This version of the page http://www.avk.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-10. The original page over time could change.
АВК - Головна
25 років якості
АВК відзначає 25 років: вже чверть століття ми даруємо солодощі найвищої якості для українського та закордонного споживача.
Дізнатись більше
Про Компанію
АВК – один із лідерів українського кондитерського ринку. Ми входимо в трійку найбільших кондитерських брендів України і в топ-100 світових брендів. Наша компанія успішна 25 років і постійно розвивається.
Дізнатись більше
Шоколадні вироби
В колекції АВК ви знайдете широкий асортимент шоколадних цукерок, батончиків та шоколадних плиток, багато з яких є справжніми інноваціями на ринку України. Наприклад, ТМ «Королівський шарм» - одні з перших цукерок на основі об’ємних вафель в України, які радують споживачів вже більше 10 років.
Дізнатись більше
Цукристі вироби
Найяскравіша категорія АВК представлена желейними та жувальними цукерками, а також льодяниками з яскравими смаками. Візитівками компанії вже більше 10 років є натуральні сластики ТМ «Жувіленд» з додаванням фруктового соку, що смакують як дітям, так і дорослим.
Дізнатись більше
Вироби з борошна
Професійність та талант кондитерів творять маленькі дива на фабриці АВК. Окрім культових зернових снеків ТМ «Мажор» та «Бам-Бук», створених більш, ніж 15 років тому, ви знайдете велике розмаїття печива, круасанів та вафель, вибір яких з кожним роком розширюється.
Дізнатись більше
Інтернет-магазин АВК
Придбати товари АВК тепер можна у Інтернет-магазині компанії, де представлено весь асортимент продукції. Купити улюблені солодощі безпосередньо від виробника можна не виходячи з дому чи офісу, а просто зробивши замовлення в режимі on-line. Ця послуга доступна 24/7.
Дізнатись більше
Новинки
Колекція темного та молочного шоколаду АВК в подарунковому наборі з особливим ювілейним дизайном. Далі ще більше прем’єр, з якими АВК хоче зробити ваше життя солодшим.
Дізнатись більше
Новинки
Зустрічайте веселі новинки від «Жувіленд» – «Веселі трюкачі» та «Хітові звіряшки». Лише натуральні інгредієнти та справжній сік в составі! Далі ще більше прем’єр, з якими АВК хоче зробити ваше життя солодшим.
Дізнатись більше
Новинки
Тепер улюблених солодощів вистачить на всю родину! Зустрічайте улюблені батончики “Galante” та “Who said muuu?” у сімейних упаковках – family pack. Далі ще більше прем’єр, з якими АВК хоче зробити ваше життя солодшим.
Дізнатись більше
Новинки
Хрустка новинка «Бам-Бук» - солодкий звук! Ніжні трубочки з начинкою зі смаком ананаса та згущеного молока. Далі ще більше прем’єр, з якими АВК хоче зробити ваше життя солодшим.
Дізнатись більше
Зворотній зв’язок
вул. Межигірська, 82-а, корпус Б.,
м. Київ, 04080, Україна
Телефон: +38 044 206 85 90
Факс: +38 044 206 85 91
E-mail: kiev@avk.ua
вул. Межигірська, 82-а, корпус Б.,
м. Київ, 04080, Україна
Телефон: +38 044 206 85 90
Факс: +38 044 206 85 91
E-mail: presa@avk.ua
вул. Журналістів, 11, м. Дніпро,
49051, Україна
Телефон/Факс: +38 056 790 16 02
E-mail: dnkf@avk.ua
Сайт: http://dnkf.avk.ua/
Інформаційна служба в Україні: 0-800-5000-12