HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 08:44:20 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 08:44:20 GMT Client-Peer: 185.104.45.20:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://kbu.org.ua/ Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Set-Cookie: PHPSESSID=r2marp22du6m4ldeobvcnnej77; expires=Sun, 02-Apr-2017 08:44:20 GMT; Max-Age=604800; path=/; HttpOnly Title: Соціальна відповідальність - Конфедерація будівельників України (КБУ) X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Description: Конфедерація будівельників України (КБУ)— професійне об'єднання, до якого входить понад 700 організацій. КБУ працює з 2005 року і має представництва в усіх областях України. X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1.0 X-Page-Speed: on X-Powered-By: MODX Revolution X-UA-Compatible: IE=edge
This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=43 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-26. The original page over time could change.
Соціальна відповідальність - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Cоціальна відповідальність

Соціальна відповідальність є тим фундаментом, на якому розбудована вся система відносин у суспільстві. У цьому випадку вона виступає невід’ємним елементом у макросистемі людина-держава-суспільство.

Конфедерація будівельників України завжди приділяє надзвичайну увагу соціальній відповідальності. Багаторічний успіх нашої організації багато в чому обумовлений корпоративними принципами.

Ми постійно шукаємо шляхи найліпшого поєднання економічного прогресу, соціального розвитку та захисту навколишнього середовища із тим, аби забезпечити найкращу якість життя для прийдешніх поколінь.

У КБУ як принципи, так і дії узгоджені із засадами соціальної відповідальності.

Центр захисту дітей «Наші Діти»

Центр захисту дітей «Наші Діти» знаходиться в приміщенні колишнього дитячого садка № 233 по проспекту П. Тичини, 28 Б, в Дніпровському районі міста Києва. Він має свою філософію, яка виражається в турботі та відповідальності за збереження навколишнього середовища.

За ініціативи Конфедерації будівельників України та тристороннього партнерства Німецько-Польсько-Українського Товариства з приватним та громадським сектором на базі цього центру було реалізовано пілотний енергозберігаючий проект. Тепер Центр захисту «Наші діти» має статус першого енергозберігаючого Центру в Україні.

Усі будівлі закладу облаштовані за сучасними технологіями. Їх система опалення та гарячого водопостачання повністю заснована на експлуатації відновлюваних джерел енергії – геотермії, яка була офіційно визнана на державному рівні.

Геотермальна система Центру «Наші діти» складається із зовнішнього геотермального поля (54 зонди та 3 колекторних колодязя) та внутрішнього теплового пункту (3 насоси по 60 кВт). Завдяки ефективній теплоізоляції корпусів та геотермальній системі Центру вдалося значно скоротити рахунки за комунальні послуги. У порівнянні з минулими роками вдалося зменшити витрати більш ніж у 11,5 разів.

Нині у планах Центру подальше зменшення витрат на опалення та економію електроенергії. Для цього заклад планує удосконалювати нинішню систему за рахунок встановлення двухзонних лічильників для використання відмінностей в денних та нічних тарифах та системи автоматизації в теплопункті для оптимізації використання 54 зондів і 3 насосів. Також розглядаються інші механізми накопичення електроенергії для ефективнішого використання тарифних відмінностей в різний час доби.

Подаруйте діткам надію!

Дворічні Олександр та Іван Таращанські страждають від невиліковної хвороби (бульозний епідермоліз), проте в наших із вами силах зробити їхнє життя простіше і комфортніше. Таких дітей часто називають діти-метелики, через надчутливу шкіру. Конфедерація будівельників України взяла на себе відповідальність допомогти малечі. Ми звертаємося до усіх небайдужих, аби спільними зусиллями допомогти родині.

Хлопчики виховуються у повній сім'ї, є старша сестричка. Сім'я дуже турботлива і любляча, мама зараз перебуває в декретній відпустці, тато працює пожежним у ДСНС. Проживає родина у Миколаєві.

Із історії мами:

«Нам поставили діагноз: БЕ дистрофічний рецесивний. Тримайтесь - не лікується. Проблема генетична, сталася поломка якогось гена, не виділяється білок, який з'єднує шкіру або шари шкіри між собою - шкіра їздить. На руки брати не можна, не дихати не ..., не ... і так далі і так далі ... Я померла ... Саме так я думала в той момент. Як жити? У такому кошмарі я прожила (якщо це було життя) півтора місяця. Сльози, крики, безпросвітність, якби не моя 3-х річна дочка, я не знаю ...

Зараз про той період я намагаюся поступово забути. Слава Богу, що в моєму житті вчасно з'явилися мами таких же метеликів, які повернули мені віру, навчили як правильно доглядати, і головне чим. Про наявність таких матеріалів ми навіть не знали, їх у нас в Україні і не продають... Я вірю в те, що ми все робимо правильно для того щоб наші малюки могли повноцінно жити. Адже любов творить чудеса. Ми не уявляємо життя без своїх хлопчиків і донечки, з кожним днем закохуємося в них все більше і більше».

Необхідні медикаменти та перев'язувальні матеріали (шт. на місяць):
- Мепілекс трансфер 20*50 40 шт. на міс.;
- Урготюль 15*20100 шт. на міс.;
- Бепантен 100 р 10 шт. на міс.;
- TUBIFAST green line, yellow line, blue line;
- Бинти Пєха-крепп 300 шт. на міс.;
- Бинт Пєха - Хафт (PEXA haft) 6см х 10м -10 шт;
- Рукавички Tubifast child size S;
- Мазі: Бактробан, Дермовейт, Бепантен плюс, Еплан, Бепантен для очей і носа, Ірікар, Іруксол, Солкосерил, Пантестин;
- Зволоження шкіри Топі-крем, Епадерм, Фізіогель, вітаміни, спец. харчування «Ресурс Юніор».

На двох дітей в місяць в середньому необхідно 100 тисяч гривень.

Мама - Таращанська Ольга Миколаївна

e-mail: oliataras@yandex.ru
моб. +38 (097) 942 27 21

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua