HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 10:50:53 GMT Server: Apache/2.2.15 (CentOS) Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 10:44:02 GMT Client-Peer: 62.149.12.52:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="profile" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="pingback" Link: ; rel="alternate"; title="Електрика » Feed"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="alternate"; title="Електрика » Comments Feed"; type="application/rss+xml" Link: ; id="gtranslate-style-css"; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; id="category-posts-css"; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; id="fancybox-css"; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="EditURI"; title="RSD"; type="application/rsd+xml" Link: ; rel="wlwmanifest"; type="application/wlwmanifest+xml" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Title: Електрика | Виставка ExpoLviv X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Generator: WordPress 3.4.1 X-Meta-Viewport: width=device-width X-Pingback: http://elk.expolviv.ua/xmlrpc.php X-Powered-By: PHP/5.2.17 Електрика | Виставка ExpoLviv

ВИСТАВКА 2017

  • Каталог виставки
  • Загальна інформація
  • Місце проведення
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2016
  • Каталог виставки 2016
  • Фото з виставки 2016
  • Відео з виставки 2016
  • Архів

ВИСТАВКА 2017

XIII спеціалізована виставка «ЕЛЕКТРИКА 2017»

Час проведення: 22–24 березня 2017 р.

Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів

Виставка “ЕЛЕКТРИКА 2017″ надає прекрасну можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитися з найсучаснішими технологіями для виробництва, передачі та розподілу електроенергії, найновішими енергоефективними освітлювальними технологіями та обладнанням для промислового, комунального, архітектурного та спеціального освітлення, промисловою автоматикою. Особливу увагу на виставці буде приділено енергозбереженню, автоматизації виробничих процесів, а також електронним компонентам.

На виставці також буде представлена продукція радіоелектронної, електротехнічної промисловості, приладобудування, промислових систем автоматизованого управління, засоби для передачі та розподілу електроенергії і системи енергозбереження.

Особливість виставки “ЕЛЕКТРИКА” полягає в можливості особистого спілкування керівників підприємств, обміну досвідом та професійному зростанню фахівців, можливості відслідковувати найновіші технології та інновації в галузі, досліджувати та вивчати ринок.

Відвідувачам виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Новітні технології, обладнання та матеріали, які будуть представлені на виставці, є могутнім чинником модернізації та технічного переозброєння промислових та будівельних підприємств, підвищення їх конкурентоспроможності. Виставка дозволить прогнозувати розвиток промисловості і впливати на процеси, що відбуваються у ній.

Виставка “ЕЛЕКТРИКА 2017″ – це місце зустрічі найкращих представників галузі, яка покликана допомогти підприємствам галузі одночасно реалізувати всі найважливіші завдання в одному місці.

Завантажити заявку на участь: Заявка на участь

Download application form in English, Polish,  Russian: Application_Form

ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ:

- виробництво, передача та розподіл електроенергії
- комутаційні апарати
- кабелі та проводи
- силова електроніка
- контрольно-вимірювальна техніка
- пристрої захисту та автоматики
- освітлення
- електроінсталяція

ПРОГРАМА РОБОТИ ВИСТАВКИ

22 березня 2017 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки
12:00 Прес-конференція
12:30–14:00 Семінар на тему«Огляд світлодіодної продукції Seoul Semiconductor та джерел живлення MEAN WELL». Організатор: Компанія СЕА. Доповідачі: Михалко Я.О., Левчук Д. А.
14:30–15:30 Семінар на тему«Шляхи суттєвого скорочення витрат на освітлення на основі використання проектного розрахунку». Організатор: «ЕКТА». Доповідач: Чигринець Василь Вікторович.
15:30–16:30 Семінар на тему: «Електропровідна паста ПЕП-М – ефективний засіб зменшення і стабілізації перехідного опору контактів». Доповідачі: Срібний В.М., директор «Аргентум», Глушко О.С., директор ТОВ «Кипер-Пласт».
18:00 Закінчення роботи виставки

23 березня 2017 р.
10:00 Початок роботи виставки
11:30–13:30 Семінари від компанії «VD MAIS»:
11:30 Формула світла: світлодіоди та LED-матриці
11:50 Формула світла: світлодіодні джерела живлення (LED-драйвери)
12:10 Формула світла: світлодіодна оптика
12:30 Формула світла: друковані плати та контрактне виробництво
12:50 Формула світла: практичні аспекти виробництва LED-світильників
13:10 Формула світла: …і трішечки магії
13:30–15:30 Семінар на тему: «Новинки в області автоматизації SIMATIC, ТІА портал; низьковольтна комутуюча апаратура, новинки та особливості SIMOKODE; новинки в області привідної техніки SINAMICS, SIMOTICS». Організатор: ДП «Сіменс-Україна».
18:00 Закінчення роботи виставки

24 березня 2017 р.
10:00 Початок роботи виставки
11:00–13:00 Семінар на тему: «Зелений тариф. Реалізація сонячних електростанцій». Організатор: Компанія «Helios Strategia»
15:00 Церемонія нагородження дипломами учасників виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників

ПАРТНЕРИ ВИСТАВКИ

Партнер виставки

Інформаційний партнер

Генеральний інтернет-партнер: Форум проектувальників електричних мереж eom.com.ua

Інформаційна підтримка