HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, must-revalidate Connection: close Date: Thu, 06 Apr 2017 09:06:18 GMT Pragma: no-cache Server: Apache/2.4.18 (Ubuntu) Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=windows-1251 Expires: Sun, 09 Apr 2017 00:00:00 GMT Last-Modified: Tue, 04 Apr 2017 06:02:52 GMT Client-Date: Thu, 06 Apr 2017 09:06:18 GMT Client-Peer: 77.120.124.68:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Title: EIA: электроника и промышленная автоматизация : Программа мероприятий X-Meta-Description: EIA: ýëåêòðîíèêà ГЁ ïðîìûøëåííàÿ àâòîìàòèçàöèÿEIA: ýëåêòðîíèêà ГЁ ïðîìûøëåííàÿ àâòîìàòèçàöèÿ X-Meta-Keywords: EIA: ýëåêòðîíèêà ГЁ ïðîìûøëåííàÿ àâòîìàòèçàöèÿ X-Meta-Viewport: width=device-width X-Powered-By: asutp.euroindex.ua EIA: электроника и промышленная автоматизация : Программа мероприятий
Главная > Программа

Программа мероприятий


, ,
, ,
,
11.04.2017
Конференц-зал №1
11:30-12:00
Урочисте відкриття виставок elcomUkraine 2017, "EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017", "ТехноПривід 2017" та спеціальної виставкової експозиції "GREENEXPO | Альтернативна електроенергетика 2017".
12:00-15:00
Технічний семінар та збори Української асоціації "Укрелектрокабель".
Рекомендації щодо випробування кабельної продукції на відповідність ДСТУ ЕN 50575:2016 "Кабелі силові, кабелі керування та зв'язку. Кабелі для загального використання в будівельно-монтажних роботах з урахуванням пожежних вимог" та зміни до нього ДСТУ ЕN 50575:2016/Зміна №1:2016.
12.04.2017
Конференц-зал №1
10:30-11:30
Fluke Calibration: новинки 2017 року (радіочастоти і тиск).
Є.М. Гохштанд, технічний спеціаліст, Fluke Calibration EMEA
Fluke Calibration, найбільший виробник калібрувального обладнання у світі, представляє новинки 2017 року.
Радіочастоти: 96270А Еталонне джерело РЧ-сигналу (до 27 ГГц) — єдиний у світі калібратор, який дозволяє одним приладом повіряти аналізатори спектру, датчики потужності і осцилографи. Особливість моделі — низький фазовий шум.
Тиск: 6270А модульний контролер / калібратор тиску (до 20 МПа). Калібратор дозволяє на одному робочому місці створити повірочний стенд для величезного діапазону СІ (пневматики). Рівень точності до 0,01% від показу.
11:30-12:30
Matrix AMM — універсальне рішення АСКУЕ для України.
А.І. Троян
Matrix AMM™ — сучасне рішення для оперативного інтелектуального збору інформації про споживання електроенергії. Matrix AMM™ дозволяє енергопостачальним компаніям ефективно отримувати і обробляти дані з великого обсягу лічильників, встановлених у побутових, промислових і комунальних абонентів. Розробку, виробництво і технічний супровід Matrix AMM™ забезпечує виробнича компанія ТОВ "Телекомунікаційні технології" (TeleTec™).
12:30-14:30
Формула світла: компоненти і технології сучасного світлодіодного освітлення.
М.Ф. Гармотько, заступник начальника відділу електронних компонентів, ПП НВФ VD MAIS
Світлодіоди та COB-матриці, LED-драйвери та різномаїття засобів діммінгу, окремі лінзи та мультилінзові збірки та засоби вторинної оптики, радіатори та рефлектори, силікони та безкремнійові матеріали — в окремих доповідях в межах семінару "Формула світла" послідовно та прискіпливо розглядаються складові побудови сучасних світлодіодних освітлювальних приладів — від компонентної бази до технологій тепловідведення, захисту світлодіодних плат від зовнішніх впливів та сповільнення деградації світлодіодних кристалів та люмінофорів. Також окремим пунктом буде розгляд практичних аспектів побудови ланцюжку "розробник — виробник — споживач" та місце у ньому контрактного виробництва. Семінар буде цікавим для фахівців з розробки та виготовлення світлодіодних освітлювальних приладів вуличного, промислового та комерційного застосування.
14:30-15:00
Материнські плати, розроблені та виготовлені у Німеччині.
І. Плотников
Презентація лідера в регіоні EMEAI з постачання материнських плат для ринку вбудованих промислових рішень. Формати: STX, thin-ITX, mini-ITX, micro-ATX, ATX. Переваги: якість, стабільність, функціонал, вивірений модельний ряд, суворе дотримання життєвого циклу і довгострокова доступність до відвантажень, технічна підтримка безпосередньо з заводу у зручному часовому режимі, вичерпна технічна документація, супровід тендерних поставок і надання необхідних документів від виробника, конкурентна ціна, найкоротші терміни виробництва і поставок із заводу в Аугзбурзі, Німеччина.
15:00-15:30
Seasonic — імпульсні джерела живлення для ПК, серверів, промислових ПК та вбудованих рішень. Розробник і виробник блоків живлення з 1975 року.
І. Плотников
Seasonic — імпульсні джерела живлення для ПК, серверів, промислових ПК та вбудованих рішень. Енергоефективність, надійність, довговічність, стабільність, мінімальний рівень пульсацій, гарантія аж до 12 років, наявність безвентиляторних рішень аж до 600 Ватт. Історія інновацій на ринку імпульсних джерел живлення з 1975 року.
15:30-17:00
Сучасні засоби проектування повітряних електричних ліній 0,4 — 35 кВ.
І.В. Журавльов
Тренінг з використання засобів автоматизованого проектування повітряних електричних ліній 0,4 — 35 кВ.
Конференц-зал №2
10:30-12:00
Сучасний підхід в проектуванні кабельних ліній: досвід "Нексанс". Сучасні рішення "Нексанс" у будуванні, реконструкції та ремонту ПС, ЛЕП та КЛ.
В. Жигадло
Особливості проектування кабельних ліній середньої та високої напруги з ізоляцією зі зшитого поліетилену.
Nexans, як всесвітньо відомий виробник кабельно-провідникової продукції, ділиться досвідом та особливостями проектування кабельних ліній середньої та високої напруги. Семінар включає також огляд рішень, які Nexans розробив для оптимізації виконання монтажних, експлуатаційних та ремонтних робіт на ПС, ЛЕП, КЛ (тимчасові кабелі високої напруги, контейнери для монтажу муфт високої напруги, тощо).
Конференц-зал №4
11:00-12:00
Нові технології автоматизованого обліку електроенергії.
С.О. Шермаков, помічник генерального директора з технічних питань, ХЕТЗ "ЕНЕГРОМІРА"
12:00-13:00
Сонячні мережеві інвертори PrimeVolt: презентація продукту.
Д. Коротченко, інженер фотоелектричних систем, "Атмосфера"
Презентація сонячних мережевих інверторів PrimeVolt. Баланс якості, функціоналу і ціни по-тайваньськи.
13:00-14:00
Сучасні тенденції в розвитку виробництва вакуумних вимикачів 110 кВ та досвід їх експлуатації.
Р.І. Мельник, заступник генерального директора з розвитку, ТОВ "ВС-РЗВА"
Основним обладнанням розподільних мереж є комутаційні апарати, від роботи яких залежить надійність усіх підстанцій, ліній електропередач та розподільних пристроїв у всіх режимах експлуатації.
Більшість високовольтних вимикачів (включаючи їхні приводи) призначені для комутації електричних кіл при нормальних і аварійних режимах в мережах трифазного змінного струму частотою 50 Гц з номінальною напругою від 6 до 750 кВ включно.
З кінця минулого століття відбувся якісний стрибок у технології виробництва високовольтних комутаційних апаратів: на зміну масляним та повітряним вимикачам прийшли апарати з використанням у якості ізоляційного та дугогасильного середовища вакууму.
Вакуумні вимикачі ідеальні з екологічної точки зору, мають високу надійність, великий комутаційний ресурс та можуть працювати при температурах до -60 °С.
14:30-16:00
Німецька якість у новітніх технологіях безперебійного живлення ENERTRONIC MODULAR SE.
A. Pickardt, Sales Manager Export, BENNING Elektrotechnik und Elektronik GmbH & Co. KG;
А. П'ятаченко, директор, ТОВ "Беннінг Пауер Електронікс"
Надсучасна система безперебійного живлення ENERTRONIC MODULAR SE має виняткову надійність при низьких експлуатаційних витратах. Модульна система з можливістю "гарячої заміни" модулів дозволяє оперативно збільшити сукупну потужність системи до 1000 кВт, а завдяки новітнім розробкам ККД систем ENERTRONIC MODULAR SE складає 99%. Високий клас безвідмовності системи забезпечується реалізацією технології multi-master. Таке проектування дозволяє децентралізувати паралельну архітектуру модулів, а відтак — виключити наявність єдиної точки відмови. Поєднання німецької надійності систем ENERTRONIC MODULAR SE з європейським рівнем сервісу компанії "Беннінг Пауер Електронікс" гарантує стабільність, якість та безпеку електроживлення вашого обладнання.
13.04.2017
Конференц-зал №1
11:00-12:00
Прилади диференційного захисту Eaton. Цифрові УЗО і пристрої захисту від дугових ушкоджень.
О.П. Олійник
Особливості вибору і використання пристроїв захисного відключення в сучасних електричних мережах.
Новинки лінійки продукції диференціальних реле і автоматичних вимикачів диференціального струму, переваги застосування цифрової обробки струмів витоку.
Нові прилади для захисту від пожеж, викликаних ушкодженнями в електричній мережі.
12:00-13:00
Нові редакції ДБН, ДСТУ.
О.В. Сергійчук, д.т.н., професор, Київський національний університет будівництва і архітектури КНУБА;
Ю.С. Громадський, директор, ТОВ "КиівПромЕлектроПроект", редактор інформаційного збірника "Промислова електроенергетика та електротехніка"
Врахування завдань енергозбереження у новій редакції ДБН В.2.5-28 "Природне і штучне освітлення" Друга редакція.
Розроблено ДБН В.2.5-28 "Природне і штучне освітлення" Друга редакція
Вимоги нової редакції ДСТУ-Н Б В.2.5-80:2015 "Настанова з проектування електропостачання промислових підприємств"
Розроблено ДСТУ-Н Б В.2.5-80:2015 "Настанова з проектування електропостачання промислових підприємств"
13:00-14:00
Публічні закупівлі.
П. Бородай;
Ю. Письменна
Система "Прозорро" — як це працює.
Публічні закупівлі як новий інструмент розвитку бізнесу.
Як перемагати у торгах.
15:00-16:00
Промислові рішення Transcend.
М.А. Куріцин, Account Manager, Transcend Information Inc.
Компанія Transcend запрошує всіх охочих відвідати семінар, де буде представлена промислова продукція виробництва Transcend і унікальні запатентовані технології, які використовуються для забезпечення надійності і конфіденційності даних.
Конференц-зал №2
10:30-11:30
"ОМІКРОН". Сучасні прилади та інструменти діагностування і тестування обладнання у сфері енергетики.
Т.Ю. Малмигін, комерційний директор, "ОМІКРОН електронікс ГмбХ"
- OMICRON. Інструменти та програмне забезпечення для тестування підстанцій IEC 61850.
- OMICRON. Сучасні прилади діагностування стану силових трансформаторів.
11:30-12:30
Напрямки діяльності і досвід роботи сервісного центру ТОВ "Екніс-Україна" з шеф-монтажу, налагодження, технічного обслуговування і ремонту високовольтного елегазового обладнання. Обладнання DILO для роботи з елегазом.
В. Онопрієнко, начальник сервісного центру, ТОВ "Екніс-Україна"
Компанія "Екніс-Україна" має статус офіційного представництва DILO Armaturen und Anlagen GmbH на території України. Ми здійснюємо поставку, технічну підтримку та обслуговування обладнання DILO. Співробітники "Екніс-Україна" пройшли навчання на заводі в Німеччині, мають кваліфікаційні сертифікати, а також право на проведення навчання персоналу, що виконує роботи з елегазом. Ми пропонуємо вам:
 - прилади для вимірювання якості елегазу;
 - обладнання для відкачування та заповнення елегазом;
 - течошукачі і прилади для контролю приміщень;
 - клапани і з'єднання.
Все обладнання пройшло тестування і відповідає вимогам DIN ISO 9001.
12:30-13:30
Статична і динамічна компенсація реактивної потужності в мережах низької та середньої напруги, підвищення якості електричної енергії.
Д. Плаксін, начальник відділу систем компенсації реактивної потужності і якості електроенергії, ТОВ "Екніс-Україна"
Компанія "Екніс-Україна" є партнером General Electric (GE) в Україні і пропонує всю гаму обладнання для компенсації реактивної потужності (КРП) і нормалізації якості електричної енергії від провідного світового бренду Nokian Capacitors (Фінляндія), в тому числі: конденсатори і конденсаторні батареї, фільтри гармонік, системи динамічної компенсації реактивної потужності, активні фільтри, системи керування і захисту конденсаторних батарей, токообмежувальні, демпфірувальні, компенсувальні, шунтвальні та фільтрові реактори. Ми здійснюємо прямі поставки обладнання Nokian Capacitors від заводу-виробника. Наші фахівці пройшли вузькоспеціалізовані тренінги та навчальні програми в інжиніринговому центрі Nokian Capacitors у Фінляндії, мають високий професійний рівень і готові під ключ виконати повний комплекс робіт з введення в експлуатацію і модернізації систем компенсації реактивної потужності напругою від 6 кВ, а також забезпечити його гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування.
Ми також можемо запропонувати варіанти застосування обладнання від інших виробників, якщо це дозволить забезпечити оптимальні технічні рішення на підставі потреб Замовника.
  • Программа мероприятий
  Новости, статьи, анонсы

Презентационный день Rhode & Schwarz на стенде VD MAIS

Команда ERGON-ELECTRIC готовит к elcomUkraine 2017 множество разных новинок

«Ледпрофлайн» представить інноваційні світлодіодні промислові та вуличні світильники нового покоління

Lapp Group — cервіс, який має значення, і люди, що роблять цей сервіс можливим

Семинар «Формула світла» во время выставки elcomUkraine 2017 от компании VD MAIS

Компания СЭА приглашает посетить свою корпоративную экспозицию на elcomUkraine 2017!

Вітаємо нових учасників виставок elcomUkraine 2017 та EIA 2017!

"КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" запрошує відвідати свій стенд на elcomUkraine 2017!

Новинки кабельной продукции от завода «Одескабель» на elcomUkraine 2017

ПРАТ «Енсто Україна» запрошує на виставку elcomUkraine 2017