HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sat, 01 Apr 2017 17:08:31 GMT Pragma: no-cache Server: Apache Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Sat, 01 Apr 2017 17:08:32 GMT Client-Peer: 193.151.107.238:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Set-Cookie: PHPSESSID=qucvndds4l55i1ralc8dutef82; path=/ X-Powered-By: PHP/5.4.8--pl0-gentoo 
This version of the page http://pik.cn.ua/26960/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-01. The original page over time could change.
Атрошенко: Індивідуальне опалення – це утопія | Події і коментарі

Субота, 01 квітня 2017, 20:08
Вхід Реєстрація
  • Головна

  • Чернігів

  • Ніжин

  • Прилуки

  • Фото-Відео

  • ФК Десна

  • ЄвроПодії

  • Архів виборів

  • Інтерв'ю

  • Блоги

  • Контакти

;

E-mail:

Пароль:

Я забув пароль
Увійти
Зареєеструватися
Реєстрація користувача
Зареєструватися

Вкажіть ваш E-mail:

На вказаний E-mail буде відправлено посилання за яким ви зможете втсановити новий пароль.
Нагадати пароль
Зареєеструватися

Популярні

Атрошенко: Індивідуальне опалення – це утопія

08:00 17.03.2017    Версія для друку  Коментарі 7 Оцінок:
0

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вкотре наголосив на тому, що Чернігів має повністю відмовитися від індивідуального опалення. За його словами, індивідуальне опалення – це утопія.

Про це він заявив сьогодні, 16 березня, під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Як пояснив міський голова, Чернігів не може повністю відмовитися від централізованого опалення, адже, всі новобудови проектуються вже з централізованим опаленням. Тому, надавати дозволи на проекти з індивідуальним опаленням міська влада більше не буде.

«Навіщо вигадувати велосипед, якщо він вже давно є»,- відмітив Атрошенко.

За словами міського голови, індивідуальне опалення зручне лише для забудовника, який хоче продати квартири. Однак, від індивідуального опалення страждають ті чернігівці, які користуються централізованим, адже для них вартість теплопостачання зростає.

Мер вкотре привів приклад балтійських країн, де індивідуальне опалення є лише там, де неможливо провести комунікації для централізованого опалення.

У той же час, депутат міської ради Олександр Тарасовець, родину якого пов’язують із компанією забудовником «ОсноваБуд – 7», зазначив, що у всьому світі при будівництві багатоповерхівок встановлюють окрему систему опалення на кожен будинок. Однак, таке поки Чернігову «не світить».

Зазначимо, що на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету розглядалося питання про визнання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок по вулиці Шевченка, 114 (на розі вул. Шевченка – Рокосовського) для будинків з будівельними адресами №1 та №5 такими, що втратили чинність.

Забудовником, який має будувати там кілька багатоповерхівок виступає фірма «ОсноваБуд – 7». Всі ці багатоповерхівки заплановані із індивідуальним опаленням. І оскільки вже є проект будівництва, міська влада не може нічого зробити із тим, щоб заборонити там встановлювати індивідуальне опалення.

Нагадаємо, що міський голова Владислав Атрошенко не вперше робить заяви щодо відмови від індивідуального опалення. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
До теми:
Чернігів має «відійти» від індивідуального опалення - Атрошенко
Додаткові документи та кримінал: історія з «Тойотою» мера з новими подробицями
Атрошенка судили: мер вину не визнає
У Чернігові пройшло засідання регіонального відділення Асоціації міст України
У Чернігові 8 квітня – День довкілля
Твитнуть

КОМЕНТАРI

 | 

КОМЕНТАРI FACEBOOK

 | 

КОМЕНТАРI ВКОНТАКТЕ

Гість Черниговчанин 2017-03-17 21:28:47   Оцінок:
1

может кое-кто поумерил бы аппетит? Каким боком новостройки влияют на стоимость тепла для уже существующих домов? Может тепловикам перестать отапливать газоны? Да и неплохо бы думать об утеплении муниципальных зданий, а не о строительстве фонтанов!

Гість Мван 2017-03-18 06:19:21   Оцінок:
0

Атрошенко скорее всего готовит почву для себя. Следующим хозяином Черниговского ОТЕК будет он. Как покупать такой бизнес, есть прибыли будут падать с каждым новостроем.

Гість Іван 2017-03-19 20:07:46   Оцінок:
1

Нехай у своїй квартирі відмовиться від індивідуального опалення для початку, покаже приклад.

Влад 2017-03-21 11:19:49   Оцінок:
0

Я считаю,что вчерашний день это как раз наоборот центральное отопление с грабительскими тарифами нашего уряду.Город Ужгород весь перешел на котлы 5 лет назад и кроме тепловиков там довольны все.

Влад 2017-03-21 11:29:31   Оцінок:
0

Пусть"Уважаемый"мер расскажет где конкретно в Европе отказались от индивидуалки в пользу центрального.Центральное отопление, к которому привыкли украинцы, отсутствует во многих странах мира. Даже в таких развитых, как Германия, Япония, Великобритания, Франция, Финляндия и Исландия.

Влад 2017-03-21 11:35:32   Оцінок:
0

Сам он живет по ул.Горького в квартире с котлом уже много лет и почему-то так и не выбросил его,и не отдался в"теплые"и честные руки тепловиков.Еще недавно он страшно возмущался их счетами за отопл-е подьездов и обещал выкинуть батареи из подьездов.

Влад 2017-03-21 12:32:36   Оцінок:
0

Что-то он их резко полюбил,и его негодование прямо на глазах переростает в"теплую",бескорыстную дружбу.Эти друзья кого-то согреют,а кого-то хорошенько нагреют-в этом они большие мастера.Скоро увидим флешмоб"Мер пусти погреться или первым выброськотел

Додати коментар
Ім'я
Код

(Оновити зображення коду)
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

Поглядами з України та Німеччини на євроінтеграцію обмінялися біля Чернігова

Біля Чернігова, в селищі Слов’янка, 30 березня  відбулася публічна панельна дискусія присвячена процесу впровадження Угоди про асоціацію України з ЄС, що відбулася  в рамках...

Sinoptik: Погода в Чернігові та Чернігівській області на вихідні, 1 і 2 квітня

У вихідні в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями. За даними Sinoptik.ua у суботу і в неділю в Чернігові, Бобровиці, Ніжині, Семенівці опадів не передбачається. У суботу в Острі,...

На під’їздах чернігівців з’являться оголошення від ЖЕКів, скільки коштів зібрано і які ремонті роботи проводитимуться

На під’їздах усіх житлових будинків Чернігова, які обслуговуються комунальними ЖЕКами, протягом найближчих кількох днів з’являться оголошення з інформацією про те, скільки кожним з...

Визначені переможці конкурсу громадських проектів, які працюватимуть для дітей і молоді

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради підбило підсумки конкурсу проектів програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, стосовно молоді та дітей...

Андрійченко склав мандат депутата міської ради

Представник фракції «Демократичний Альянс» у Чернігівській міській раді Ігор Андрійченко склав свій депутатський мандат. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. «Друзі,...  (Коментарів: 1)