HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 04:30:37 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=windows-1251 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 04:30:37 GMT Client-Peer: 185.68.16.49:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; data-template-style="true"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: policyref="/bitrix/p3p.xml", CP="NON DSP COR CUR ADM DEV PSA PSD OUR UNR BUS UNI COM NAV INT DEM STA" Set-Cookie: PHPSESSID=demtlq0mico2ffbts5gfp8lja4; path=/; domain=uaa.org.ua; HttpOnly Title: Новини ААУ X-Frame-Options: SAMEORIGIN X-Meta-Description: Íîâèíè ГЂГЂГ“ X-Meta-Keywords: ГЂГЂГ“; Íîâèíè X-Meta-Robots: index, follow X-Powered-CMS: Bitrix Site Manager (e4d0967bd54898fa66e3f3b455b027d6)
This version of the page http://uaa.org.ua/news_partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-26. The original page over time could change.
Новини ААУ
Карта сайту > Головна> Новини партнерів

Новини партнерів

24.03.2017 Відбудеться міжнародна конференція: «Прозорість в управлінні сільськогосподарськими землями»
Відбудеться міжнародна конференція: «Прозорість в управлінні сільськогосподарськими землями». В рамках конференції також відбудеться панельна дискусія: «Зусилля щодо реформування з метою підвищення прозорості в державному управлінні земельними ресурсами України - досягнення і виклики».

09.03.2017 Експерти "КМ Партнери" розповіли про законодавчі зміни у аграрній сфері на семінарі з податкових та земельних питань у Запоріжжі
1-3 березня 2017 року у Запоріжжі відбулася 16-а міжрегіональна спеціалізована Виставка для аграрного бізнесу «АгроТехСервіс – 2017».  Захід був організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Комітету підприємців агропромислового комплексу при ТПП України, профільних відомств та асоціацій. Максим Олексіюк, партнер компанії "КМ Партнери", адвокат, був запрошений до вітального слова та взяв участь у відкритті спеціалізованої аграрної виставки.

09.03.2017 "АГРО ПЕРСПЕКТИВА" ділове видання виступить інформаційним партнером Аграрного Форуму ААУ з правових питань
"АГРО ПЕРСПЕКТИВА"  ділове видання в номінації Агрокомплекс виступить інформаційним партнером Аграрного Форуму ААУ з правових питань, який відбудеться 20 квітня 2017 року в «Русь Аккорд Готель», м.Київ, вул. Госпітальна, 4.

28.02.2017 7 прийомів успішного виступу. Майстер-клас Андрія Бурлуцького
У бізнесі невміння виступати - проблема на межі профнепридатності. Якщо кожен вихід на публіку чи презентація проекту - виклик і боротьба з собою, забудьте про майбутнє продукту і нових клієнтів. 16 березня ви отримаєте 7 прийомів переконливого бізнес-виступу.

28.02.2017 Конкурс «Корпоративний секретар 2016 року»: прийом заявок відкрито

Професійна асоціація корпоративного управління розпочала прийом заявок для участі у щорічному професійному конкурсі «Корпоративний секретар року».

20.02.2017 Конференція «Новий етап експорту сільгосппродукції»
Шановні адвокати! ТПП України, ТПП Херсонської області та Облдержадміністрація запрошують всіх 23 лютого 2017 відвідати  Конференцію «Новий етап експорту сільгосппродукції». 
 

16.02.2017 Відбудеться семінар "Купівля квартири: як не прогоріти?"
Компанія "Домініон" запрошує на семінар "Купівля квартири: як не прогоріти?"
Дата: 02.03.2017
Час:  19:00 – 20:30
Місце: HUB 4.0. Ярославський провулок, 1/3, Київ

13.02.2017 Офіційний партнер Аграрного Форуму ААУ у 2017 році - ЮК "Force & Right Legal Group"
До партнерів ААУ у Аграрному Форумі ААУ з правових питать приєдналася компанія "Force & Right Legal Group", яка стала Офіційним Партнером заходу!
Дякуємо за підтримку, колеги!

01.02.2017 Компанія "ПроАгро" виступить інформаційним партнером Аграрного Форуму ААУ з правових питань
Інформаційна компанія "ПроАгро" займається глибоким вивченням товарних ринків сільгосппродукції, проводить ринкові дослідження, готує бізнес-плани і економічні обгрунтування проектів у сфері тваринництва і мясомолпрома, овочів і фруктів, біоенергетики, зернової, маслянистої, цукрової, рибної і інших галузях. "ПроАгро" - організатор профільних конференцій для фахівців АПК.

30.01.2017 Видавництво «АгроПартнер» - регіональний інформацій партнер Аграрного Форуму ААУ з правових питань
Газета «АгроПартнер. Україна», незалежний інформаційно-аналітичний щотижневик агросектора України регіональний - інформацій партнер Аграрного Форуму ААУ з правових питань.

18.01.2017 Dmitrieva & Partners Law Firm виступить юридичним радником англійської компанії UB Tower LTD

Асоціація адвокатів України щиро вітає Генерального Партнера ААУ Dmitrieva & Partners Law Firm з тим, що компанія стала юридичним радником англійської компанії UB Tower LTD, яка інвестує в Mevics – один з найкращих стартапів України 2016 року!

11.07.2016 Круглий стіл "Розвиток альтернатив ув’язненню, розробка та пілотування Механізму виведення дітей з системи правосуддя за допомогою медіації"
Інститут миру і порозуміння (далі- ІМіП) разом з ЮНІСЕФ в Україні, спільно з Генеральною прокуратурою України розпочали реалізацію проекту щодо захисту прав дітей, які перебувають у конфлікті із законом. Метою проекту є розвиток альтернатив ув’язненню, зокрема розробка та пілотування Механізму виведення дітей з системи правосуддя за допомогою медіації (далі Механізм).

07.06.2016 Запрошуємо взяти участь у тренінгу на тему: "Основи успішної юридичної практики"
Запрошуємо на тренінг на тему: "Основи успішної юридичної практики". Координатором та тренером на даному тренінгу виступить Олеся Сергієнко, сертифікований коуч по стандартам ICF, ECF. Сертифікований бізнес-медіатор по європейським стандартам (сертифікат Німеччини).

24.05.2016 Проект USAID «Справедливе правосуддя» та Центр з верховенства права Українського католицького університету проведуть дев’яту лекцію з верховенства права
25 травня 2016 року Проект USAID «Справедливе правосуддя» спільно з Центром з верховенства права Українського католицького університету у Львові проведуть дев’яту лекцію з верховенства права, відзначаючи річницю заснування серії відкритих лекцій Юридичні бесіди «Правовладдя».

20.05.2016 Відбудеться літній курс INTENSIVE LEGAL ENGLISH в International Business School NIKLAND
Займаєтесь правовою діяльністю і працюєте з міжнародною документацією? Бажаєте удосконалювати знання англійської мови, підвищуючи свою кваліфікацію в галузі юриспруденції? Вам потрібно отримати об'ємні знання в стислі терміни?

18.05.2016 Приглашаем на Международную конференцию инноваций в юридическом бизнесе LEGAL TECH KYIV 2016
25 мая на LEGAL TECH KYIV 2016 участники конференции смогут пообщаться с отечественными "первопроходцами" в использовании hi-tech инструментов в сфере юридического бизнеса, проанализировать успешные кейсы использования IT-инноваций в своей практике, обменяться опытом и найти лучшие решения для своего бизнеса.

18.05.2016 Торгово-промислова палата України за підтримки Бюро Верітас Сертифікейшн та юридичної фірми «Sofiya» запрошує відвідати конференцію на тему «Сертифікація підприємств харчової промисловості: організаційні та правові аспекти».

Торгово-промислова палата України за підтримки Бюро Верітас Сертифікейшн та юридичної фірми «Sofiya» запрошує відвідати конференцію на тему «Сертифікація підприємств харчової промисловості: організаційні та правові аспекти».

18.05.2016 Відбудеться II-й щорічний форум – «Медіація і право» у м.Одеса
Запрошуємо Вас взяти участь у Другому щорічному форумі – «Медіація і право», який відбудеться 03 червня 2016 року у м. Одесі.
Даний Форум проводиться Українською академією медіації і Радою адвокатів Одеської області, за підтримки Німецького фонду міжнародного правового співробітництва IRZ та при участі Одеської обласної групи медіації, Національної асоціації медіаторів України. 

17.05.2016 Запрошуємо на майстер-клас для юристів "Технологія створення вірусного юридичного контенту або як змусити "працювати" кожну експертну статтю"

Пропонуємо Вашій увазі майстер-клас для юристів "Технологія створення вірусного юридичного контенту або як змусити" працювати "кожну експертну статтю" від Ірини Горбунової

10.05.2016 Запрошуюємо Вас взяти участь в міжгалузевому відкритому більярдному турнірі «Фарма vs Феміда»
Компанія «Агентство медичного маркетингу», спільно з Юридичною компанією «Правовий Альянс», запрошують Вас відстояти честь професії, взявши участь в міжгалузевому відкритому більярдному турнірі «Фарма vs Феміда».


Новини 1 — 20 з 39
Початок | Поперед. | 1 2 | Наст. | Кінець



ГЕНЕРАЛЬНІ ПАРТНЕРИ