Сталий розвиток – невід'ємна частина стратегії Bayer

Сталий розвиток зумовлює можливість ведення бізнесу в майбутньому, отже, є невід'ємною частиною стратегії компанії. Bayer уважає, що комерційний успіх у довгостроковій перспективі можливий лише при соціально-відповідальному веденні бізнесу. Прихильність принципам сталого розвитку відображена в місії компанії Bayer: Science For A Better Life.

Перед Bayer стоїть чітке завдання розширити можливості росту, застосовуючи принципи сталого розвитку в бізнесі, а також сприяти економічному росту, покращенню екологічної ситуації і соціальних умов. Три основних підрозділи компанії Bayer - Pharmaceuticals, Consumer Health і Crop Science - виробляють продукцию, пропонуючи рішення для більшості соціальних потреб.

 

Наша стратегія сталого розвитку

 

Наша програма сталого розвитку приділяє особливу увагу розвитку охорони здоров'я, підвищенню доступності лікарських засобів, а також забезпеченню населення продуктами харчування і пошуку рішень з захисту навколишнього середовища та ефективного використання ресурсів. Інноваційні ресурси компанії дозволяють реалізовувати стратегію сталого, прибуткового росту та збільшувати цінність нашої компанії. Політика сталого розвитку Bayer виражає загальне розуміння принципів соціально-відповідального ведення бізнесу, яких дотримуються всі підрозділи та сервісні компанії Bayer у всьому світі.

   

Bayer втілює в життя принципи стабільності на чотирьох рівнях:

  • Відкритість і залучення. Bayer враховує інтереси всіх зацікавлених осіб. Це стосується взаємовідносин як із співробітниками, так і з бізнесом та науковою спільнотою.
  • Відповідальне ведення бізнесу. Bayer надає величезного значення відповідальному веденню бізнесу, а саме дотриманню принципів Compliance, політиці з управління персоналом, контролю якості продукції, охороні праці, безпеці та управлінню поставками.
  • Інтеграція в комерційну діяльність. Стратегія стійкого розвитку застосовується у всіх напрямках діяльності компанії і є невід'ємною частиною бізнесу. Інновації та продукти, що сприяють стійкому розвитку, представляють основу діяльності компанії.

 

Програма сталого розвитку. За допомогою програми сталого розвитку Bayer пропонує рішення для більшості соціальних завдань. Програма приділяє особливу увагу розвитку охорони здоров'я, підвищенню доступності лікарських засобів, а також забезпеченню населення продуктами харчування і пошуку рішень із захисту навколишнього середовища та ефективного використання ресурсів.

Сталий розвиток компанії - частина стратегії бізнеса