This version of the page http://nashigroshi.org/topics/regionews/chernihiv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ | Archive | Чернігів

НОВИНИ

07.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
Всі новини »

ТЕГИ

Євро-2012 Авто Агро Армія Атом Ахметов Будівництво Важливо Вибори Вугілля Декларації Дороги Екологія Енергетика ЖКГ ЗМІ Закон Зв’язок Земля Комп’ютерізація Корупція Кредити Культура Люстрація МВС Медицина Метал НАБУ Наука Нафтогаз Нацбанк Нерухомість Обладнання Паливо Парламент Порошенко Приват Прокуратура Рейтинг Розкіш Росія Сервіс Спорт Суди Транспорт Харчування Хімія Хіт-парад Янукович Укрзалізниця Уряд Фірташ

ДОКУМЕНТИ

Чернігів

RSS категорії

ГПУ розслідує, як чернігівські геологи списали на металобрухт труб на 2 мільйони

Генеральна прокуратура подозрює посадовців  ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» в нанесенні збитків підприємству на понад 2,3 млн грн. Про це стало відомо з ухвали Печерського районного суду м. Києва, куди слідчий звернувся в рамках кримінального провадження №42017000000000386 від 13.02.2017 року. З матеріалів суду відомо, в червні минулого року «Чернігівнафтогазгеологія» та ТОВ «ВБ «Левадник» підписано договір […] »»»

Ляшко переписав районний офіс партії на фірму, яка пов’язана з оборудками при закупівлі пожежних машин

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко задекларував продаж партійного офісу в Прилуках Чернігівської області фірмі ТОВ «Асфа Лайн» за майже 1,8 млн грн. Про це йдеться в розслідуванні Надії Бурдєй і программі «Наші гроші з Денисом Бігусом». Двоповерховий гараж має площу 130 кв м, як і раніше тут знаходиться громадська приймальня «Радикальної партії». Хоча в офісі […] »»»

Сільрада перерахувала фірмі екс-депутата мільйон за невиконану реконструкцію водопостачання

Калиновицька сільська рада Варвинського району Чернігівської області заплатила МПП «Монтаж-наладка» 1,09 млн грн. за реконструкцію системи водопостачання, яку фірма фактично не виконала. Про це свідчить ухвала  Варвинського районного суду Чернігівської області від 8 лютого. У листопаді 2016 року сільрада замовила за 1,09 млн грн. реконструкцію системи водопостачання, яка передбачала заміну труб на поліетиленові по вул. […] »»»

Ніжинські чиновники віддали 3 мільйони «шарашкіній конторі», яка не змогла відремонтувати басейн гімназії

Суд надав дозвіл провести позапланову ревізію діяльності управління освіти Ніжинської міської ради, яка перерахувала 3,07 млн грн. ПП «ВостокБудМонтаж» за ремонт басейну, який фірма не змогла зробити в обумовлений термін. Про це свідчить ухвала Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області від 7 лютого. У жовтні 2016 року управління освіти Ніжинської міськради за результатами тендеру замовило «ВостокБудМонтаж» […] »»»

«Приватівці» розіграли 27 мільйонів на паливо для обленерго Григоришина

ПАТ «Чернігівобленерго» 23 січня за результатами тендеру уклало низку угод із ТОВ «Пром Гарант Плюс» про постачання палива за картками на загальну суму 27,22 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». На поточний рік замовили дизельне паливо по 20,50 грн./л, бензин А-92 по 21,90 грн./л, бензин А-95 по 22,50 грн./л, а також пропан-бутан по […] »»»

Чернігівських чиновників підозрюють у розтраті 3 мільйонів на ремонті ліцею та дитсадка (додано)

(додано повідомлення прес-служби міськради) Правоохоронці підозрюють службових осіб управління капітального будівництва Чернігівської міської ради у розтрату бюджетних коштів, виділених TOB «Сучасний комунальний сервіс – Енергосервісна компанія» («СКС-ЕСКО») на ремонт дитячого садка та ліцею. Про це свідчить ухвала Деснянського районного суду міста Чернігова від 12 січня. У листопаді 2016 року управління капітального будівництва Чернігівської міськради замовило […] »»»

Екс-директор Януковича за 57 мільйонів поставить армії газ трохи дешевше від «Нафтогазу»

Остерська квартирно-експлуатаційна частина району Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони (Чернігівська обл.) 28 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Газінвест-Трейдінг» про постачання природного газу на 57,37 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». На поточний рік замовили 7 млн куб. м газу по 8 196 грн. за тисячу кубометрів. Це на два відсотки […] »»»

Прокурори Матіоса не змогли посадити в тюрму навіть податківця, який вимагав гроші з «В мережі»

Заступник начальника Щорського відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Державної фіскальної служби у Чернігівській області Олександр Паренчук засуджений за вимагання хабарів до штрафу у розмірі 19 890 грн з позбавленням права займати посади. Про це свідчить вирок Щорського райсуду Чернігівської області від 13 грудня. У середині вересня 2016 року Паренчук у м. Сновськ приїхав […] »»»

«Альтком» та оточення Атрошенка поділили 217 мільйонів на чернігівську трасу

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 1 і 13 грудня за результатами тендерів уклала дві угоди про поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин на загальну суму 217,34 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». Роботи мають виконати до кінця 2017 року. Ремонт у виконанні обох підрядників коштує близько 3,50 млн грн. за […] »»»

Після нового розгляду обвинувачений в отриманні хабара екс-голова РДА отримав ще більший строк

Екс-голова Бобровицької райдержадміністрації Микола Супрун засуджений до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, а також з позбавленням його права обіймати посади на три роки і позбавленням 5 рангу 3 категорії державного службовця. Про це свідчить вирок Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області від 5 грудня. Суд визнав Супруна винним в отриманні 45 […] »»»

НАШІ БЛОГИ

НОВИНИ РЕГІОНІВ

07.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
04.04.2017
03.04.2017
Всі новини »

ТЕГИ РЕГІОНІВ

І-Франк Вінниця Дніпро Донецьк Житомир Запоріжжя Кіровоград Київ Київщина Крим Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Полтава Рівне Суми Тернопіль Ужгород Харків Херсон Хмель Черкаси Чернівці Чернігів