HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sat, 01 Apr 2017 15:40:47 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT Last-Modified: Sat, 01 Apr 2017 15:40:38 GMT Client-Date: Sat, 01 Apr 2017 15:40:37 GMT Client-Peer: 185.68.16.23:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://www.bizreliz.com/avtorinok/ Link: ; rel="next" Link: ; rel="alternate"; title="RSS 2.0"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="alternate"; title="Atom 1.0"; type="application/atom+xml" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="shortcut icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: 596e3e72f4e057c2c63cabf07ad9c91a=9snrl1qqlp1hoev6bugdse2gb3; path=/ Title: Авторинок. Автострахування X-Meta-Description: bizreliz.com, bizreliz.info, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Keywords: bizreliz.com, bizreliz.info, IT, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Robots: index, follow
This version of the page http://www.bizreliz.com/avtorinok/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-01. The original page over time could change.
Авторинок. Автострахування

 

Авторинок. Автострахування

"ВОГ РІТЕЙЛ" переміг АКМУ

За підсумками розслідування так званої «бензинової справи» 28 жовтня 2016 року Антимонопольний комітет України виніс рішення про накладення штрафних санкцій на провідних операторів паливного ринку у розмірі понад 204 млн. грн.

 

Компанія «ВОГ РІТЕЙЛ», поряд з іншими трейдерами, опинилася у «штрафному переліку» АМКУ, а також була безпідставно звинувачена у «змові та антиконкурентних діях» на ринку.

 

Вказане рішення Комітету було оскаржене компанією до суду. В рамках позову «ВОГ РІТЕЙЛ» вимагав визнати рішення Антимонопольного комітету недійсним, як в частині звинувачень на адресу компанії у начебто незаконних діях, так і в частині накладення на «ВОГ РІТЕЙЛ» штрафних санкцій у розмірі понад 54 млн. грн.

 

Так, 6 березня 2017 року Господарський суд м. Києва визнав рішення АМКУ недійсним, задовольнивши позов «ВОГ РІТЕЙЛ» до Комітету у повному обсязі.

Розпродаж автомобілів ЗАЗ

Випав сніг і прихід по-справжньому холодної погоди змусив багатьох знову замислитися про особистий комфорт і комфорт своїх близьких. А якщо ще мова йде і про зручність і свободу пересування, то варіантів, здатних забезпечити все це зовсім не багато. Одним з оптимальних рішень може стати доступний і надійний автомобіль. Тому, щоб зробити покупку автомобіля вигідною, офіційний дистриб'ютор автомобілів ZAZ в Україні оголошує про початок зимового сезону розпродажів!

Спеціальна пропозиція, яке буде діяти до кінця 2016 року, дозволяє клієнтам, що зупинив свій вибір на одній з моделей ZAZ, заощадити на покупці до 29 000 грн.

Згідно з новими прайсів, вартість одного з бестселерів модельного ряду - ZAZ FORZA тепер становить від 218 855 грн. При цьому в оснащенні автомобіля будуть кондиціонер, підігрів передніх сидінь, повний електропакет, аудіосистема з USB-роз'ємом, фронтальні подушки безпеки, система ABS і інші корисні опції. Якщо ж клієнт захоче автомобіль ZAZ FORZA в більш багатому оснащенні Lux, ця модифікація обійдеться клієнтові в 223 665 грн.

Навряд чи варто зайвий раз акцентувати увагу на тому, що на даний момент це одна з найкращих пропозицій на ринку нових автомобілів по співвідношенню ціна-якість.

Крім цього, популярний серед українських автолюбителів, завдяки своїй невибагливості і надійності, компактний седан ZAZ SENS доступний за ціною від 173 233 грн.

Для тих же, хто вибирає автомобіль, який може забезпечити ще більше комфорту, простору в салоні, а також більш місткий багажник, в салонах ZAZ доступна VIDA за ціною від 252 525 грн.

Варто звернути увагу, що спеціальна цінова пропозиція обмежена, як за часом, так і наявністю автомобілів в дилерській мережі. Тим, хто прийняв рішення, радимо не відкладати покупку нового автомобіля ZAZ. Щоб ближче познайомитися з автомобілями, достатньо звернутись до найближчого дилерського центру ZAZ в Вашому регіоні.

 

 

ДОВІДКА

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ZAZ в Україні - ТОВ «Сі Ей Автомотів», що представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ZAZ представлена ​​автомобілями FORZA, VIDA, Lanos, Sens, Lanos Pick-up.

Сьогодні «Сі Ей Автомотів» - це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні, це повний комплекс послуг, починаючи з тест - драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням, це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ZAZ в будь-якій точці України.

Безпечні поїздки з Visa і Uber

Visa та Uber оголосили про старт промо-кампанії «Підкорення міста починається з безпечних поїздок» для держателів карток Visa та користувачів Uber.

 

Для того, щоб взяти участь в акції та скористатися спеціальною пропозицією від Visa та Uber, необхідно встановити додаток Uber з AppStore, Google Play або Windows Marketplaceта зареєструватися, прив’язавши картку Visaдо додатку.  Виконавши ці умови, користувач отримує знижку 50% на перші три поїздки, оплачені карткою Visa[1], в період з 14 листопада по 15 лютого 2016 року включно.

 

«Розвиток електронної комерції – один із пріоритетів роботи Visa в Україні, тому багато наших ініціатив спрямовані на збільшення частки та обсягів безготівкових платежів в інтернет-середовищі, а також на забезпечення безпеки онлайн-транзакцій. Хоча ми відзначаємо стабільне зростання транзакцій в електронній комерції (більше 22% станом на кінець 3 кварталу 2016 року порівняно з аналогічним періодом в 2015 році), українці поки що не настільки активно сплачують картками в таксі, менше 1% від загальної кількості транзакцій[2], – зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії та Вірменії. – За допомогою промо-акції «Підкорення міста починається з безпечних поїздок» Visa та Uber пропонують українцям зручний і безпечний сервіс, як з точки зору організації поїздки, так і процесу її оплати. У підсумку, ми сподіваємося, що це буде сприяти розвитку електронної комерції в Україні, а отже, допоможе загальному рухудо безготівкових платежів».

 

«Uber – доступний, надійний та безпечний засіб переміщення з точки А в точку Б. Безготівкові платежі сприяють цьому, адже сплачуючи карткою Visa поїздку, користувач позбавляється клопоту, пов'язаного, наприклад, з пошуком необхідної суми готівкою або решти, а також економить час. Більше того, користувачу навіть не потрібно мати картку при собі, щоб сплатити поїздку: гроші автоматично списуються з картки, прив'язаної до додатка Uber. Ми віримо, що разом з Visa ми зможемо більш активно просувати культуру безпечних і зручних поїздок та безготівкових платежів», – додав Аркадій Вершебенюк, генеральний менеджер Uber в Україні.

 

Акція «Підкорення міста починається з безпечних поїздок» стартує 14 листопада, проводиться по всій території України, де працює сервіс Uber, і триватиме до 15 лютого. Деталі акції доступні на www.visa.com.ua, www.uber.com.

 



[1]Акція «Підкорення міста починається з безпечних поїздок»  дійсна тільки для нових користувачів Uber. Сума знижки не може перевищувати 75 грн. за одну поїздку.

[2]Дані Visa станом на кінець 3 кварталу 2016 р.

ВОГ РИТЕЙЛ обновил WOG PRIDE

Компания ВОГ РИТЕЙЛ обновила приложение WOG PRIDE (110 тыс.пользователей) – мобильный сервис одноименной программы лояльности. Вместе с тем, разработчики внедрили технологию Force Touch, доступную для владельцев iPhone 6s и более новых моделей, а также выпустили адаптированное приложение для обладателей iWatch. В скором времени компания реализует сервисы и для владельцев умных часов на Android.

 

Отметим, программа лояльности Прайд компании WOG позволяет накапливать бонусы при совершении покупок в сети АЗК и городских кафе, и использовать их как валюту для новых покупок. В то время как мобильное приложение WOG PRIDE предлагает более широкий функционал. Вдобавок к перечисленным возможностям, пользователь может заранее купить кофе и топливо онлайн, выбрать на карте ближайшие АЗК или кафе, проложить маршрут к выбранной точке, оценить гостеприимство сотрудников, получать персональные спец.предложения. Приложение доступно для пользователей смартфонов на платформах Android и iOs.

 

По данным WOG, 45% пользователей приложения PRIDE приходится на обладателей iPhone и 55% пользуются телефонами на ОС Android.

 

Благодаря расширению функционала, реализации инновационных решений и адаптаций сервиса под тренды компания WOG стимулирует клиентов переходить с использования пластиковой карты Прайд на ее мобильное приложение.

 

Глава Digital отдела компании WOG Дмитрий Демидов не скрывает, что подключение к технологии Force Touch и выпуск отдельного приложения под умные часы Apple продиктованы тем, чтобы угодить клиентам сервиса, повысить их лояльность за счет предоставления уникальных услуг, упростить использование программы лояльности, ускорить процесс совершения покупок и в целом выразить заботу компании о клиентах. По его словам, бизнес должен стремиться облегчить потребителю жизнь и помогать ему экономить время.

 

Таким образом, с появлением Force Touch уменьшается количество кликов, чтобы выбрать в приложении необходимую функцию. Пользователь может просто задержать палец на иконке WOG в меню экрана телефона и далее выбрать необходимый популярный функционал - “карта Прайд”, “ближайший АЗК”, “цены на топливо”, “баланс бонусов”.

 

В свою очередь для владельцев iWatch c PRIDE упрощается расчет на кассе. “Если вы купили топливо или кофе онлайн заранее, то с приложением для iWatch на кассе вам достаточно показать QR-код карты ПРАЙД со своих часов, не доставая из кармана телефон или кошелек. Пусть клиент тратит время на наслаждение вкусом нашего кофе, а не на миллион манипуляций с пластиком”, - подчеркивает Дмитрий Демидов.

Новий продукт УНІКА з автоцивілки

Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА з Автоцивілки.

§  УНІКА продовжує удосконалювати продуктовий ряд для максимального страхового захисту своїх клієнтів

§  Пріоритет для компанії УНІКА - своєчасне і якісне врегулювання страхових випадків

§  Середньомісячні виплати УНІКА з автострахування становлять понад 25 млн. грн.

На початку вересня Страхова компанія «УНІКА» запустила новий продукт «Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА» в комплексі з обов'язковим страхуванням цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами (ОСЦВ).

Тепер клієнти, які придбали новий продукт разом з полісом ОСЦВ в УНІКА, мають можливість в разі ДТП, будучи постраждалою стороною, отримати страхове відшкодування безпосередньо в Страховій компанії «УНІКА». Таким чином, відсутня необхідність звертатися в страхову компанію винної сторони, що дозволяє клієнтам економити час. У продукті «Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА» відсутні обмеження щодо прийняття на страхування транспортних засобів в залежності від року випуску, а також немає обмежень за переліком страхових компаній, у яких винна сторона придбала поліс.

УНІКА пропонує на вибір дві програми «Прямого врегулювання для клієнтів УНІКА» − базова, вартість якої становить 295 грн., і розширену за 490 грн., яка включає в себе послуги Технічного асистансута Консьєрж сервісу. Раніше ці послуги надавалися тільки в пакеті зі страхуванням КАСКО, і користуються великою популярністю серед клієнтів компанії.
 

Новий страховий продукт продовжує ряд інноваційних та комфортних страхових рішень, а також забезпечує надання надійного захисту інтересів клієнтів Страхової компанії «УНІКА».

 

Довідка:

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників обслуговують близько 1,2 млн. страхових полісів.

Держава

  • Резолюція з'їзду Самопомочі
  • VI Форум з питань конкуренції
  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!

Соцiум

  • Церемонія нагородження "Людина року-2016"
  • Футболістів одягнуть у JOMA
  • Ушанування лауреатів Людини року
  • "Людина року - 2016" - Митці

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 27.3.2017 Церемонія нагородження "Людина
  • 27.3.2017 Этап образовательного
  • 27.3.2017 Енергетичний Конгрес у
  • 27.3.2017 Відбірковий тур конкурсу
  • 23.3.2017 Небанковское кредитование
  • 23.3.2017 "Птахівництво-2017" у
  • 20.3.2017 Ушанування лауреатів Людини року
  • 20.3.2017 "АрселорМіттал Кривий Ріг"2016
  • 19.3.2017 Конкурс з комерційного
  • 16.3.2017 В Sky Mall-новая модель
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені