This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_289.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Конкурс на участь у тренінгу з моніторингу сьогодення



     Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна» оголошує конкурс для представників громадських організацій на участь у тренінгу  «Організація здійснення моніторингу стану справ із забезпеченням прав жінок, ґендерної рівності, протидії торгівлі людьми, запобіганню насильству».

     Тренінг відбудеться 4 липня 2012 року в місті Києві. До участі у ньому запрошуються фахівці громадських організацій, які працюють у напрямах забезпечення гендерної рівності, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, та зацікавлені у співпраці з Центром «Ла Страда-Україна» щодо здійснення моніторингу.

Учасники тренінгу отримають:

- базові знання щодо здійснення моніторингу;
- вміння і навички виявлення дискримінації в інформаційно-культурному просторі України;
- інформацію про шляхи реагування на прояви дискримінації;

Претенденти на участь у тренінгу повинні бути готові:

- брати активну участь у практичних завданнях та обговореннях протягом усього тренінгу;
- працювати у команді з іншими учасниками тренінгу над механізмом здійснення моніторингу;
- після проходження тренінгу долучитись до моніторингової діяльності, ініційованої Центром «Ла Страда-Україна» у 2012 році

     Найяскравіші приклади, отримані у результаті моніторингу буде подано до участі у конкурсі гендерної відзнаки та гендерної анти відзнаки!

     Обов’язковою умовою участі в тренінгу є прихильність до принципів гендерної рівності і готовність продовжувати роботу у даному напрямі, у тому числі і співпрацю з громадськими організаціями.

      Організатори забезпечують харчування учасників та покривають кошти за проїзд (за умови наявності проїзних документів і у межах вартості проїзду рейсовим автобусом, купейним або плацкартним вагоном поїзда).

     Для участі у тренінгу необхідно надіслати на електронну пошту v.kyzym@la-strada.org.ua заявку у запропонованому форматі та резюме.

     Кінцева дата реєстрації до участі у тренінгу – 20 червня 2012 року. Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглядатись не будуть.

      Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору. Учасники конкурси будуть повідомлені про його результати не пізніше 25 червня 2012 року.

     За додатковою інформацією звертайтесь: менеджер департаменту науково-методичної роботи Центру «Ла Страда-Україана» Вікторія Кизим: т. 205-36-95, e-mail: v.kyzym@la-strada.org.ua


Назад