HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Mon, 03 Apr 2017 20:12:19 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Mon, 03 Apr 2017 20:12:38 GMT Client-Peer: 195.162.90.186:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Set-Cookie: PHPSESSID=197jg1gjbdnnb7trh6vlin3pm1; path=/ Title: Новини Громадської ради X-Meta-Charset: utf-8 X-Meta-Description: X-Meta-Keywords: Новини, Громадської, Ради X-Meta-Viewport: width=device-width X-Powered-By: PHP/5.5.9-1ubuntu4.21 
This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/pages/70_Gromadska-rada.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-03. The original page over time could change.
Новини Громадської ради
03.04.2017 Сторінка міністра
UARUEN
офіційний веб-сайт працює в тестовому режиміМіністерство
внутрішніх справ України 01601, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10
Телефони
з по
Пошук по сайту

Міністерство внутрішніх справ України

Автоматична інформаційно-довідкова служба МВС України:
(044) 256-0333

Факс МВС України:
(044)253-64-04

Телефон для інформаційних запитів ЗМІ

Телефон: (044) 256-11-36

Телефон "Довіри" Управління у справах участників АТО

(044) 256-17-20
вівторок та четвер
(крім державних свят)
з 10:00 до 12:00
та з 15:00 до 17:00
ГУМВС України в Київській області
Київ
Лвів
Луцьк
Рівне
Ужгород
Івано-Франківськ
Тернопіль
Чернівці
Хмельницький
Житомир
Вінниця
Чернігів
Черкаси
Суми
Полтава
Харків
Кіровоград
Дніпропетровськ
Луганськ
Донецьк
Запоріжжя
Херсон
Миколаїв
Одеса
Сімферополь
Київська областьЛьвівська областьВолинська областьРівненська областьЗакарпатська область
Івано-Франківська областьТернопільська областьЧернівецька областьХмельницька областьЖитомирська область
Вінницька областьЧернігівська областьЧеркаська областьСумська областьПолтавська область
Харківська областьКіровоградська областьДніпропетровська областьЛуганська областьДонецька область
Запорізька областьХерсонська областьМиколаївська областьОдеська областьАР Крим область

Новини Громадської ради

  • У Головному управлінні поліції області відбулось засідання регіональної робочої групи Громадської ради при МВС України (ФОТО)

    У засіданні робочої групи з питань співпраці та взаємодії громадськості з органами, що координуються Міністром внутрішніх справ, прийняв участь і радник Міністра МВС України - голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко. Присутні обговорили ряд питань стосовно роботи поліції, визначили шляхи взаємодії громадськості з поліцією та іншими службами, що входять в структуру МВС.

    Регіональна робоча група на сьогодні налічує 27 чоловік. Серед них – правозахисники та громадські активісти, представники благодійних організацій та ЗМІ, ветеранських асоціацій та спілок учасників бойових дій. Їх мета – допомогти правоохоронцям у вирішенні наболілих питань стосовно забезпечення в регіоні публічного порядку та безпеки.

    В ході жвавої дискусії, що розгорілась з перших хвилин засідання, присутні поділились своїм баченням взаємодії громадськості та структурних служб МВС, роботи самої робочої групи та обговорили питання, які зараз хвилюють громадськість Сумщини.

    Голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко, звертаючись до присутніх, підкреслив, що робоча група у Сумській області має неабиякий потенціал і є дієвим механізмом вирішення існуючих проблемних питань в діяльності відомства в цілому та покращення ефективності її роботи. Він наголосив, що робоча група має співпрацювати з усіма управліннями центральних органів виконавчої влади, що координується Міністром внутрішніх справ. «Наша спільна діяльність допоможе вирішити ряд актуальних питань, які ускладнюють роботу відомства. А позитивний досвід, напрацьований вашою та іншими робочими групами в областях, буде проаналізований та запроваджений по всій Україні».

    Його думку підтримав і начальник ГУНП в Сумській області Микола Лушпієнко. Він зазначив, що, як керівник поліції Сумщини, зацікавлений в конструктивній співпраці із громадськістю у сфері забезпечення правопорядку в регіоні.

    Володимир Мартиненко проанонсував проведення з’їзду всіх робочих груп, що діють в регіонах, за участю керівництва МВС України.

     

    Відділ комунікації поліції Сумської області

    детальніше
  • Зміни у складі Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ України

    Відповідно до Наказів МВС України від 31.01.2017 за №75 «Про внесення змін до наказу МВС від 08 вересня 2015 року № 1083»  та від 07.07.2016 за №629 «Про внесення змін до наказу МВС від 09 червня 2016 року № 481» (додаток до наказу №481) внесено зміни до складу Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ України:

    1.    Васильєв Андрій Олександрович

    2.    Єржов Олег Вікторович

    3.    Захарченко Михайло Миколайович

    4.    Кабанченко Григорій Володимирович

    5.    Калмиков Дмитро Миколайович

    6.    Комірчий Павло Олексійович

    7.    Кухарчук Ігор Іванович

    8.    Кушнарьов Ігор Володимирович

    9.    Маленко Григорій Сергійович

    10.    Момот Микола Федорович

    11.    Мартиненко Володимир Олександрович

    12.    Морогов Андрій Валерійович

    13.    Скринський Олександр Васильович

    14.    Чуріков Юрій Ігорович

    15.    Чорнозуб Ярослав Іванович

    16.    Шапірко Віталій Г еннадійович

    детальніше
  • На Кіровоградщині для поглиблення співпраці правоохоронних органів та громадськості буде створена робоча група (ФОТО)

    Про це повідомив голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко, який 11 листопада з робочим візитом відвідав м. Кропивницький. Він провів нараду з керівниками регіональних підрозділів держорганів, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ, а потому – спільну зустріч із журналістами та представниками громадськості.

    Кіровоградщина стала 21 областю, куди Володимир Мартиненко завітав, аби обговорити напрямки подальшої взаємодії правоохоронних відомств із місцевою громадою та створити робочі групи, до складу яких увійдуть представники ЗМІ та громадськості.

    Ініціативу створення робочих груп підтримав і директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, який також взяв участь у обговоренні. Він зазначив, що такі проекти є дуже корисними, адже громадськість має знати, що до неї дослухаються і її думку враховують під час глибинного реформування системи внутрішніх справ.

    Обговорення тривало кілька годин. Були озвучені різноманітні питання, які стосувалися діяльності підрозділів держорганів, що координуються міністром внутрішніх справ, а також зауваження та пропозиції щодо можливих коректив у їх роботі. Володимир Мартиненко розповів присутнім про досвід співпраці правоохоронних органів із громадськістю в інших областях, висловлював власне бачення подальшого поглиблення такої взаємодії в цілому та окремих її аспектів. Він також закликав присутніх до продуктивної співпраці та діалогу, конструктивної критики, спільного вирішення проблемних моментів та врегулювання гострих ситуацій у разі їх виникнення.

    Формування робочої групи на Кіровоградщині планується завершити протягом наступного тижня. А наприкінці місяця представники новостворених консультативних органів зі всіх областей зустрінуться на спільному засіданні в столиці.

    Департамент комунікації МВС України

    детальніше
  • Правоохоронці, громадськість та журналісти Черкащини зібралися за «круглим столом» (ФОТО)

    Сьогодні, 10 листопада, голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко відвідав з робочим візитом Черкащину. Він зустрівся з представниками регіональних органів влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ України, громадськими активістами та місцевими ЗМІ.

    Володимир Мартиненко поспілкувася з керівниками обласних управлінь Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Національної гвардії, Держприкордонслужби, регіонального сервісного центру МВС. Обговорювалися механізми взаємодії між відомствами, наболілі проблеми та шляхи їх вирішення.

    Окремо підіймалися питання співпраці відомств з представниками громадських організацій, урегулювання пенсійного законодавства щодо пенсіонерів ОВС та призначення керівників ГУНП в межах громадських слухань, інші актуальні для громади краю питання, пов’язані з правоохоронними органами.

    За словами голови Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка, один із шляхів вирішення всіх цих питань – створення робочої групи, до якої можуть увійти всі бажаючі громадські активісти, які будуть тісно співпрацювати з підрозділами МВС.

    Бажаючі увійти до складу робочої групи, можуть заповнювати анкети та надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: gromrada@mvs.gov.ua.

    Під час зустрічі Володимир Мартиненко відповів на всі питання і подякував присутнім за змістовний діалог та конструктивну критику. На його думку, подальша взаємодія з громадськістю в межах діяльності робочої групи буде плідною і матиме позитивні результати.

    Департамент комунікації МВС України

    детальніше
  • Голова Громадської ради при МВС закликав громадськість Хмельниччини до активної співпраці (ФОТО, ВІДЕО)

    Володимир Мартиненко запропонував представникам ЗМІ та громадським активістам ефективний механізм взаємодії: їх запросили увійти до складу робочої групи з питань налагодження співпраці громадськості з органами виконавчої влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ.

    Голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко вчора, 4 листопада, провів зустріч за участю керівників обласних управлінь Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної міграційної служби, Національної академії Державної прикордонної служби України та регіонального сервісного центру МВС, представниками понад 100 громадських організацій, які діють в області, журналістами.

    Громадські активісти піднімали найрізноманітніші питання. Говорили про підсумки атестації, роботу поліцейських комісій, про ефективність різних структурних підрозділів поліції, зокрема, патрульних поліцейських, про роботу call-центру тощо.

    Володимир Мартиненко закликав представників ЗМІ та активних членів громадських організацій вступати до робочої групи по взаємодії з громадськістю, яка найближчим часом буде створена.

    «Сьогодні ми приїхали на Хмельниччину, щоб зустрітися з громадськістю та вибудувати з активістами більш тісну і конструктивну співпрацю. Хмельницький – дев’ятнадцяте обласний центр, де ми проводимо такі заходи, – зазначив Володимир Мартиненко. – Після Революції Гідності з'явилось чимало активних людей, які б хотіли долучитися до процесів, що відбуваються в державі. Тому разом з керівництвом ми вибудували концепцію залучення громадськості до роботи, яка відбувається у відомстві. Мова іде не лише про співпрацю з поліцією, а й усіма структурами, роботу яких координує міністр внутрішніх справ України».

    Представники громадськості підтримали ідею створення робочої групи, але зауважили, що до неї мають увійти ті люди, які справді щось роблять для розвитку області. Також була озвучена пропозиція розробити графік засідань, у яких має брати участь і керівництво поліції області.

    Робоча група з представників громадських організацій Хмельниччини буде створена найближчим часом. Бажаючі увійти до складу робочої групи можуть надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: gromrada@mvs.gov.ua.

    Департамент комунікації МВС України

    детальніше
Помітили помилку на сайті?
Виділить її та натисніть ctrl+enter
Сторінка міністра Арсена Авакова