HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: max-age=2592000, public, must-revalidate Connection: close Date: Wed, 22 Mar 2017 22:12:46 GMT Server: nginx Vary: Accept-Encoding Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Wed, 29 Mar 2017 22:12:46 GMT Client-Date: Wed, 22 Mar 2017 22:12:46 GMT Client-Peer: 89.184.76.121:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://jaluzi-service.com.ua/ukr/ Link: ; rel="shortcut icon" Link: ; hreflang="ru-ua"; rel="alternate" Link: ; hreflang="uk-ua"; rel="alternate" Link: ; hreflang="en-ua"; rel="alternate" Title: Горизонтальні жалюзі на пластикові вікна. Купити, ціна, фото X-Meta-Author: X-Meta-Charset: utf-8 X-Meta-Description: Купити горизонтальні жалюзі на пластикові вікна за найнижчою ціною від виробника. Ціна, фото, оптом, установка. Інтернет-магазин Жалюзі-Сервіс. X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 X-UA-Compatible: IE=edge
This version of the page http://jaluzi-service.com.ua/ukr/gorizontalnie-zhaluzi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-23. The original page over time could change.
Горизонтальні жалюзі на пластикові вікна. Купити, ціна, фото

Каталог

Вертикальні жалюзі

Горизонтальні жалюзі

Стандартні
Venus
Дерев'яні

Рулонні штори

Відкритого типу
Закритого типу
Системи День-Ніч
Джутові
Бамбукові

Тканинні ролети

Відкритого типу
Закритого типу
Системи День-Ніч
Джутові
Бамбукові

Захисні ролети

Римські штори

Відгуки

Розрахунок вартості

Вкажіть розміри виробу в міліметрах
Тип сонцезахисних систем:
ПОРАХУВАТИ
Результат: 

Горизонтальні жалюзі

Стандартні горизонтальні жалюзі 25/16 мм

найперші жалюзі, які з'явилися на вікнах в Україні, горизонтальні жалюзі, тому мабуть майже всім знайомий їх вигляд і пристрій. Горизонтальні жалюзі встановлюються на віконний отвір для захисту від сонця і регулювання зовнішнього світлового потоку.

Горизонтальні жалюзі складаються їх поперечних пластин, так званих ламелі, які з'єднані між собою системою ниток. Ця система дозволяє за допомогою тростини повертати ламелі під певним кутом для регулювання інтенсивності світла, що надходить в приміщення, а за допомогою шнура піднімати і опускати жалюзі, фіксуючи їх на певній висоті.

Модель жалюзі Вартість
Стандартні горизонтальні жалюзі білі 188 грн м2
Стандартні горизонтальні жалюзі кольорові від 223 грн м2 до 557 грн м2

Горизонтальні жалюзі Venus

З приходом на ринок металопластикових вікон та дерев'яних вікон зі склопакетами, які відкриваються в декількох площинах, з'явилася необхідність у модифікації горизонтальних жалюзі. Була створена нова система управління горизонтальними жалюзі Venus або Солодизайн, яка не тільки забезпечила прилягання до рами таким чином, що при будь-якому куті нахилу віконної рами жалюзі не провисають, але і спростила управління: поворот ламелі, підняття і опускання, а також фіксація жалюзі на певній висоті, відбувається за допомогою одного ланцюжка.

Горизонтальні жалюзі Venus встановлюють безпосередньо на кожну стулку вікна, причому ламелі перекривають лише скло, тому в закритому стані горизонтальні жалюзі Venus складають з рамою як би одне ціле. Слід зауважити, що ви можете замовити жалюзі, за кольором точно збігаються з кольором віконних рам.

Модель жалюзі Вартість
Горизонтальні жалюзі системи Venus 557/795 грн м2
(в залежності від пробивання)

Горизонтальні дерев'яні жалюзі 25/50 мм

Дерев'яні горизонтальні жалюзі — досить дорога модель, але ці жалюзі незамінні для дорогих інтер'єрів, оскільки меблі з цінних порід дерева, гарний паркет вимагають до себе в ансамбль саме такий аксесуар, який підкреслить елегантність стилю інтер'єру. Оскільки ламелі роблять з натурального дерева і обробляють природними матеріалами, горизонтальні дерев'яні жалюзі є абсолютно екологічною сонцезахисної системою, придатної для будь-якого приміщення.

Ширина ламелі дерев'яних жалюзі може бути 25 або 50 мм, а вибір з квітів від майже білого до венге, дозволить вам замовити горизонтальні жалюзі з дерева, точно збігається за кольором з вашою меблями.

Модель жалюзі Вартість
Горизонтальні дерев'яні жалюзі ламель 25 мм 1696 грн м2
Горизонтальні дерев'яні жалюзі ламель 50 мм 1855 грн м2

Як замовити?

Замовити жалюзі та ролети ви можете двома способами:

  • - запросивши замірника із зразками зручний для вас час;
  • - зробивши виміри для виготовлення та встановлення жалюзі самостійно, вказати їх при замовленні.

При будь-якому варіанті замовлення жалюзі або ролет ви отримаєте вичерпні консультації наших фахівців.

Самостійний завмер і установка Завмер жалюзі і установка фахівцем
Крок 1: віконні прорізи Заміряють відповідно обраним жалюзі з підказкою спеціаліста і відправляєте замовлення з сайту з розмірами і зазначенням виду жалюзі Крок 1: Запросити замірника по телефону або з сайту
Крок 2: Замовлення прораховується менеджером, вартість замовлення оголошується по телефону або вказується у листі, надісланому на вашу пошту; ви здійснюєте оплату на карту Приватбанку Крок 2: Приїжджає замірник-дизайнер зі зразками продукції, робить виміри і прораховує вартість замовлення, передоплата не береться (при стабільному курсі гривні)
Крок 3: Через 2-7 днів ви забираєте замовлення в зручній для вас фірмі по доставці Крок 3: Через 2-7 днів відбувається установка жалюзі; прийнявши роботу, ви розраховуєтесь з монтажником
Крок 4: Залиште відгук на сайті Крок 4: Залиште відгук установнику або на сайті

  • Тел: +38 (099) 373 93 39
    Тел: +38 (093) 481 40 95
    Тел: +38 (067) 560 72 00