HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 01:33:42 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Mar 2017 01:33:42 GMT Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 01:33:42 GMT Client-Peer: 185.68.16.23:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://www.bizreliz.com/telekom/ Link: ; rel="next" Link: ; rel="alternate"; title="RSS 2.0"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="alternate"; title="Atom 1.0"; type="application/atom+xml" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="shortcut icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: 596e3e72f4e057c2c63cabf07ad9c91a=pfo2lak24sahkfvit2qlfekoa2; path=/ Title: Теле X-Meta-Description: bizreliz.com, bizreliz.info, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Keywords: bizreliz.com, bizreliz.info, IT, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Robots: index, follow
This version of the page http://www.bizreliz.com/telekom/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-26. The original page over time could change.
Теле

 

Теле

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Теле
Зберегти
Скасувати
Відновити

Інтернет

Сервіс "Вчасно"- проект

Запрацював новий проект групи компаній EVO — онлайн-сервіс Вчасно, який дає змогу підприємс

Четвер, 16.03.2017 COMMENTS

Ринок Медія

Сайт про освіту і підпри

K.Fund запускає інформаційний ресурс про підприємництво, освіту та книги. Місія проекту &ndas

Середа, 15.03.2017 COMMENTS

Ринок телекому

ІТ-эксперты оценили зако

Итогом «IT-Дня» в Парламенте стало принятие закона «О доступе к инфраструктуре&

Субота, 11.02.2017 COMMENTS

Технології, Тарифи

Ключові спікери ChatBot

Чат-революція вже скоро. Ключові спікери ChatBot Conference. Перша в Україні конференція на т

Четвер, 23.03.2017 COMMENTS

Теле

Ключові спікери ChatBot Conference

Чат-революція вже скоро. Ключові спікери ChatBot Conference.

Перша в Україні конференція на тему чат-ботів у бізнесі відбудеться уже 29 березня, отже саме час розповісти, чим будемо дивувати гостей конференції – ключові спікери та активності на ChatBotConference.

 

Девід Пічсенмейстер – засновник Oratio (платформи для створення ботів зі штаб-квартирою у Відні), підприємець і розробник ПЗ; організатор ділових зустрічей на тему чат-ботів в Австрії. Керує бізнес-інкубатором Lemmings I/O і першим у Європі розробником чат-ботів ELEVATE Accelerator.

 

Тема його виступу – "Тренди чат-ботів у 2017році".

Ключові моменти виступу:

·         принцип роботи Oratio: поєднання особистого та автоматизованого спілкування, клієнтські кейси;

·         тренди в індустрії: чат-боти замініють додатки;

·         діалоговий інтерфейс: кейси Alexa від Amazon, Siri і Google Home;

·         боти в групових чатах і знахідки ботів в різних месенджерах;

·         людський контроль чат-ботів та обслуговування клієнтів.

 

Юлія Гусєва - керівник "Чат-онлайн" "ПриватБанку". Юлія розповість, як працюють боти найбільшого банку України.

Тема виступу: "Боти у "ПриватБанку". Жива статистика".

 

Онлайн-чат "ПриватБанку" – це безкоштовна послуга, призначена для швидкого та повного інформування клієнтів, розв'язання проблемних ситуацій, консультації з різних питань і т. д., яка працює 24 години на добу. Щоб досягти високої якості клієнтської підтримки, "ПриватБанк" використовує чат-ботів.

На конференції представник "ПриватБанку"розповість, які саме функції виконують віртуальні співрозмовники і як це допомагає банку економити величезні кошти на зарплаті співробітникам. Учасники конференції дізнаються, скільки у "ПриватБанку" ботів, а також як вони працюють (статистика, цифри, цікаві факти).

 

Свою доповідь Юлія презентуватиме разом з головним ботобудівельником "ПриватБанку" Павлом Чишком, який також проведе всім бажаючим ексклюзивний майстер-клас "Створи свого чат-бота за 15 хвилин". Експерт "ПриватБанку" навчить учасників розробляти бота-продавця для Viber/Telegram/FacebookMessenger, використовуючи платформу Corezoid. Буквально за 20 хвилин усі учасники зможуть освоїти базові навички проектування функціональних ботів!

 

Кір Келевра - експерт у сфері криптовалют, СЕО bitup.io, біткоін-максималіст, криптотрейдер, фахівець в області ціноутворення криптовалют.

Тема спікера: "Бар'єри у використанні алгоритмічної торгівлі криптовалютами".

 

На ChatBotConferenceглава bitup.ioрозповість, як використовувати інтелектуальні сервіси для отримання прибутку в криптовалюті Bitcoin.

Основні тези доповіді:

·         Макроекономічний огляд ринку криптотрейдинга.

·         Популярні криптобіржі і що з ними не так.

·         Огляд інструментарію та проблеми інтеграції.

·         Висновки і особистий досвід.

Все про чат-боти і навіть більше зможете дізнатися вже 29 березня на ChatBot Conference в БЦ "Парус". Давайте робити чат-революцію разом!

Реєстрація на сайті.

 

НА ПРАВАХ ПАРТНЕРА

Сервіс "Вчасно"- проект EVO

Запрацював новий проект групи компаній EVO онлайн-сервіс Вчасно, який дає змогу підприємствам просто і швидко обмінюватись документами в електронному форматі. Сервіс призначено для обміну, підписання та зберігання будь-яких юридично вагомих документів: угод, актів виконаних робіт, рахунків тощо. Він працює з усіма видами ключів ЕЦП (електронно-цифрового підпису). На Вчасно вже зареєструвались 2300 компаній.


“Щомісяця ми в EVO, як і в більшості українських компаній, друкували, підписували, вручну відправляли тисячі схожих документів нашим контрагентам. Згодом замислились над створенням сервісу, який би автоматизував ці процеси,  пояснює передумови появи сервісу “Вчасно” його керівник  Оксана Ферчук. Потім побачили попит на ринку й зрозуміли, що можемо зробити простий і зручний сервіс для кожного. Тепер будь-яка українська компанія може налаштувати електронний документообіг за кілька хвилин”.


Щоб розпочати роботу у “Вчасно”, достатньо пройти просту реєстрацію. Мета “Вчасно” повністю позбавити компанії непотрібної механічної роботи та миттєво отримувати підписані первинні документи. Сервіс збереже тонни паперу, сотні робочих годин на рік і дасть змогу компаніям зберегти кошти, які витрачались на фізичну доставку документів.


За оцінками групи компаній EVO, потенціал ринку електронного документообігу України понад мільярд гривень. Зараз він на початковій стадії лише окремі компанії активно використовують системи електронного обміну документами. “Утім, вже за 5 років цифрові бізнес-процеси стануть буденністю більшість компаній буде користуватись тільки електронними документами, а фіскальні перевірки будуть відбуватись онлайн”, переконана Оксана Ферчук.

Сайт про освіту і підприємництво

K.Fund запускає інформаційний ресурс про підприємництво, освіту та книги.

Місія проекту – відкривати нові можливості в галузях освіти та підприємництва в Україні та за кордоном.

Фонд Василя Хмельницького K.Fund запускає ресурс K.Fund Media, який буде знайомити читачів зі світовим досвідом у сфері менеджменту та освіти, актуальними дослідженнями та відкриттями, історіями успіху компаній та їхніх лідерів, а також надавати матеріали для самоосвіти, кейс-стаді та огляди книжок.

Директором K.Fund Media став ініціатор проекту Дмитро Звєрєв, віце-президент K.Fund. Редакцію очолила Дар'я Кутецька, яка раніше керувала спеціалізованим виданням ABCnews.

«Проекти K.Fund працюють на створення нових можливостей для цілеспрямованих, оптимістично та конструктивно налаштованих людей. Наша аудиторія — всі, хто хоче своєю працею й талантом змінити на краще своє життя та простір навколо. Читаючи K.Fund Media, ви заощадите свій час та зможете досягнути поставлених цілей швидше», — зазначив директор K.Fund Media Дмитро Звєрєв.

«Задача K.Fund Media — дати поживу для розуму, показати різні варіанти розв’язання життєвих та робочих проблем. Ми будемо писати про тенденції, ідеї, відкриття та людей, в яких є чого навчитися», — прокоментувала цілі проекту головний редактор K.Fund Media Дар'я Кутецька.

Цінності K.Fund Media – відповідальність за своє життя та вчинки, орієнтованість на конструктивне розв'язання проблем, праця та постійний розвиток, баланс між роботою та сім'єю, здоровий спосіб життя.

Від сьогодні K.Fund Media можна читати українською та російською мовою за адресою kfund-media.com.

Конференция ICANN в Дании

58-я открытая конференция ICANN, организованная Агентством Дании по делам предпринимательства (Danish Business Authority) и Интернет-форумом Дании (Danish Internet Forum) и проходящая 11-16 марта в Копенгагене, в Дании, привлекла более 2 500 зарегистрированных участников. Она проходит через шесть месяцев после завершения передачи координирующей роли в исполнении функций IANA, эпохального события в истории мультистейкхолдерного сообщества ICANN. Заинтересованные стороны со всего мира, включая представителей бизнеса, государственных структур, сектора науки и образования и гражданского общества, собрались в Дании, чтобы обсудить такие вопросы как: следующие этапы пути после передачи координирующей роли в исполнении функций IANA, усовершенствование подотчетности ICANN и Программу New gTLD. На церемонии открытия министр культуры Дании Метте Бок (Mette Bock) упомянула передачу координирующей роли в исполнении функций IANA и модель с участием многих заинтересованных сторон ICANN, заявив: «Передача координирующей роли в исполнении функций IANA произошла только благодаря усилиям всего сообщества ICANN, благодаря всем вам. Сообщество смогло объединиться для работы над составлением предложений, которые получили общую поддержку. В результате мы имеем настоящий шедевр, который продемонстрировал возможности мультистейкхолдерной модели, обеспечившей устойчивые результаты». Председатель DIFO и DK-Hostmaster профессор Хенрик Удсен (Henrik Udsen) также отметил значимость этой модели. «Как и ICANN, DIFO функционирует согласно принципам мультистейкхолдерной модели, что позволяет представлять интересы всего интернет-сообщества Дании в рамках постоянной работы над привлекательностью и безопасностью зоны .dk. Мы уверены в том, что мультистейкхолдерная модель – как на национальном, так и на международном уровне - является критическим элементом решения множества стоящих перед нами проблем». Президент и генеральный директор ICANN Йоран Марби (Göran Marby) подчеркнул важность обеспечения многообразия среди будущих интернет-пользователей, заявив: «Мы сможем оказать поддержку следующему поколению интернет- пользователей только при наличии многообразия на уровне, позволяющем нам определить наши дальнейшие действия». Председатель Правления ICANN д-р Стивен Крокер (Stephen Crocker) напомнил о важности глобального сотрудничества для поддержки интернета. «Мы все - различные частички единой структуры, объединенной общей целью - оказания поддержки потрясающей глобальной сети сетей», -- сказал Крокер. «Качественное исполнение нашей миссии будет способствовать общению и потоку информации по всему миру. Единственный способ этого добиться – работать вместе, руководствуясь принципами сопереживания и взаимоуважения». На церемонии открытия технический директор ICANN Давид Конрад (David Conrad) объявил о запуске тестовой платформы для предстоящего обновления ключа для подписания ключей (KSK). «Мы планируем обновить ключ для подписания ключей сравнительно скоро, 11 октября 2017 года. До этого операторы DNS, которые включили поддержку валидации DNSSEC, должны будут изменить соответствующую конфигурацию в своих системах. В связи с этим мы сегодня объявляем о запуске платформы тестирования для операторов DNS, при помощи которой они смогут проверить готовность поддержки автоматических обновлений конфигурации». ICANN находится в процессе обновления ключа для подписания ключей (KSK) DNSSEC (DNSSEC - расширения безопасности системы доменных имен). KSK используется для криптографического подписания ключа подписания зоны (ZSK), который используется специалистом по обслуживанию корневой зоны для подписания DNSSEC корневой зоны DNS интернета. Обновление KSK - ключевая часть обеспечения возможности успешной валидации доменных имен, подписанных DNSSEC после обновления. Интернет-провайдеры, операторы корпоративных сетей и другие пользователи функций валидации DNSSEC должны поменять в своих системах публичную часть ключа для подписания ключей на новый ключ. Фотографии с конференции доступны здесь. ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ СПРАВКИ: Открытые конференции ICANN проводятся трижды в год; на них собираются члены глобального интернет-сообщества множества заинтересованных сторон – индивидуальные пользователи, бизнес, гражданское общество, правительства, исследовательские учреждения и неправительственные организации – чтобы обсудить вопросы, связанные с системой доменных и имен (DNS) и с формированием политики.

Arricano в социальных сетях

По итогам 2016 года прирост подписчиков в группах ТРК Arricano в социальных сетях составляет 90%. По результатам активности в социальных сетях четыре торгово-развлекательных комплекса Arricano в 2016 году вошли в ТОП-20 ТРК Украины. Одной из причин такого притока подписчиков в Arricano объясняют грамотной работой с контентом, в том числе, использованием  контент-эластичности, которая прямо влияет на Customer Experience посетителей.

Благодаря Интернету и социальным медиа можно определить, сколько времени жители разных городов проводят в онлайн, какие тренды, темы и события они поддерживают, а также какими способами социализируются, в какой тональности они общаются с друзьями в разных сообществах.

Современные торгово-развлекательные комплексы – это идеальная площадка, позволяющая посетителям реализовать несколько опций одновременно, уверены в Arricano. Это шопинг, досуг, личностное развитие, социализация – все необходимое, чтобы провести время с пользой. Социальные сети ТРК переносят эти же акценты в онлайн и обеспечивают разноплановую тематику контента, соответствующую интересам аудитории подписчиков в зависимости от города, lifestyleи персональных предпочтений аудитории, чтобы выступить площадкой CustomerExperienceи неформальных встреч покупателя с брендами и лидерами мнений в каждом из городов присутствия. Михаил Меркулов,  CEO Arricano, поясняет: «Мы понимаем трендовые отличия и предпочтения покупателей в Киеве и в регионах, смотрим на интерес к контенту, используем его эластичность, чтобы предложить нашим подписчикам новые и вдохновляющие идеи, мотивирующие к личностному развитию, удачному шопингу и интересным предложениям от брендов ТРК».

 

На примере страниц в Facebookи ВКонтакте  четырех ТРК Arricano- ТРК «Проспект» (Киев), ТРЦ «РайON» (Киев), ТРК CityMall(Запорожье) и ТРК «Солнечная Галерея» (Кривой Рог) - SMMэксперты компании выделяют тенденции, часть из которых отличается в столице и в регионах – по интересу к той или иной соцсети, гендеру и поведению посетителей.

Активность в социальных сетях набирает обороты практически с каждым месяцем. Учитывая поток информации вовлекать пользователей в контент становится все сложнее. Однако и сами пользователи также меняются, а лайкать, комментировать и вести публичные блоги становится популярным mass-трендом.

 

«В социальных медиа ТРК Arricanoмы все больше делаем ставку на персонализированные коммуникации, которые объединяют BTL, PRи digital. Данный интегрированный подход позволяет вести общение с посетителями одновременно как в оффлайне, так и в онлайне, - отмечает Елена Обухивская, PRменеджер компании Arricano. -  Для нас важно,  чтобы гости не только прислушивались к трендсеттерам, но и сами становились лидерами мнений на наших социальных страничках. В нашем портфолио уже есть несколько кейсов, например, «Проспект. Збережи мить», в котором покупатели стали героями своих жизненных историй».

Елена отмечает, что успешность присутствия бренда в социальных медиа определяется персонализацией: для пользователей особенно важно знать «лицо бренда» – какие люди стоят за логотипом, слоганом и кто его покупает. Среди выводов, которые команда специалистов сделала и планирует использовать для страниц ТРК Arricanoв социальных сетях в будущем, следует учитывать, что социальные сети – это источник самого быстрого поиска информации, где алгоритм настроен так, что в ленту пользователя автоматически попадают интересующие его подборки. Подписчики страниц ТРК хотят получать информацию о скидках, конкурсах и брендах, но их реакция пролонгирована в точки продаж: комментировать и лайкать не будут, но при походе за интересующим товаром информацию примут к сведению. Пользователи активно откликаются на качественно оформленный user-generatedcontent, который уверенно удерживает позицию главного тренда социальных сетей. Удачные примеры digital-поддержки масштабных PR проектов в ТРК «Проспект» -  «Міняй старі речі на нові», «Проспект. Збережи мить»

Социальные сети – источник информации о поведение посетителей, их стиле жизни, их приоритетах в выборе товаров и услуг, о доверии к брендам, о Customer Experience. По активности на страницах ТРК в соцсетях можно исследовать вовлеченность,  поведение и lifestyle покупателей. В Arricano уверены, что глубокая работа с поведением потребителей в онлайне может заменить масштабные исследования и фокус-группы.

Держава

  • Резолюція з'їзду Самопомочі
  • VI Форум з питань конкуренції
  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!

Соцiум

  • Футболістів одягнуть у JOMA
  • Ушанування лауреатів Людини року
  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 23.3.2017 Небанковское кредитование
  • 23.3.2017 "Птахівництво-2017" у
  • 20.3.2017 Ушанування лауреатів Людини року
  • 20.3.2017 "АрселорМіттал Кривий Ріг"2016
  • 19.3.2017 Конкурс з комерційного
  • 16.3.2017 В Sky Mall-новая модель
  • 16.3.2017 Сервіс "Вчасно"- проект
  • 15.3.2017 Українські винахідники - в
  • 2.11.2015 Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за
  • 14.3.2017 "Людина року-2016"-
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені