This version of the page http://abc.net.ua/ua/about?print=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
Професійне створення сайтів, професійна розробка сайтів. Київ, Україна. / http://abc.net.ua/ua/about?print=1

Презентація


Ми дякуємо Вам за увагу до нашої студії,
щиро бажаємо успіху у бізнесі
і пропонуємо ознайомитися з нашою короткою презентацією:

Студія ABC.NET.UA займається професійним створенням сайтів з 2003 року. За цей час ми сформували згуртований колектив фахівців і чітку стратегію роботи. Навчилися робити красиві і грамотні сайти, створили власну систему керування сайтом, а за основу у своїй роботі узяли:

Наше кредо: "Професійне створення сайтів за доступними цінами"!

За нашими плечима близько півтора сотень реалізованих проектів. Наші перші клієнти успішно ведуть свій бізнес і вже 11 років користуються нашою технічною підтримкою.

Наші дизайнери мають великий досвід в створенні сайтів різних тематик і стилів. У цьому можна переконатися, ознайомившись з нашим портфоліо. Ще на стадії розробки дизайну сайту наші дизайнери зважають на специфіку верстання і принципів індексації сайтів пошуковими системами. Таким чином, нам завжди вдається знайти "золоту середину" між естетичною, практичною і маркетинговою стороною веб-проекту.

Свої проекти ми комплектуємо системою управління сайтом (CMS - content management system) власної розробки. Система була створена в 2006 році і упродовж декількох років вона удосконалювалася. На сьогодні ми готові сміливо заявити - наш CMS, один з кращих серед серверних систем управління сайтом.

Особливості нашої CMS :

Наша студія готова запропонувати професійну розробку сайту вашої компанії на високоякісному рівні виконання усіх етапів, від розробки концепції і дизайну до реєстрації домена і хостингу. Ви отримаєте готове рішення "під ключ".

Ми пропонуємо:

Переваги, які дає Вам свій сайт :

Ми дякуємо Вам за увагу до нашої студії і готові якісно та професійно розробити сайт для Вашої компанії.

З повагою, Сергій Капустін
керівник студії


Создание сайтов — ABC.NET.UA © 2017