This version of the page http://www.uba.ua/ukr/lcf1_2013/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-09. The original page over time could change.
UBA

До команди Юридичної групи LCF приєдналася Ганна Оліфіренко

Юридична група LCF рада повідомити про те, що в лютому до команди фірми в якості радника приєдналася Оліфіренко Ганна Олександрівна. До початку роботи в Юридичній групі LCF Ганна Олександрівна обіймала посаду керівника українського офісу австрійської юридичної фірми Specht Boehm Rechtsanwalt GmbH. До роботи в ТОВ «Specht Boehm», Ганна Оліфіренко займала пост партнера в одній з українських юридичних компаній.

Досвід юридичної роботи пані Оліфіренко становить понад одинадцять років, у тому числі у сферах міжнародного приватного права, корпоративного, договірного права, правового регулювання в галузі енергетики, представництва інтересів українських та міжнародних компаній в господарських та адміністративних судах України, а також у міжнародних комерційних арбітражних судах.

Ганна Оліфіренко здобула вищу освіту в сфері міжнародного права в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, також закінчила Центр магістерської підготовки при Київському національному економічному університеті, здобувши кваліфікацію магістра міжнародної економіки.

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю в Україні Ганна Оліфіренко отримала в 2009. У цьому ж році пані Оліфіренко отримала Сертифікат про акредитацію Центром ефективного вирішення спорів (Лондон, Великобританія) в якості медіатора.

Ганна Олександрівна Оліфіренко є автором низки статей та коментарів, опублікованих у провідних українських юридичних і бізнес-виданнях.

НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Я пам’ятаю пароль