This version of the page http://kpi.ua/tempus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
TEMPUS | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусМедіаВідпочинок

Ви є тут

TEMPUS



Літня докторська школа проекту NETCENG у Вільнюсі

14–18 червня 2016 р. у Вільнюському технічному університеті Гедемінаса (VGTU) відбулася координаційна нарада проекту NETCENG за програмою TEMPUS.



DLM-office в університеті

З 2 по 5 грудня 2015 р. в Технічному університеті Берліна відбувся тренінг персоналу інфраструктури DLM-офісу університетів-партнерів проекту NETCENG програми TEMPUS Європейського Союзу, який виконується з 2014 р.



Літня школа проекту NETCENG у Берліні

Літня школа проекту NETCENG за програмою TEMPUS відбулася 20–31 липня 2015 р. в Технічному університеті Берліна (Technical University of Berlin).



Моніторинг проекту СENEAST програми TEMPUS

19 березня в ІЕЕ було проведено моніторинг проекту CENEAST "Реформування програм у сфері містобудівництва на просторі східного сусідства" за програмою TEMPUS.



Проект NETCENG програми TEMPUS набирає обертів

У листопаді 2013 р. Європейська комісія відібрала для фінансування проект TEMPUS – NETCENG "Нова модель третього освітнього рівня відповідно до Болонського процесу в Білорусі, Росії та Україні", в якому наш університет є  головним координатором від України. Проект розрахований на три роки.



Проект Tempus на інженерно-фізичному факультеті

Мета проекту Tempus на інженерно-фізичному факультеті - модернізація навчальних планів дворівневої програми підготовки (бакалаври/магістри) з інженерного матеріалознавства наосновікомпетентного підходу та найкращого досвіду з впровадженняположень Болонського процесу.

543994-TEMPUS-1-2013-1-BE-TEMPUS-JPCR (MATTENG)



В НТУУ «КПІ» відкрито регіональний Міжуніверситетський навчально-виробничий центр аутсорсингу «ITSEA»

В Інституті прикладного системного аналізу НТУУ «КПІ» 31 жовтня пройшла конференція «EU IT Outsourcing Experience in Ukrainian Universities: Way to Success» («Європейський досвід аутсорсінгу в сфері інформаційних технологій в українських університетах: шлях до успіху»).



Моніторинг міжнародного освітнього проекту TEMPUS «MATTENG»

13 червня в НТУУ «КПІ» відбулося засідання моніторингової групи проекту «MATTENG», який виконується у межах міжнародної освітньої програми TEMPUS.



VI Міжнародна науково-технічна конференція «Нові матеріали і технології в машинобудуванні-2014»

20-21 травня 2014 року в НТУУ «КПІ» відбулася VI-та Міжнародна науково-технічна конференція «Нові матеріали і технології в машинобудуванні-2014».



Новий освітній проект NETCENG

У листопаді 2013 р. Європейська комісія відібрала для фінансування проект  "New Model of the Third Cycle in Engineering Education due to Bologna Process in BY, RU, UA" – NETCENG, в якому наш університет є  головним координатором від України.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів