HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Wed, 05 Apr 2017 04:34:55 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Wed, 05 Apr 2017 04:34:47 GMT Client-Peer: 185.104.45.53:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="https://api.w.org/", ; rel=shortlink Set-Cookie: PHPSESSID=674rjg7uconbafbj1j94jc9p53; path=/ Title: Про нас - Телеканал НТА X-Meta-Apple-Mobile-Web-App-Title: Телеканал НТА X-Meta-Author: Телеканал НТА X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Description: Історія справжнього телеканалу Сімнадцять років тому почалася історія НТА, власне у студії, в якій канал знаходиться і тепер – на Винниченка, 6. Все почалося X-Meta-Google-Site-Verification: lwTbSxFALEQUZtAO4Yl76IoVnkwv32VbzFSojIjtjXM X-Meta-Msapplication-TileImage: http://www.nta.ua/userfiles/cropped-profile_pic_nta2-270x270.jpg X-Meta-Twitter-Card: summary X-Meta-Twitter-Description: Історія справжнього телеканалу Сімнадцять років тому почалася історія НТА, власне у студії, в якій канал знаходиться і тепер – на Винниченка, 6. Все почалося із однієї людини – Едуарда Занюка, журналіста, який у 1998 році керував західним бюро телеагенції "Вікна". Задум був простий: створити регіональне мовлення європейського рівня, аби місцеві мешканці побачили себе, свій край в об’єктиві камер НТА. Так з’явився "Регіон" – інформаційно-публіцистичний тижневик. У ньому було три-чотири сюжети про життя Західної України, цікаві події регіону, неординарних людей та нетрадиційні погляди на життя. Канал ріс, розвивався, займав своє місце не тільки на ринку, але й в умах львів’ян. НТА довіряли – зокрема й завдяки новим, незвичним на той час телевізійним продуктам. Певний час (із літа 2013-го року) НТА мовив під брендом Другого телеканалу. До ефіру каналу додалися цікаві серіали та програми. В грудні дві тисячі чотирнадцятого року канал сміливо став на бік Революції Гідності, відкинувши X-Meta-Twitter-Image: http://www.nta.ua/img/profile_pic_nta01.jpg X-Meta-Twitter-Site: @NTAchannel X-Meta-Twitter-Title: Про нас - Телеканал НТА X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 Про нас - Телеканал НТА

Про нас

Історія справжнього телеканалу

Сімнадцять років тому почалася історія НТА, власне у студії, в якій канал знаходиться і тепер – на Винниченка, 6. Все почалося із однієї людини – Едуарда Занюка, журналіста, який у 1998 році керував західним бюро телеагенції “Вікна”.

Задум був простий: створити регіональне мовлення європейського рівня, аби місцеві мешканці побачили себе, свій край в об’єктиві камер НТА. Так з’явився “Регіон” – інформаційно-публіцистичний тижневик. У ньому було три-чотири сюжети про життя Західної України, цікаві події регіону, неординарних людей та нетрадиційні погляди на життя.

Канал ріс, розвивався, займав своє місце не тільки на ринку, але й в умах львів’ян. НТА довіряли – зокрема й завдяки новим, незвичним на той час телевізійним продуктам.

Певний час (із літа 2013-го року) НТА мовив під брендом Другого телеканалу. До ефіру каналу додалися цікаві серіали та програми. В грудні дві тисячі чотирнадцятого року канал сміливо став на бік Революції Гідності, відкинувши одразу всі умовності. Зокрема, журналісти НТА одними із перших у прямому ефірі заявили: не визнають диктаторських законів 16 січня.

Канал продовжує розвиватися, створювати нові продукти та розвивати перевірені часом програми.

Уже незабаром глядачів каналу очікує чимало сюрпризів. Не пропустіть, бо головне для НТА – це місцевий глядач, його труднощі й радості.

Твіти від користувача(ки) @lviv2tv



вул. Винниченка, 6, а/с 1879
79008
м. Львів


Вподобати НТА