HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 12:27:54 GMT Pragma: no-cache Server: Apache/2.2.15 (CentOS) Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Wed, 17 Aug 2005 00:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Mar 2017 12:27:55 GMT Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 12:29:32 GMT Client-Peer: 195.211.84.14:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://www.lvivport.com/novyny/economy Link: ; rel="alternate"; title="RSS 2.0"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="alternate"; title="Atom 1.0"; type="application/atom+xml" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/vnd.microsoft.icon" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/vnd.microsoft.icon" Link: ; rel="search"; title="Пошук lvivport.com"; type="application/opensearchdescription+xml" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="(max-width: 1230px)"; rel="stylesheet" Link: ; media="(max-width: 1030px)"; rel="stylesheet" Link: ; media="(max-width: 820px)"; rel="stylesheet" Link: ; media="(max-width: 580px)"; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: 084cf2ce4ce2426466489e3b2632dd7a=n6gvb1ip2g3d60gu064p6vfqc5; path=/; HttpOnly Title: Економіка — lvivport.com X-Logged-In: False X-Meta-Description: Львівські новини і форуми X-Meta-Twitter-Card: X-Meta-Twitter-Description: X-Meta-Twitter-Domain: X-Meta-Twitter-Image-Src: X-Meta-Twitter-Site: X-Meta-Twitter-Title: X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=2.0 X-Meta-Yandex-Verification: 7c4e0ca837e76da2 X-Powered-By: PHP/5.5.37 X-UA-Compatible: IE=Edge,chrome=1
This version of the page http://www.lvivport.com/novyny/economy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-26. The original page over time could change.
Економіка — lvivport.com
lviv.tv
Menu

На Львівщині роздрібна торгівля підакцизними товарами поповнила місцеві бюджети на 103 млн грн

  • Джерело: ЗІК
У січні-лютому 2017 року місцеві скарбниці Львівщини поповнились на суму понад 103 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Суд скасував ще два рішення Львівської облради про надання 39 тис. га мисливських угідь

  • Джерело: ЗІК
За позовами органів прокуратури скасовано ще два незаконних рішення Львівської обласної ради про надання майже 39 тисяч га мисливських угідь.

На Львівщині не виконуються 110 місцевих бюджетів, – головний фінансист ОДА

  • Джерело: ЗІК
На Львівщині близько 110 місцевих бюджетів не виконуються за підсумками двох місяців 2017 року.

У квітні на Львівщині запрацює сучасний асфальтний завод

  • Джерело: ЗІК
На Львівщині невдовзі запрацює новий асфальтний завод. Його потужності зосереджуватимуться на території комбінату будівельних матеріалів, що у місті Миколаїв. Будівництво заводу планують завершити на початку квітня цього року.

На Львівщині за порушення правил торгівлі алкоголем та сигаретами накладено 740,6 тис. грн штрафів

  • Джерело: ЗІК
У січні-лютому 2017 року застосовано фінансових (штрафних) санкції на суму 740,6 тис. грн за порушення законодавства у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

На Львівщині запрацював сучасний швейний цех

  • Джерело: Львівська Газета

Сьогодні, 17 березня, на базі підприємства із виготовлення меблів «Константа ЛТД», що у с. Дернів Кам’янко-Бузького району урочисто відкрили новий швейний цех У новому цеху працевлаштують 45 швачок, працюватимуть вони у дві зміни. Середньомісячна заробітна плата – 6250 грн. Участь

The post На Львівщині запрацював сучасний швейний цех appeared first on Львівська газета.

Частка російських товарів на Львівщині становить 5-10%, – голова облради

  • Джерело: ЗІК
Частка російських товарів на ринку Львівщини становить близько 5-10%.

Шахта «Степова» не працює, зараз там проводять гірничо-рятувальні роботи, – Зубко

  • Джерело: ЗІК
На шахті «Степовій» у Львівські області наразі проводять гірничо-рятувальні роботи щодо зменшення вмісту метану у повітрі. Шахта не у робочому стані, видобуток не ведеться. Розроблений поетапний план заходів Міненерговугілля, ДП «Львіввугілля» і шахти «Степова» з подолання наслідків аварії.

За січень на Львівщині виявлено три факти корупційних діянь податківців, – ДФС

  • Джерело: ЗІК
Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж січня 2017 року, під час проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, в тому числі в рамках співпраці з іншими правоохоронними органами, виявлено три факти кримінальних корупційних правопорушень, вчинених працівниками органів ДФС у Львівській області.

Завод, аналогічний Луганському патронному, можуть звести на Львівщині

  • Джерело: ЗІК
На Львівщині можуть налагодити виробництво набоїв замість втраченого в окупованому Луганську підприємства з виготовлення такої військової продукції.

У Львові назвали фірми-перевізники, які вивозитимуть з міста сміття

  • Джерело: ЗІК
Завершився конкурс на визначення перевізників для надання послуг з вивезення та утилізації твердих та великогабаритних побутових відходів (крім токсичних та особливо небезпечних) з території львівських комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд. З переможцями конкурсу укладено угоди, які вступають в дію з 1 березня.

У Львівській облраді планують розтермінувати пільгові кредити для аграріїв на 5 років

  • Джерело: ЗІК
У Львівській обласній раді мають намір внести зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва у Львівській області на 2016-2020 роки, які стосуються надання пільгових кредитів під 5% річних.

Конкурс на міські маршрути Львова: засідання скасовано через ухвалу Дніпропетровського суду

  • Джерело: ЗІК
У Львівській міськраді скасували засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах через ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

Львівщина у цифрах. Показуємо на котиках

  • Джерело: Львівська Газета

Львівстат оприлюднив головні цифри 2016 року Львів’ян стало більше, злочинність зростає, середній рахунок за «комуналку» становить 1300 грн, а зарплата – 5,6 тис. грн… Економіка потроху оживає – Львівстат оприлюднив основні показники життя області 2016 року. А щоб цифри сприймалися

The post Львівщина у цифрах. Показуємо на котиках appeared first on Львівська газета.

Об’єднані громади Львівщини суттєво перевиконали бюджети у 2016 році, – експерт

  • Джерело: ЗІК
У 2016 році порівняно з 2015 доходи 13 об’єднаних територіальних громад Львівщини (у співставних умовах без ПДФО) зросли у півтора раза. А Грабовецька та Дублянська ОТГ зуміли подвоїти свої бюджети.

Платники податків Львівщини у січні сплатили до місцевих бюджетів 626 млн грн

  • Джерело: ЗІК
У січні 2017 року платниками податків Львівщини сплачено майже 626 млн грн до місцевих бюджетів.

Мін’юст продасть Львівський СІЗО

  • Джерело: Львівська Газета

Оголошено конкурс із продажу Лук’янівського і Львівського СІЗО Міністерство юстиції оголосило про початок інвестиційного конкурсу з продажу Лук’янівського (Київського) і Львівського слідчих ізоляторів. Про це сказала на брифінгу перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, передають Українські Новини. Вона зазначила, що

The post Мін’юст продасть Львівський СІЗО appeared first on Львівська газета.

Щоб погасити терикон біля Червонограда, уряд планує виділити 13 млн грн

  • Джерело: Львівська Газета

Уряд працює над виділенням понад 13 млн гривень на гасіння породного відвалу на території Сокальського району Львівської області Про це заявив сьогодні віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон під час відвідування місця розташування терикону в рамках робочої поїздки до Львівської області. «Сьогодні на

The post Щоб погасити терикон біля Червонограда, уряд планує виділити 13 млн грн appeared first on Львівська газета.

На гасіння терикону на Львівщині уряд планує виділити 13 млн грн, – Кістіон

  • Джерело: ЗІК
Уряд працює над виділенням понад 13 млн гривень на гасіння породного відвалу на території Сокальського району Львівської області.

На Львівщині найбільше надходжень з ПДФО дають установи бюджетної сфери, – ДФС

  • Джерело: ЗІК
У 2016 році Головне управління ДФС у Львівській області отримало надходження близько 15 млрд грн до зведеного бюджету, з них – 7, 2 млрд грн до держбюджету, 7, 5 млрд грн до місцевого бюджету. Основні галузі, які дають 50% усіх надходжень до державного бюджету, – промисловість і будівництво. Основні податки, що формують надходження у держбюджет – це податок на додану вартість, податок з доходів фізичних осіб, податок на прибуток.

lvivport.com © 2004-2013

Використання матеріалів, розміщених на сайтах холдингу можливе виключно за умови посилання на джерело. Агенція не несе відповідальності за матеріали, розміщені відвідувачами сайтів. У випадку виявлення на сайтах холдингу матеріалів, що порушують авторські права або інші нормативно-правові акти України, повідомте про такі факти адміністрацію.

lvivport.com

  • Про нас
  • Веб-дизайн
  • Реклама
  • Контактна інформація

Наші проекти

  • Львівський форум
  • Дівочі посиденьки
  • Львівський VW-Клуб
  • Каталог львівських сайтів
  • Авто-порт

Слідкуйте за нами

  • Ми у Facebook
  • Ми у Твітері
  • Ми у RSS



Ми слідкуємо за сайтами

ZIK

Львівська газета

Новий Погляд

Львівська Пошта

Вголос

 

2013 © Зроблено в lvivport.com