This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/index.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
Авіаквитки | Бронювання авіаквитків, квитки на літак, авіакаси в Києві - КИЙ АВIА
Online-консультант

Бронювання: Авіаквитки Залізничні квитки Tури Готелі Автобуси Моє бронювання
Тип перельоту:





Більше параметрів Продовжити




Спеціальні пропозиції:
Новини
06 Квітня
Квитки на автобусні рейси з України до Лодзі

Лодзь - одне з найбільших і розвинених міст Польщі. Комфортно доїхати до Лодзі з України можна автобусними рейсами вартістю від 500 грн., придбавши квитки безпосередньо на нашому сайті або в найближчому офісі «КИЙ АВІА».


05 Квітня
AGRITECHNICA - виставка №1 в світі з сільськогосподарської техніки та обладнання

«КИЙ АВІА» з радістю допоможе вам організувати поїздку на найбільшу в світі виставку сільськогосподарської техніки та обладнання, яка буде проходити з 12 по 18 листопада 2017 року Ганновері, Німеччина. Ми пропонуємо скористатися трансферами до Ганновера на комфортабельних сучасних автобусах зі Львова, Києва та Дніпра за вигідними цінами.


03 Квітня
Корисні канікули в Празі

Ідеальний варіант як для тих, хто планує поїхати на тривалі мовні курси і потім продовжити своє навчання в Чеській Республіці, так і для тих, хто хоче весело й цікаво провести літо, знайти нових друзів та отримати незабутні враження про Європу влітку.


31 Березня
На травневі свята: 10 чудес західної України

Не знаєте, що робити на травневі свята? Поїхали з нами милуватися та надихатися чудесами західної України!


31 Березня
Тур у Вінницю та замок «Радомисль»

Нема планів на вихідні? Поїхали з нами дивитися заворожуюче шоу музично-світлових фонтанів. В програмі туру ще багато чого цікавого!


Новини авіакомпаній
21 Березня
Реконструкція злітно-посадочної смуги в аеропорту м. Вільнюса

Авіакомпанія МАУ нагадує про те, що з 14.07.2017 по 18.08.2017 буде проводитися реконструкція злітно-посадочної смуги (ЗПС) Вільнюського аеропорту.


16 Березня
Нові рейси Дніпро – Салоніки від авіакомпанії Дніпроавіа

Авіакомпанія Дніпроавіа інформує про введення нових авіарейсів за маршрутом Дніпро - Салоніки (Греція) на літній період 2017 р.


14 Березня
Нові регулярні рейси з Грузії до України від авіакомпанії Грузинські Авіалінії

Нові рейси з Грузії до Києва та Харкова зі спеціальними пропозиціями на БЕЗКОШТОВНИЙ провіз спортивного спорядження, вага якого не перевищує 20 кг!


14 Березня
Додаткові рейси від авіакомпанії МАУ на травневі свята

Авіакомпанія МАУ інформує про відкриття продажу квитків на додаткові рейси з Києва до Барселони, Венеції та Дубаю на травневі свята.


14 Березня
Регулярні рейси з Вінниці до Варшави та Тель-Авіву від МАУ

Авіакомпанія МАУ повідомляє про відновлення польотів із аеропорту Вінниці в літньому сезоні 2017 року.


Авіаквитки

Компанія «КИЙ АВІА» - одна з лідируючих в Україні компаній в області продажів транспортних і туристичних послуг.

Авіаквитки для приватних клієнтів.

Збираєтеся в подорож, відрядження чи на вікенд за кордон, котрі включають авіапереліт або проїзд залізничним транспортом? Тоді вам неодмінно знадобиться оперативна і достовірна інформація про рейси, що відповідають напрямку Вашої подорожі , ціни на авіаквитки або на залізничні квитки, про вартість проживання в тому чи іншому місті. Онлайн-авіакаси «КИЙ АВІА» надають можливість кожному користувачеві легко і швидко підібрати рейс на зручну дату (час), купити залізничні або авіаквитки за доступною ціною, забронювати готель в будь-якій точці світу. Компанія «КИЙ АВІА» також надає можливість скористатися послугами візової підтримки та перевезення речей за кордон.
Читати повністю >