HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Mon, 27 Mar 2017 00:51:11 GMT Accept-Ranges: bytes ETag: "129a5-54ba6cfb42c11" Server: nginx Content-Language: uk Content-Length: 76197 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Mon, 27 Mar 2017 21:58:24 +0300 Last-Modified: Sun, 26 Mar 2017 18:58:24 GMT Client-Date: Mon, 27 Mar 2017 00:51:11 GMT Client-Peer: 91.218.212.172:80 Client-Response-Num: 1 Content-Base: //osvita.ua/ Link: ; rel="next" Link: ; hreflang="ru"; rel="alternate" Link: ; rel="alternate"; title="RSS"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Title: Ваші запитання та відповіді – Освіта.UA X-Meta-Charset: utf-8 X-Meta-Description: Ваші запитання та відповіді - Освіта.UA X-Meta-Last-Modified: Sun, 26 Mar 2017 21:58:24 +0300 X-Meta-Title: Ваші запитання та відповіді – Освіта.UA
This version of the page http://osvita.ua/questions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-27. The original page over time could change.
Ваші запитання та відповіді – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Вихід
Osvita.ua Ваші запитання
Запитання-відповіді
Якщо ви хочете надати відповідь на запитання іншого користувача, ви можете зробити це натиснувши посилання «Відповісти» під конкретним запитанням. За всі запитання та відповіді можна голосувати поставивши «+» чи «-», що додає рейтинг конкретному користувачу та збільшує довіру до його відповідей. Також ви можете відправляти скарги адміністрації сайту на запитання та відповіді інших користувачів, щоб зробити це необхідно натиснути «X» в правому верхньому кутку конкретного запитання чи відповіді. Для того щоб відповідати на запитання необхідно зареєструватися.
Ви НЕ авторизовані! Авторизуйтесь!
Запитання
Действует ли при поступлении льгота для детей шахтеров? *

Действует ли при поступлении льгота, если у отца-шахтёра подземный стаж более 15 лет? При этом документы подаются онлайн или лично?

Будет ли в 2017 году ВНО по английскому языку обязательным? *

Будет ли в 2017 году ВНО по Английскому языку обязательным?

Коли буде оприлюднено кількість місць держамовлення у ВНЗ? *

Коли буде оприлюднено кількість місць "держамовлення" у ВНЗ?

Як подати електрону заяву? *

я не можу знайти де подавати електронну заяву

Нужно ли сдавать вступительные экзамены? *

Нужно ли сдавать в ВУЗе вступительные экзамены если я сдал ЗНО, на сайте института есть пункт "програми вступних випробувань із загальноосвітніх предметів для вступу на ОКР «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти" и в нем помимо сертификатов ЗНО 2016 есть еще и программы вступительных экзаменов, и непонятно нужно ли сдавать их или мне достаточно только ЗНО?

Не работает сайт http://ez.osvitavsim.org.ua/ что делать? *

не могу зайти на сайт http://ez.osvitavsim.org.ua/для подачи заявления !!!! что делать !!! вижу не у меня одной проблема!

Як подати електрону заяву? *

При заповненні електронної заяви на факультет журналістики є пункт, де потрібно обрати предмет, який здавався? На факультеті журналістики історія або англійська на вибір. Де в заяві я маю вказувати, який предмет я обрала?

Сколько действует медицинская справка для поступления в ВУЗ? *

Сколько действует медицинская справка для поступления в ВУЗ?

Де знайти підручники за новою програмою? *

Підкажіть, як можна викачати підручники за новою програмою, мене цікавить біологія, 8 клас ...я не знайшла розділ "Навчально-методичне забезпеченяя", прийшлось вибрати "Публікації"

Як має проходити методичний день? *

Доброго дня! Я працюю вчителем української мови та літератури в школі та маю лише 14 год педагогічного навантаження (за власним бажанням). Я працюю 3 дні на тиждень в закладі. Чи є нормативний документ, в якому вказано, що 2 дні (методичні дні), коли в мене немає взагалі уроків маю обов'язково бути на місці роботи? Якщо так- дайте, будь ласка, посилання на даний нормативний документ. Дякую

Чи можливо перейти до іншого ВНЗ зі збереженням бюджетного місця? *

Добрий день. Я навчаюсь у ВНЗ на бюджеті, закінчую 1 курс, скажіть чи можливо перейти у інший ВНЗ зі збереженням бюджетного місця.

Какие документы нужны для поступления в ВНЗ в 2016 году? *

Добрый день. Скажите пожалуйста, какие документы нужны для поступления в ВНЗ в 2016 году?

Як захистити дитину? *

Я работаю в школе. у меня с директором не самые лучшие отношения. Мой сын заканчивает 9 класс.Директор сказала искать где нам продолжать обучение так, как 10 класса нам не откроют. В тоже время классный руководитель пишет плохую характеристику сыну,я попоросила ее обяснить почему так. Она говорит что заработали то и получили. Но я с этим не согласна. Где она как классный руководитель была раньше7. на него нету ниодной докладной.говорит что он балуется, но таких детей каждый второй. А директор ее поддерживает. Что мне делать? Как доказать свою правоту?

Чи потрібно написати педагогічними працівникам портфоліо та звітів про роботу для підтвердження категорій та звань? *

Чи потрібно написання педагогічними працівниками, які атестуються для підтвердження вищої категорії та звання "старший вчитель", звітів про роботу у міжатестаційний період, оформлення папок з документами про результати своєї роботи,оформлення портфоліо? Дані документи вимагають у Подільському управлінні освіти м. Києва, чи є законною ця вимога?

Як змінити два предмети на ЗНО? *

Чи можливо змінити два предмета зно, якщо вже зареєеструвався і пакет документів школа вже відправила? Якщо так, то як?

Як отримати стипендію? *

Яку треба заяву писати в НТУ ''ХПІ'',якщо не виплатять стипендію до 28 лютого?

Выпускник прошлых лет: нужно проходить ВНО для поступления в ВУЗ? *

Добрый день, подскажите, пожалуйста, если я выпускник 2006 года,мне нужно проходить ЗНО для поступления в ВУЗ?

Как можно зарегистрироваться на дополнительную сессию ВНО. какие документы для этого необходимы? *

как можно зарегистрироваться на вторую сессию ЗНО. какие документы для этого необходимы?

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО? *

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО?

Чи правомірно те, що вчителю знімають за категорію, бо не пройшов курсову підготовку? *

Вчителю ІІ категорії після закінчення 5-річного терміну після закінчення вузу знімають надбавку за категорію, тому що не був на курсах. Яким документом це керується?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

© 1998–2017 Osvita.ua. Видавництво «Плеяди»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Відділ реклами: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!