HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Tue, 04 Apr 2017 05:03:29 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=Windows-1251 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Tue, 04 Apr 2017 05:03:27 GMT Client-Peer: 185.68.16.87:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="shortcut icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="screen"; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: policyref="/bitrix/p3p.xml", CP="NON DSP COR CUR ADM DEV PSA PSD OUR UNR BUS UNI COM NAV INT DEM STA" Set-Cookie: PHPSESSID=r8sdvet8gr02k7nt16lq8urv65; path=/; domain=uam.in.ua Title: Украинская Ассоциация Маркетинга X-Powered-CMS: Bitrix Site Manager (cff4449547bf867b770b1e6423011e2a)
This version of the page http://uam.in.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-04. The original page over time could change.
Украинская Ассоциация Маркетинга
Карта сайта Сделать стартовой
Сегодня:
04
Вторник
Апрель 2017
РУС УКР ENG
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту:
 


Погода Киев
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Киев
Кировоград
Луганск
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Севастополь
Симферополь
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Завтра
День:
Ночь:
Курс валюты
USD:
EUR:
RUB:
Наши издания

«Маркетинг-газета»


Октября 2015
Архив выпусков

«Маркетинг в Украине»


Марта 2017
Архив выпусков




Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




Горячие темы форума
честная реклама: это реально?
Организация иссследований в маркетинге
Дизайн виставок
Качество или количество
Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Приглашаем на тренинг! Полный план тренингов и мероприятий
C 05 Марта 2017
по 26 Мая 2017
Всеукраїнська наукова студентська конференція «Молодь опановує маркетинг», 26 травня 2017 року.
Записаться на тренинг
C 03 Ноября 2017
по 04 Ноября 2017
10.00-18.00
17 науково-практична конференція "Маркетинг в Україні"
Организаторы: УАМ
Записаться на тренинг
C 03 Декабря 2016
по 29 Апреля 2017
Высшая школа по маркетингу и продажам для специалистов автобизнеса
Тренер - Сокол Михаил
Записаться на тренинг
Новости УАМ RSS
25.03.2017

Шановний читач!

Я поздоровляю читачів з виходом 100 номеру журналу «Маркетинг в Україні» Я поздоровляємо авторів журналу з виходом 100 номеру! Дякую Редакційній колегії журналу та Редакції журналу за плідну роботу! Щиро вдячня спонсорам та членам Української Асоціації Маркетингу за підтримку журналу та надання можливості поширювати ідеї маркетингу, розвивати українську економіку та укра-їнську маркетингову науку!   ...
08.03.2017

Вітання з 8 Березня!

Шановні жінки!
Вітаємо вас з міжнародним жіночим святом 8 березня!
Бажаємо миру та злагоди, добробуту та процвітання, здійснення мрій та кохання!
Українська Асоціація Маркетингу
  ...
01.03.2017

90% знижка для членів УАМ

Alternative Energy Week (Тижня альтернативної енергетики), що відбудеться 13-16 березня 2017 року у Києві.

Для членів Асоціації ми готові зробити індивідуальну знижку 90%, ціна участі у конференції буде складати 500 грн. Alternative Energy Week – це головна платформа для комунікацій та співпраці між ключовими гравцями ринку альтернативної енергетики. Це 4 конференції, метою яких є сприяння розвитку відновлювальних джерел в Україні.

http://aew.com.ua/

  ...
26.02.2017

Засідання Редакційної колегії журналу «Маркетинг в Україні», 22 лютого 2017 року.

Порядок денний визначався двома подіями: незворотньою втратою, передчасною смертю Ректора університету, головного редактора журналу "Маркетинг в Україні" - Павленка Анатолія Федоровича та підготовкою до друку 100- го номеру журналу.

На засіданні відбулися вибори Голови редакційної колегії журналу "Маркетинг в Україні" та призначення Головного редактора журналу "Маркетинг в Україні"

ВІТАЄМО СТАРОСТІНУ АЛЛУ ОЛЕКСІЇВНУ ІЗ ОБРАННЯМ ГОЛОВОЮ РЕДАКЦІЙНОЇ КОЛЕГІЇ ЖУРНАЛУ!
ВІТАЄМО ЛИЛИК ІРИНУ ВІКТОРІВНУ ІЗ ПРИЗНАЧЕННЯМ ГОЛОВНИМ РЕДАКТОРОМ ЖУРНАЛУ!

В рамках підготовки до випуску 100-го номеру журналу «Маркетинг в Україні» до роботи в Редакційної колегії були запрошені та дали свою згоду працювати представники бізнесу та провідні професори українських та закордонних навчальних закладів.
Редакційна колегія журналу «Маркетинг в Україні»:
  ...
25.02.2017

Учасники проекту ««Впровадження елементів системи дуальної освіти у ВНЗ України задля підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці» взяли участь у формуванні Робочої групи при МОН.

В рамках проекту 13 лютого 2017 р. у Міністерстві освіти та науки України відбулася зустріч Міністра освіти України пані Лілії Гриневич із Директором Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні паном Матесом Бубе. У зустрічі також взяли участь Олена Давліканова, керівник проектів Представництва ФФЕ в Україні, пані Ірина Лилик, генеральний директор Української Асоціації Маркетингу, Ніна Світайло, Керівник Координаційного центру гуманітарної політики Сумського Державного Університету.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про створення робочої групи при Міністерстві освіти і науки України, що займатиметься питаннями впровадження дуальної освіти у вищу школу України та доопрацюванням Положення про дуальну освіту.  

подробно

  ...
05.02.2017

Встреча 8 февраля по вопросам подготовки Типовых спецификаций на проведение маркетинговых исследований в Prozorro

Украинская Ассоциация Маркетинга как профильная некоммерческая общественная организация имеет право предоставить Prozoro Типовую спецификацию для размещения в Библиотеке примерных спецификаций. http://infobox.prozorro.org/specifications/constructor/0
Регистрация на встречу iryna.lylyk@kneu.ua

Ответственные за подачу Типовых спецификаций в Prozorro от УАМ
Ирина Лылык тел 0677758561
Iryna.lylyk@kneu.ua
Светлана Ильина, директор компании Квикстарт тел. оф.(044) 5283366 тел. моб. (067) 5490177
e-mail: sv@quickstart.com.ua
  ...
27.01.2017

V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ДИСТАНЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ»

тут анонс новости  ...
26.01.2017

ЧИТАЙТЕ В 6-ОМ НОМЕРЕ ЖУРНАЛА «МАРКЕТИНГ В УКРАЇНІ» ПОДПИСНОЙ ИНДЕКС 22942

XVI МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАРКЕТИНГ В УКРАЇНІ

ПРОБЛЕМИ ГАРМОНІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ ТА ОСВІТНІХ СТАНДАРТІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З МАРКЕТИНГУ

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РІВЕНЬ «МЕНЕДЖЕР З МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ». ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ РОБОТА НАД ПРОФЕСІЙНИМ СТАНДАРТОМ ТА ОСНОВНІ ЗМІНИ, ЗАФІКСОВАНІ В НОВІЙ РЕДАКЦІЇ

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РІВЕНЬ «МЕНЕДЖЕР З МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ». ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ РОБОТА НАД ПРОФЕСІЙНИМ СТАНДАРТОМ ТА ОСНОВНІ ЗМІНИ, ЗАФІКСОВАНІ В НОВІЙ РЕДАКЦІЇ
  ...
24.12.2016

Вітаємо

Шановні колеги!
Вітаємо кафедру маркетингу Львівського національного університету імені Івана Франка з прийняттям в члени Української Асоціації Маркетингу
Кафедру очолює докор економічних наук, професор Майовець Євген Йосипович 
Список трудового колективу 
Про кафедру
  ...
21.12.2016

Презентація "Маркетингові дослідження споживчих ризиків на ринку вина м. Києва"

Презентація "Маркетингові дослідження споживчих ризиків на ринку вина м. Києва"

На Другому національному виноробному форумі, який відбувся 14 грудня 2016 р. в Торгово-промисловій палаті України, презентовано доповідь "Маркетингові дослідження споживчих ризиків на ринку вина м. Києва", підготовлену завідувачем кафедрою міжнародної економіки і маркетингу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Віце-президентом УАМ професором Старостіною А.О спільно з завідувачем НДС "Центр економічних досліджень" Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доцентом Кравченко В.А. В доповіді представлені результати дослідження, яке було проведено кафедрою міжнародної економіки та маркетингу спільно с Центром економічних досліджень. Інтерв’юерами виступали студенти кафедри, які виконували це завдання в рамках курсу "Міжнародні маркетингові дослідження". Результати дослідження надруковані в 173 (2015) та 186 (2016) номерах Вісника Київського національного університету імені Тараса Шевченка Серія Економіка. Презентація доповіді доступна за посиланням.pdf
  ...
Все новости

Спонсоры
Продвижение УАМ в Интернете
Купить книги online


Партнёры


Мы в Контакте