This version of the page http://odz.gov.ua/?news=1228 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-08. The original page over time could change.
Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"
24.02.2017р.

Одеські залізничники капітально відремонтували 5 переїздів за 2016 рік

  За 2016 рік працівники виробничих підрозділів служби колії регіональної філії «Одеська залізниця» капітально відремонтували 5 переїздів. Також на 13 переїздах уклали настили зі збірного залізобетону, що втричі більше від запланованого. На п’яти переїздах було проведено роботи з покращення видимості поїзда з транспортних засобів, один переїзд був обладнаний автоматичною світлофорною сигналізацією.

  На трьох переїздах задіяні схеми виключення кодування та перекриття найближчого поїзного світлофора у разі знеструмлення переїзних світлофорів. Виконано модернізацію пристроїв переїзної автоматики, де відсутній контроль цілісності ламп переїзних світлофорів на п’яти переїздах.

  Зазначені заходи спрямовані на покращення технічних засобів та обладнання переїздів і попередження ДТП. Всі роботи було проведено згідно з "Галузевою програмою по забезпеченню безпеки руху на залізничних переїздах у 2016 році".

  

  * Довідка

  Сьогодні в межах Одеської залізниці експлуатується 735 переїзди, з яких 193 переїзди обслуговуються черговим працівником. 57 переїздів обладнано чотирма шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини в обох напрямах. Усі переїзди регулярно, двічі на рік підлягають комісійному огляду, за результатами якого вживаються необхідні заходи.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»