This version of the page http://nashigroshi.org/topics/regionews/vinnytsia/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ | Archive | Вінниця

НОВИНИ

06.04.2017
05.04.2017
Всі новини »

ТЕГИ

Євро-2012 Авто Агро Армія Атом Ахметов Будівництво Важливо Вибори Вугілля Декларації Дороги Екологія Енергетика ЖКГ ЗМІ Закон Зв’язок Земля Комп’ютерізація Корупція Кредити Культура Люстрація МВС Медицина Метал НАБУ Наука Нафтогаз Нацбанк Нерухомість Обладнання Паливо Парламент Порошенко Приват Прокуратура Рейтинг Розкіш Росія Сервіс Спорт Суди Транспорт Харчування Хімія Хіт-парад Янукович Укрзалізниця Уряд Фірташ

ДОКУМЕНТИ

Вінниця

RSS категорії

Вінницькі льотчики замовили «Укроборонсервісу» ремонт зенітки за 45 мільйонів

Військова частина А0215 (Вінниця, командування ВПС) МО України 13 і 15 березня уклала дві угоди з ДочП «Укроборонсервіс» ДК «Укрспецекспорт» про середній ремонт виробів на загальну суму 45,22 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». До 1 листопада за 45,12 млн грн. відремонтують командний пункт 5Н83С №1009 самохідного зенітно-ракетного комплексу С-300ПС «Фаворит». Термін служби […] »»»

Сервісників УМВС підозрюють у привласненні мільйона на ремонті приміщення, замовленого у партнера мера Жмеринки

Прокуратура підозрює службових осіб Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області  у привласненні понад 1 млн грн. бюджетних коштів під час проведення ремонтних робіт та закупівлі оргтехники. Про це свідчить ухвала Вінницького міського суду Вінницької області від 27 лютого. У кінці 2016 року Регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області № 0540 на допороговій закупівлі […] »»»

У януковичевського губернатора Вінничини відібрали 120 гектарів, за оренду яких він не платив більше двох років

Суд розірвав укладений Крижопільскою райдержадміністрацією (Вінницька область) та ПП «Хілл» договір оренди 120 га. Таке рішення прийняв Господарський суд Вінницької області. ПП «Хілл» є правонаступником ПП «Кряж», якому в березні 20011 року Крижопільська РДА віддала в оренду чотири земельні ділянки загальною площею 120 га.  Земля виділялася під обслуговування виробничих та господарських споруд, які розміщені на […] »»»

«Вінницяобленерго» купило пікапи Ford на 4 мільйони

ПАТ «Вінницяобленерго» 8 лютого за результатами тендеру замовило ТОВ «Автовінн» чотири пікапи за 3,99 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». Придбано пікапи Ford Ranger XLT 2016 року випуску по 999 тис грн. Автомобіль має дизельний двигун 2.2, протибуксувальну систему, систему початку руху на схилі, систему запобігання розхитування причепа, систему допомоги при спуску, 7 […] »»»

Суд звільнив від покарання голову села, який нібито розтратив 50 тисяч на забезпеченні селян водою

Суд призначив умовний термін позбавлення волі колишньому голові Маньковецької сільради (Барський район Вінницької обл.) Миколі Зброжеку та приватному підприємцю Надії Єлькіній, які розтратили 50 тис грн. бюджетних коштів, виділених на придбання обладнання для реконструкції водогону у селі. Про це свідчить вирок Барського районного суду Вінницької області від 27 січня. У 2013 році Зброжек замовив Єлькіній […] »»»

Гройсман продав своїй дружині нерухомості на 8 мільйонів

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман продав фірмі ТОВ «Магігранд» нерухомість на суму 8,03 млн грн. Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на внесені Гройсманом зміни до декларації про доходи. Бенефіціаром «Магігранду» є дружина голови уряду Олена Гройсман. Яку саме нерухомість Гройсман продав «Магігранду» у декларації не вказано. Разом з тим, з Державного реєстру прав на […] »»»

Оточення Продивуса за 57 мільйонів відремонтує ще один міст – тепер у Вінниці

Департамент капітального будівництва Вінницької міської ради 15 листопада за результатами тендеру замовив ТОВ «МСУ-2» реконструкцію мосту через Південний Буг за 56,50 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». До кінця 2017 р. мають відремонтувати Київський міст по вул. Чорновола. Підсилять несучі конструкції, замінять дорожнє покриття, плити тротуарів і конструкцій бар’єрного огородження, збільшать проїжджу частину, […] »»»

Ладижинська міськрада отримала справу за 6 мільйонів на пропіарений «порошенківцем» водогін

Правоохоронці підозрюють голову та членів тендерного комітету Ладижинської міської ради у зловживанні службовим становищем під час організації та проведенні відкритих торгів щодо будівництва мереж водопостачання, які виграло ПП «Сучасні будівельні технології – 12». Про це свідчить ухвала Ладижинського міського суду Вінницької області від 7 листопада. У 2014 році Ладижинська міська рада замовила у ПП «Сучасні […] »»»

Суддя з райцентру на Вінниччині розжився пафосним Volkswagen Touareg

Суддя Немирівського районного суду Василь Алєксєєнко у 2015 році став власником автомобіля Volkswagen Touareg 2014 року випуску. Про це свідчить електронна декларація судді у реєстрі НАЗК. Суддя набув автомобіль у власність 22 грудня 2015 року. Алєксєєнко не вказав у декларації вартість автомобіля. З відкритих джерел відомо, що Volkswagen Touareg 2014 року випуску сьогодні коштує від […] »»»

Після публікації «Наших грошей» голова обласного суду Вінничини подав у відставку

Вища рада юстиції 14 вересня прийняла рішення внести до Верховної Ради України подання про звільнення Миколи Баранова з посади судді господарського суду Вінницької області. Про це повідомила прес-служба ВРЮ. ВРЮ зробила подання на підставі заяви судді про відставку. Нагадаємо, у червні «Наші гроші» повідомили про статки судді Баранова і його сім’ї, що живе у маєтках […] »»»

НАШІ БЛОГИ

НОВИНИ РЕГІОНІВ

06.04.2017
05.04.2017
04.04.2017
03.04.2017
Всі новини »

ТЕГИ РЕГІОНІВ

І-Франк Вінниця Дніпро Донецьк Житомир Запоріжжя Кіровоград Київ Київщина Крим Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Полтава Рівне Суми Тернопіль Ужгород Харків Херсон Хмель Черкаси Чернівці Чернігів