This version of the page http://www.privatbank.ua/karta-pitaniya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-09. The original page over time could change.
Карта для питания - Банк для тих, хто любить Україну!

Картка для харчування від ЮніорБанку

Програма з безготівкової оплати обідів у шкільній їдальні.

Замовте зараз

?
* Обов'язкові поля

Картка для харчування

Комплексна програма для шкіл, дітей та їх батьків.

Програма «Картка для харчування» допоможе дітям швидко та цікаво оплачувати свої шкільні обіди, а Вам – контролювати витрати своїх дітей та зручно передавати їм кишенькові гроші.

Переваги картки

Вашій дитині буде безкоштовно видано Картку ЮНІОРА – спеціальну банківську картку для дітей від 6 до 17 років, за допомогою якої можна робити купівлі в шкільній столовій, передавати гроші у фонд класу (фонд школи, на ремонт, прибирання тощо) і знімати готівку в банкоматі з дозволу батьків.

Якщо школу, де навчаються Ваші діти, не підключено до програми «Картка для харчування» від ЮніорБанку, Ви можете підняти це питання на батьківських зборах, описавши переваги, які отримає школа.

Безкоштовну Картку ЮНІОРА для своєї дитини Ви завжди можете замовити на нашому сайті.

Вигода для батьків

Школи, які підключено до програми «Картка для харчування», обладнано терміналами для приймання Карток ЮНІОРА – це дозволяє дітям швидко оплачувати обіди та покупки в шкільному буфеті. Ви також можете відключити можливість знімати гроші через банкомати за карткою своєї дитини, щоб бути впевненим у її правильному харчуванні, відсутності витрат на нездорову їжу, алкоголь або цигарки.

Вам стане легше контролювати, чи пообідала дитина, чи передала гроші в школу, а також точно знати, о котрій дитина прийшла до школи та о котрій вийшла з неї. На Ваш телефон будуть безкоштовно надсилатися SMS-повідомлення про кожну операцію за карткою дитини.

Школа та діти

Картка ЮНІОРА – це маленький крок у доросле життя. Діти зможуть оплачувати карткою маленькі покупки в магазинах та навчитися розпоряджатися грошима. При цьому Ви завжди зможете допомогти дитині, переказавши потрібну суму на картку протягом декількох хвилин, якщо забули дати гроші вранці.

У школі для дітей можуть діяти спеціальні акції, наприклад «Обід за рахунок банку», коли одна з десяти купівель, оплачених учнем через термінал, буде оплачуватися за рахунок банку. У дітей буде менше спокуси витратити гроші на щось непотрібне. Як показує практика, школярі вчаться бути відповідальними та чесними, знаючи, що батьки бачать усі операції за карткою.

Як підключитися до програми

Для дітей і батьків участь у програмі безкоштовна!

Для школи, у якій встановлюється платіжний термінал, абонентська плата за його використання – усього 200 гривень на місяць. Плату може бути скасовано за умови підключення більше 100 Карток ЮНІОРА і проведення понад 1 000 платежів на місяць.

  • Комісія за приймання коштів з карток ПриватБанку – 0%.
  • Комісія за приймання коштів з карток інших банків – усього 2%.

Додатково може бути організовано контроль відвідування школи (вхід за картками).

Встановлення в школі платіжного термінала дозволить вчителям і адміністрації зручно передавати батькам повідомлення про необхідність заплатити гроші у фонд класу, інформацію про канікули, карантин та інші важливі події з життя школи. Стане легше отримувати від батьків учнів гроші – достатньо буде попросити переказати потрібну суму на картку їхньої дитини. Окрім того, стане зручніше слідкувати за відвідуванням і харчуванням дітей.

Поширенi питання

  • Що робити, якщо дитина загубить картку?
  • Чи можуть батьки відмовитися від отримання картки для дитини?
  • Чи можу я не користуватися своєю карткою, а поповнювати тільки картку дитини?
  • Чи можна поповнювати Картку ЮНІОРА з картки іншого банку?
  • Чи можна поповнити картку дитини за її номером?