HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Tue, 04 Apr 2017 06:40:41 GMT ETag: "1491288041" Server: Apache/2.2.15 (CentOS) Content-Language: uk Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Sun, 19 Nov 1978 05:00:00 GMT Last-Modified: Tue, 04 Apr 2017 06:40:41 GMT Client-Date: Tue, 04 Apr 2017 06:40:41 GMT Client-Peer: 62.244.56.5:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="shortlink",; rel="canonical" Title: Тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції для потреб Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні (№ UA1-2017-015) | МОМ в Україні X-Generator: Drupal 7 (http://drupal.org) X-Meta-Description: Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні з 18 січня 2017 року оголошує тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції в рамках Проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення України», що фінансується Європейським Союзом.Процедура тендеру буде відбуватися за правилами Міжнародної організації з міграції. X-Meta-Generator: Drupal 7 (http://drupal.org) X-Powered-By: PHP/5.3.3
This version of the page http://iom.org.ua/ua/tender-UA1-2017-015 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-04. The original page over time could change.
Тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції для потреб Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні (№ UA1-2017-015) | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграції
Представництво в Україні
Міграція для загального блага

Про нас

Тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції для потреб Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні (№ UA1-2017-015)

Тема: Тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції для потреб Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні (№ UA1-2017-015)
Опубліковано: 18.01.2017
Стан: закрите
Дата завершення: 
26.01.2017

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні з 18 січня 2017 року оголошує тендер на виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції в рамках Проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення України», що фінансується Європейським Союзом.

Процедура тендеру буде відбуватися за правилами Міжнародної організації з міграції.

Усі правила, вимоги щодо тендерної документації, інструкції для учасників тендера, технічне завдання, а також стандартну форму контракту можна завантажити тут.

Інформаційний листок постачальника (завантажити тут) та Кодекс поведінки постачальника МОМ можна (завантажити тут).

Необхідно зазначити, що ціни вказуються в українських гривнях на умовах поставки DDP місце доставки, згідно із Додатком  D, Україна, включно з ПДВ.

Комерційна пропозиція повинна бути дійсною не менше 30 (тридцяти) календарних днів з дати закриття тендеру, про що повинно бути зазначено в комерційній пропозиції.

Ключовою вимогою тендеру є готовність переможця повністю прийняти форму стандартного контракту МОМ.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам, не будуть враховані МОМ.

Оцінка тендерних пропозицій буде здійснюватися по лотам.

Оплата буде здійснена в українській гривні.

Компанії, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції та приклади поліграфічної і сувенірної продукції до 18:00 26 січня 2017 року (дати закриття тендеру) разом із пакетом документів вказаних у Тендерній Документації. Важливо зауважити, що, у разі залучення компанією субпідряду, необхідно надавати повний  пакет технічної та фінансової документації компанії субпідряду.

Комерційну пропозицію необхідно подати разом із зразками продукції у закритому конверті за адресою:

Міжнародна Організація з Міграції (МОМ), Представництво в Україні

вул. Михайлівська 8, м. Київ, 01001, Україна

На конверті необхідно вказати номер тендеру та назву проекту:

Тендер: UA1-2017-015

Назва: Виготовлення сувенірної та поліграфічної продукції

Просимо надіслати повну електронну версію заявки (комерційна пропозиція повинна бути обов‘язково (!) у сканованому вигляді та засвідчена підписом / печаткою (за наявності)  з поміткою «UA1-2017-015_Тендер на сувенірної та поліграфічної продукції, до уваги Романа Филимонюка» на електронну адресу: iomkievtenders@iom.int. Будь-ласка, зауважте, що розмір відправлення електронною поштою не повинен перевищувати 7 Мб та повинне бути здійснене 1 (одним) файлом. У випадку неможливості надіслати 1 (одним) файлом, заявка повинна розміщувати на файло-обмінних системах.

ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ПО ТЕНДЕРУ

ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ #2 ПО ТЕНДЕРУ

Довідкову інформацію можна отримати і за е-поштою: iomkievtenders@iom.int

Компанії, зацікавлені в участі в тендері можуть надсилати питання пов’язані з тендерною документацією та / або технічними специфікаціями для відповіді Комісії  електронною поштою: iomkievtenders@iom.int не пізніше 3 (трьох) робочих днів до закінчення остаточного терміну подання тендерних пропозицій, зазначивши у темі листа: запит щодо роз’яснень UA1-2017-015, до уваги Романа Филимонюка.

Письмові копії відповіді МОМ (включаючи роз'яснення запиту, але без зазначення джерела запиту) будуть опубліковані на сайті МОМ в Україні для всіх потенційних учасників (http://www. iom.org.ua/en/tenders/current-tenders).

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які тендерні пропозиції, відміняти процес закупівлі  або відхиляти всі пропозиції в будь-який час до підписання договору без зобов’язання інформувати учасників тендеру про причини.

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

Публікації