний оператор на українському ринку
комплексних послуг фіксованого зв'язку.

  • Про Компанію
  • Домашнiй телеком
  • Новини

Історія успіху компанії Датагруп

«Датагруп» — провідна компанія на ринку телекомунікаційних послуг. Клієнти компанії отримують саме ті послуги, які потрібні для активного, динамічного розвитку їх бізнесу.

Історія компанії почалася в 2000 році, за роки розвитку «Датагруп» стала серйозним гравцем на ринку телекомунікаційних технологій. Компанія — лідер в сегменті супутникового зв’язку VSAT в Україні (займає 85%) та СНД. За підсумками 2012 року «Датагруп» належить 40% від загального обсягу доходів на ринку телекомунікаційних послуг для корпоративних клієнтів. В межоператорському сегменті ринку компанія займає 25% ринку в структурі доходів. Компанія створила національну мережу по всій території України з особливою ставкою на регіони та стала одним з лідерів по географії надаваних послуг зв’язку.

Досягти таких хороших результатів допоміг цілий спектр заходів від довгострокового бізнес-планування до постійного інвестування коштів у свій розвиток.

Детально

ТМ "Домашній телеком" від Датагруп

Восени 2010 року компанія «Датагруп» вивела на ринок комплексних телекомунікаційних послуг торгову марку «Домашній телеком» для роздрібних клієнтів.

Абоненти «Домашнього телекому» можуть підключити інтернет (Ethernet, ADSL, бездротові технології), телефонію (традиційна і IP (SIP протокол)) та телебачення через мережу одного оператора - «Датагруп» за технологією Triple play.

ТМ «Домашній телеком» - це в першу чергу 10-річний досвід роботи компанії «Датагруп» на ринку телекомунікацій України, це послуги високої якості, які стали доступні роздрібним клієнтам.

Детально
24.03.2017

Зміна тарифів на послуги фіксованого телефонного зв’язку

З 01.04.2017 року ПрАТ «ДАТАГРУП проводить 1 етап реструктуризації тарифів на послуги фіксованого телефонного зв’язку для абонентів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Детально
23.03.2017

«Датагруп» впроваджує нові тарифи на послугу телефонного зв’язку «0-800»

З 01.04.2017 року «ДАТАГРУП» впроваджує нові тарифи (тарифні плани) на послугу телефонного зв’язку «0-800».

Детально
17.03.2017

«Датагруп» забезпечить зв’язком 62-й пісенний конкурс Євробачення у Києві

За підсумками відкритих торгів у системі Prozorro, компанія «Датагруп» обрана постачальником послуг зв’язку на основній локації пісенного конкурсу Євробачення-2017, який пройде з 9 по 13 травня у Києві

Детально