HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sun, 26 Mar 2017 14:18:47 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Mar 2017 14:18:47 GMT Client-Date: Sun, 26 Mar 2017 14:18:47 GMT Client-Peer: 185.68.16.23:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://www.bizreliz.com/avto/ Link: ; rel="next" Link: ; rel="alternate"; title="RSS 2.0"; type="application/rss+xml" Link: ; rel="alternate"; title="Atom 1.0"; type="application/atom+xml" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="shortcut icon" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: 596e3e72f4e057c2c63cabf07ad9c91a=dil71b7fj7lntqntv8ep6bp710; path=/ Title: Авто X-Meta-Description: bizreliz.com, bizreliz.info, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Keywords: bizreliz.com, bizreliz.info, IT, news, новости, новини, бізреліз, бизрелиз X-Meta-Robots: index, follow
This version of the page http://www.bizreliz.com/avto/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-26. The original page over time could change.
Авто

 

Авто

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Авто
Зберегти
Скасувати
Відновити

Авторинок. Автострахування

"ВОГ РІТЕЙЛ" переміг АКМ

За підсумками розслідування так званої «бензинової справи» 28 жовтня 2016 року Антимо

Середа, 15.03.2017 COMMENTS

Автосалон, Автокредит

Автокредит "Chery Financ

З метою зробити покупку нового автомобіля по-справжньому доступною, офіційний імпортер автомобілі

Вівторок, 22.11.2016 COMMENTS

АЗС, СТО, Мотоцикли

Весняний сервіс від УкрА

Починаючи з 15 березня і до 14 травня в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Україн

Четвер, 16.03.2017 COMMENTS

Новинки автопрому

Світова прем'єра Range R

СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА НОВОГО RANGEROVERVELARВ МУЗЕЇ ДИЗАЙНУ, ЛОНДОН В Лондонському Музеї диз

Четвер, 16.03.2017 COMMENTS

Авто

Світова прем'єра Range Rover Velar

СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА НОВОГО RANGEROVERVELARВ МУЗЕЇ ДИЗАЙНУ, ЛОНДОН

В Лондонському Музеї дизайну відбулась світова прем’єра нового Range Rover Velar

·         Range Rover Velar втілення британських інновацій: спроектований, та виготовлений у Великобританії

·         Range Rover Velar - нова модель в лінійці Range Rover, що займає почесне місце між Range Rover Evoque та Range Rover Sport

·         Інноваційні технології розроблені спеціально для водіїв

·         Range Rover Velar буде експонуватися у Лондонському Музеї дизайну до 5 березня 201 року

·         Range Rover Velar стане доступним для замовлення у диллерів Land Rover з літа 2017 року

 

Land Rover знову доводить свою першість в новаціях та запрошує всіх шанувальників бренду з 1 березня 2017 року до Лондонського Музею Дизайну на презентацію нової моделі - Range Rover Velar.

 

Range Rover Velar наділений вбудованими технологіями та системами, які працюють, щоб забезпечити найкраще відчуття від водіння, центром яких є інноваційна інформаційно розважальна система Touch Pro Duo. 

Система доведена до ідеалу провідними інженерами,  завдяки своєму інтерфейсу та зрозумілим командам, вона робить водіння ще приємнішим, простішим та безпечнішим, що приносить ще більше задоволення від кожної подорожі.

 

Четвертий в модельному ряді Range Rover, Range Rover Velar представлений публіці в Лондонському Музеї дизайну. Вражаючу та яскраву презентацію фотографував відомий фотограф Гері Браяна, вже зовсім скоро його фото можна буде побачити в офіційних соціальних мережах Land Rover в Україні.

 

Range Rover Velar – це перший автомобіль, презентація якого відбулася у Лондонському Музеї Дизайну, що відкрився у листопаді 2016. Презентація нової моделі одночасно транслювалася на екранах на Кенсінгтон Стрит та Вест Лондон Стрит у Лондоні.

 

Кожен шанувальник бренду зможе відвідати музей та побачити на власні очі новий Range Rover Velar на експозиції в Лондонському Музеї Дизайну, що відкрита до 5 березня 2017 року. Виставка з назвою «Редукціонізм» демонструє філософію переходу від складних форм в дизайні до простих та непереривних ліній, та показує істинну якість.

 

Вперше Land Rover робив схожу презентацію моделі у 1970 році, коли перший Range Rover експонувався у всесвітньо відомому Музеї Лувр у Парижі поряд з Джокондою, як приклад «екземпляру індустріального дизайну»

 

Jaguar Land Rover також анонсував партнерство з Лондонським Музеєм Дизайну, у результаті це принесе ряд цікавих спільних подій у наступні три роки.

 

Головний дизайнер Land Rover Джері МакГоверн говорить: «Ми називаємо Velar авангардним Range Rover. Velar – це новий вимір елегантності та прогресивного дизайну. Він зачаровує. Range Rover Velar змінює все».

 

Нова модель в лінійці Range Rover, що займає почесне місце між Range Rover Evoque та Range Rover Sport

 

Вдосконалений, щоб демонструвати найкращі можливості в будь-якій ситуації, на будь-якому покритті, екологічний та технологічний, Range Rover Velar продовжує лінійку легендарних Land Rover, щоб йти ще далі за межі буденності.

 

Створений з чистого аркуша, використовуючи легку алюмінієву архітектуру за стандартами Jaguar Land Rover, він став ще безпечнішим та міцнішим. Новий Range Rover Velar наділений вдосконаленими ходовими якостями та має найнижчі показники шкідливих викидів.

 

Range Rover Velar продовжує історію інновацій Range Rover, що включає в себе передові технології, незаперечний дизайн та уважність до деталей.

 

Пітер Вірк, директор Jaguar Land Rover з інформаційних технологій Connected Car & Future Technology сказав: «Два десятидюймові сенсорні екрани з високою роздільною здатністю – це ваш зв'язок зі світом. Інформаційно розважальна система над уважна до ваших вказівок, аби задовольнити будь-які потреби, і вона ніколи самостійно не втручається і дає вам змогу комфортно вести авто, звільняючи від щоденних стресів. Саме так  би діяв хороший персональний асистент, або дворецький»

 

Вдосконалені технології знаходить своє відображення у використанні інноваційних матеріалів. Range Rover Velar пропонує унікальні в сегменті, стійкі, текстильні матеріали преміум класу, які використані для оббивки сидінь в якості альтернативи шкірі. Екслюзивний матеріал Dapple Grey, що доповнюється спеціальними вставками, був розроблений в парнерстві з Kvadrat – провідним європейським виробником високоякісного текстилю спеціально для Land Rover.

 

Вирішальне значення в сучасний дизайн Velar внесла світлодіодні матрично-лазерні фари, ручки врівень з дверима, та поліровані міддю кольорові деталі на передньому бампері та накрильних отворах.

Velar має вишукану чотиристоронню підвіску, що дає незрівнянну легкість з неперевершеним комфортом та контролем.

Для початку пропонується п'ять видів двигунів, починаючи з простого і чутливого дизеля, об'ємом 2 літри і потужністю 200 к.с., і закінчуючи потужним бензиновим двигуном об'ємом 3 літри і потужністю 380 к.с.. У 2017 році Velar буде, також, постачатися з бензиновим двигуном, потужністю 300 к.с.

У виробництві всіх моделей Jaguar Land Rover на чотирьох заводах у Великобританії приймає безпосередню участь понад 40 000 працівників, а в створеному у результату виробництва ланцюгу поставок ще 250 000 працівників. Протягом останніх шести років компанія вдвічі збільшила кількість найманих працівників, щоб задовільнити глобальний попит на свою продукцію.

 

Абсолютну привабливість Range Rover Velar визначають п'ять елементів: 

 

Курс на простоту: Відходимо від складних елементів в дизайні, щоб продемонструвати справжню якість

·         Розроблений і спроектований з ідеєю «мінімалізму»

·         Розкішний, просторий інтер'єр є спокійною оазою, що поєднує елегантну простоту з високоякісними матеріалами і чаруючими деталями, такі як потайні елементи контролю

 

Четвертий Range Rover: Революція в дизайні позашляховиків

·         Займе почесне місце між Range Rover Evoque і Range Rover Sport

·         В концептуальному пошуку простоти, Range Rover Velar формує дизайн що базується на мінімалізмі та технологічності, що є наступним логічний крок у розширенні модельного ряду Range Rover

 

Унікальний родовід. Цінуючи неперевершену спадщину Range Rover,

·         Майже п'ятдесят років Range Rover надають впевненості йти далі, прагнути більшого та давати саме те, чого прагнуть наші клієнти

·         Член королівської родини світу позашляховиків, походження Range Rover бере свій початок з прототипу під назвою Velar 1969 року

 

Йдучи у ногу з часом: Новий крок Range Rover ще одне досягнення у світі інновацій

·         Продовжуючи історію інновацій Range Rover, Range Rover Velar ввібрав в себе передові технології, неймовірний дизайн, увагу до деталей, та абсолютну довершеність

·         Ультрасучасна мультимедійна система Touch Pro Duo, супер-тонкі матрично-лазерні світлодіодні фари, ручки врівень з дверима, і деталі кольору Burnished Copper втілюють тенденції майбутнього

 

Вдосконалений та готовий до будь-чого: Легендарна функціональність Land Rover на будь-яких поверхнях перевершує всі очікування

·         Клієнти Land Rover по всьому світу очікують неперевершену функціональність кросоверів і вони не будуть розчаровані.

·         Виняткова продуктивність і маневреність на дорозі в поєднанні з комфортом та преміаліністю

 

Дані про виробника

Ім’я Velar – це частина багатої спадщини Range Rover, його походження бере початок з першого прототипу Range Rover створеного Чарльзом Спенсером Кінгом у далеких шісдесятих. Коли інженери розробляли 26 передсерійних екземплярів Range Rover, вони шукали спосіб приховати справжню ідентичність моделі, саме тому була обрана назва Velar, що походить від латинського velare та означає «вуаль» або «завіса».

Компанія LandRoverз 1948 року виробляє аутентичні повнопривідні автомобілі, що втілюють справжні ходові якості по всьому модельному ряду. Defender, Discovery, DiscoverySport, RangeRoverSport, RangeRoverі RangeRoverEvoque– кожна з цих моделей визначає стандарти для світового сектору повнопривідних автомобілів, і більше 80% модельного ряду експортуються до 170 країн світу.

 

Про компанію:

Володіючи 25-річною історією діяльності в Україні, «Віннер Груп Україна» виступає одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у більше ніж 50 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості.

Весняний сервіс від УкрАВТО

Починаючи з 15 березня і до 14 травня в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації діє сервісна акція «Весняний сервіс від УкрАВТО». Пропозиція дозволяє всім бажаючим значно заощадити, отримавши при цьому всі необхідні послуги по підготовці автомобіля до весни.

 

Стовпчик термометра з кожним днем ​​показує більш високу температуру, і кожен відповідальний автовласник починає пошук шиномонтажу, щоб, як мінімум «перевзути» свій автомобіль. Але, з огляду на стан наших доріг, на багатьох з яких асфальт розтанув ще в лютому, заміна шин стає недостатньо. Попадання в вибоїну середньої глибини може спровокувати порушення геометрії підвіски, що безпосередньо позначиться на керованості і безпеці та швидкості зношення шин. А важкі умови експлуатації взимку, з частими перепадами температури і вологості, стають справжнім випробуванням практично для всіх систем автомобіля.

Тому, щоб Ваш автомобіль був готовий до нового сезону, і не підніс неприємних сюрпризів, в мережі сервісних станцій Корпорації УкрАВТО з 15 березня діє спеціальна пропозиція. Відповідно до акційних умов, найнеобхідніші послуги стають доступнішими, що дозволяє отримати всі переваги висококваліфікованого сервісу:

- Шиномонтаж - від 150 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс)

- Контроль і регулювання кутів установки коліс - від 150 грн. з ПДВ

- Комплексна діагностика - 150 грн. з ПДВ

- Перевірка і заправка системи кондиціонування - від 255 грн. з ПДВ

При цьому всі клієнти, які скористаються спеціальними умовами сервісної пропозиції від Корпорації УкрАВТО, в залежності від результатів діагностики, зможуть отримати додаткові бонуси. Так, за умови згоди усунути виявлені неполадки, автовласник зможе скористатися дисконтом в розмірі 15% на послуги з їх усунення та до 20% на необхідні для цього запасні частини.

Така цінова політика дозволяє зробити доступними послуги для широкого кола автомобілістів. Більш того, наявність офіційної гарантії на надані послуги і виконаний ремонт, а також висока кваліфікація персоналу стає вирішальним аргументом для тих, хто сумнівається та обслуговувався «в гаражі».

Щоб отримати додаткову інформацію про сервісну акцію, яка діє в мережі УкрАВТО, достатньо звернутися до офіційного дилера у Вашому регіоні. Контактна інформація та координати дилерських центрів, а також станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації можна дізнатися на сайті www.ukravto.ua або звернувшись на «гарячу» лінію 0800507717.

 

* Дія карт програми лояльності «Drive2U» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не сумуються.

** Зазначені знижки не поширюються на роботи по плановому регламентному технічному обслуговуванню для гарантійних автомобілів, додаткове обладнання, роботи з відновлювального ремонту, інструментальний контроль, автоевакуації.

 

ДОВІДКА. 

Корпорація «УкрАВТО»- Корпорація «УкрАВТО» -лідер українського автомобільного ринку. Сьогодні - це найбільший автовиробник, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер автомобілів у країни СНД і далекого зарубіжжя. Корпорація «УкрАВТО» є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. Корпорації довіряють більше 1000000 клієнтів. DaimlerAG,ChryslerGroupLLC, GeneralMotors, KIAMotors, Nissan, Toyota, Chery, АвтоВАЗ цінують Корпорацію УкрАВТО як надійного та професійного партнера.

Нові газові модулі на АЗК ОККО

Упродовж лютого на АЗК мережі «ОККО» введено в експлуатацію ще 6 нових газових модулів. Таким чином станом на початок березня вже на 218 комплексах водії можуть заправити своє авто газом. Враховуючи високий попит на це пальне, «ОККО» продовжує нарощувати його реалізацію та розвивати LPG-інфраструктуру.

Одразу три нових газових модулі запрацювали в лютому в Херсонській області – у Новій Каховці (вул. Соборна, 28), Бериславі(вул. 4-ї Гвардiйської мехбригади, 26), а також у селі Петропавлівка Каховського району. Крім того LPG-модулі з’явилися й на АЗК «ОККО» у Києві (вул. Кiровоградська, 21-Б), у селі Сокільники поблизу Львова (вул. Г. Сковороди, 22) і на автошляху Київ-Харкiв-Довжанський (333 км + 350м). 

Як повідомлялося раніше, упродовж 2016 року в мережі «ОККО» розпочали роботу 50 нових газових модулів на території діючих чи новозбудованих АЗК, а також 3 автономних газозаправних станції.За результатами першого в Україні дослідження якості скрапленого газу на АЗС, яке наприкінці минулого року провів Інститут споживчих експертиз у  партнерстві з інспекційною компанією «Інспекторат Україна», саме автогаз від «ОККО»  продемонстрував найкращі показники за більшістю нормативних параметрів і точністю наливу.

"ВОГ РІТЕЙЛ" переміг АКМУ

За підсумками розслідування так званої «бензинової справи» 28 жовтня 2016 року Антимонопольний комітет України виніс рішення про накладення штрафних санкцій на провідних операторів паливного ринку у розмірі понад 204 млн. грн.

 

Компанія «ВОГ РІТЕЙЛ», поряд з іншими трейдерами, опинилася у «штрафному переліку» АМКУ, а також була безпідставно звинувачена у «змові та антиконкурентних діях» на ринку.

 

Вказане рішення Комітету було оскаржене компанією до суду. В рамках позову «ВОГ РІТЕЙЛ» вимагав визнати рішення Антимонопольного комітету недійсним, як в частині звинувачень на адресу компанії у начебто незаконних діях, так і в частині накладення на «ВОГ РІТЕЙЛ» штрафних санкцій у розмірі понад 54 млн. грн.

 

Так, 6 березня 2017 року Господарський суд м. Києва визнав рішення АМКУ недійсним, задовольнивши позов «ВОГ РІТЕЙЛ» до Комітету у повному обсязі.

Безконтактна мийка ОККО

Починаючи з 6 лютого, на всіх портальних автомийках мережі АЗК «ОККО» водії можуть скористатись новою послугоюмийка «Люкс Безконтактна». Цей сервіс неодмінно сподобається тим автовласникам, котрі з особливою турботою ставляться до свої авто і не допускають будь-якого механічного контакту з лакофарбовим покриттям, навіть під час миття.

Процес миття дуже простий, однак дозволяє ефективно відмити навіть найскладніший бруд. Високоякісні засоби для створення активної піни, які мережа «ОККО» закуповує лише у перевірених європейських виробників, гарантують дбайливе ставлення до лакофарбового покриття авто.

Спочатку авто «збивають» чистою водою, після чого покривають спеціальною активною піною. Оскільки для миючих речовин потрібен час, щоб очистити важкодоступні місця, піну залишають на кілька хвилин. Після цього її ретельно змивають чистою водою та покривають весь автомобіль воском. Залишається лише видалити залишки води струменем повітря під високим тиском – і все. Як результатчисте авто без жодного контакту ані зі щітками, ані з мочалкою.

«Враховуючи швидкість сучасного ритму життя, дуже важливо максимально ефективно використовувати свій час. Турбуючись про це, мережа АЗК «ОККО» наповнює свої комплекси найрізноманітнішими сервісами. Один з них – це якісні та швидкі автомийки. Особливо приємно, що наші клієнти за той час, поки миється їхнє авто, мають змогу зробити смачну зупинку або насолодитись кавою зі 100% арабіки. А для тих, хто дуже поспішає, – невеличкий лайфхак: заїжджайте на автомийку у будні дні, коли ажіотаж значно менший і можна помити авто без черги», – розповідає керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів.

Сьогодні в мережі «ОККО» по всій Україні функціонує більш як півсотні автоматичних портальних мийок, де щодня обслуговують понад 1000 авто.

Новости в фотографиях

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року&q

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yun

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киев

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

Держава

  • Резолюція з'їзду Самопомочі
  • VI Форум з питань конкуренції
  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!

Соцiум

  • Футболістів одягнуть у JOMA
  • Ушанування лауреатів Людини року
  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 23.3.2017 Небанковское кредитование
  • 23.3.2017 "Птахівництво-2017" у
  • 20.3.2017 Ушанування лауреатів Людини року
  • 20.3.2017 "АрселорМіттал Кривий Ріг"2016
  • 19.3.2017 Конкурс з комерційного
  • 16.3.2017 В Sky Mall-новая модель
  • 16.3.2017 Сервіс "Вчасно"- проект
  • 15.3.2017 Українські винахідники - в
  • 2.11.2015 Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за
  • 14.3.2017 "Людина року-2016"-
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені