This version of the page http://online-expo.kiev.ua/eco-expo-1527.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
26-29 березня в МВЦ відбудеться спеціалізована виставка « ECO – Expo » | Все выставки Киева online

26-29 березня в МВЦ відбудеться спеціалізована виставка « ECO – Expo »

Чекаємо Вас на IV спеціалізованій виставці « ECO -Expo » , яка відбудеться в МВЦ (Броварський пр -т , 15 , ст.м. Лівобережна) c 26 по 29 березня 2014 ! Запрошуємо відвідати наші комерційні стенди , де Ви ознайомитеся з досягненнями і новинками в області органічних і еко- товарів . Всіх наших партнерів запрошуємо взяти участь у підписанні довгострокових угод з експонентами .

 

26-29 березня в МВЦ відбудеться спеціалізована виставка « ECO – Expo »

Тематика Виставки – Життя в стилі ECO :
ECO Products ( Органічні продукти )   ECO Medical ( Медицина )
ECO Childhood ( Дитинство )   ECO Beauty ( Краса )
ECO Life – Style ( Стиль життя)   ECO House (Будинок)
Environmental technology (Технології )

Дуже втішно , що в наш складний і суперечливий час все більше виробників і дистриб’юторів беруть участь в реалізації проекту « ECO -Expo » , сприяють створенню нашого здорового майбутнього. Організатори впевнені , виставка з часом стане помітною подією в житті всієї України .

Зараз виставка « ECO -Expo » служить консолідуючою ланкою , що об’єднує представників бізнесу , держструктур і засобів масової інформації , експертів і професіоналів даної сфери . Для звичайних відвідувачів виставка – це зручний майданчик , де можна в один час і в одному місці ознайомитися з великою кількістю пропозицій і вигідними акціями. Експозиція відкриває багатообіцяючі перспективи для розвитку українського ринку органічної продукції , дає можливість знайти нові варіанти інвестування , представляє презентації цікавих досліджень в даній сфері , ілюструє новітні досягнення і перспективні проекти .

Бажаємо всім учасникам та відвідувачам успішної роботи , серйозних ділових контактів в інтересах загального розвитку . Сподіваємося , IV Виставка « ECO -Expo » призведе до розширення ділового партнерства , стане генератором нових перспективних проектів і підвищить конкурентоспроможність усіх представлених еко – виробників!

ПП ” Промоушн- центр” Український Подіум ”

Факс ( 044 ) 566 43 31 ; Т. моб ( 067 ) 238 26 24
www.eco – expo.com.ua
eco@tnf.com.ua

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>