This version of the page http://www.peoplenet.ua/ouractions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-09. The original page over time could change.
Акції
RUSUKR
ПокриттяШвидко сплатити

Про компанію

Прес-центр

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet

Тел.: 044 506 0 506*; 092 717 0717*; 067 360 66 44*
Тел.: 999**
Тел.: 906 залишок на рахунку**
SMS: 906 залишок на рахунку**

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet
Система самообслуговування
www.peoplenet.ua
Chat

* за тарифом Вашого оператора зв’язку
** безкоштовно з мобільних телефонів та модемів PEOPLEnet

Акції

Учасники акції:

Нові абоненти, які оформлюють підключення до тарифних планів: «СУПЕР БЕЗЛІМІТ»,  «СУПЕР БЕЗЛІМІТ Плюс», «БЕЗЛІМІТ на добу» або «БЕЗЛІМІТ L».

Умови акції:

  1. Нові абоненти: учасник акції оформлює в точці продажу нове підключення до одного з тарифних планів «СУПЕР БЕЗЛІМІТ»,  «СУПЕР БЕЗЛІМІТ Плюс», «БЕЗЛІМІТ на добу» або «БЕЗЛІМІТ L» в термін проведення акції з обов’язковим внесенням первинного авансового платежу.

Увага! Тарифні плани «БЕЗЛІМІТ L час»,  «СУПЕР БЕЗЛІМІТ час» та «СУПЕР БЕЗЛІМІТ Плюс час» не приймають участь в акції

  1. При підключенні до тарифних планів, які приймають участь в акціі «150 ГБ інтернет трафіку у подарунок», абоненту активується послуга «TURBO50GB» безкоштовно. Послуга надає можливість протягом  3 періодів (період – 30 діб) використати додатковий обсяг трафіку - 50 000 МБ на швидкості до 3,1 Мбіт/с. При споживанні більше 50 000 МБ трафіку,  передача даних  надається на швидкості до 128 Кбіт/с.
  2. По закінченню дії послуги (30 днів), послуга активується знову. По закінченню  дії другої послуги (ще 30 днів), послуга активується в третій, останній раз. По закінченню  дії акційної пропозиції (90 днів з моменту підключення) послуга «TURBO50GB» активується та тарифікується за базовими умовами.
  3. Сплата абонентської плати в тарифному плані, на який підключається послуга, є обов'язковою. 
  4. По закінченню дії акції послуга передачі даних тарифікується за базовими умовами тарифних планів.
  5. Нарахування послуги  в другий та третій рази відбувається не раніше ніж через 30 днів з моменту нарахування попередньої.
  6. Після автоматичного нарахування послуги, на контактний номер абонента надсилається SMS повідомлення наступного змісту:

Shanovniy abonente! Vam aktivovana posluga TURBO50GB zgidno z umovamy akcij. Detali na www.peoplenet.ua

Умови надання послуги Турбо кнопка «TURBO50GB»:

  1. На момент активації послуги аванс на особовому рахунку має складати суму, більшу за 0,01 грн. Умовні платежі, зараховані через послугу «Кредит довіри», не включаються до суми авансу.
  2. Можливість використати додатковий обсяг трафіку без обмеження швидкості передачі даних надається на термін 30 календарних діб, починаючи з дати нарахування послуги.
  3. Послуга діє до кінця 30-ої календарної доби, починаючи з дати нарахування послуги.
  4. Скористатися послугою Турбо кнопка можливо після використання добового/місячного об’єму трафіку/часу на швидкості до 3,1 Мбіт/с.
  5. Акційний трафік в рамках послуги «TURBO50GB» надається після використання пакетного трафіку, згідно з умовами тарифних планів.

Термін проведення акції:з 01.09.2015 по 30.09.2015 включно .