HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Wed, 22 Mar 2017 18:54:19 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=windows-1251 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Wed, 22 Mar 2017 18:54:19 GMT Client-Peer: 185.68.16.118:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: / Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/x-icon" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Link: ; rel="stylesheet" Set-Cookie: PHPSESSID=qlbbq9jq01rir0v9kuao54ect7; path=/ Title: Умови доставки та оплати | Інтернет-магазин навчальної літератури та наборів для творчості «Detmir.com.ua» X-Meta-Description: Äîñòàâêà òîâàðó çä³éñíþºòüñÿ ГЇГ® ГўГ±ВіГ© òåðèòî𳿠Óêðà¿íè. Ìîæëèâ³ ð³çí³ âàð³àíòè îïëàòè. X-Meta-Keywords: äîñòàâêà, îïëàòà, çàìîâëåííÿ, çàìîâëåííÿ òîâàðó
This version of the page http://detmir.com.ua/text/dostavka-oplata.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
Умови доставки та оплати | Інтернет-магазин навчальної літератури та наборів для творчості «Detmir.com.ua»
Зворотній дзвінок Мобільна версія
Кошик порожній
  • Вхід в магазин
Шукайте нас в соцмережах:

У нашому інтернет магазині існують такі способи доставки:

Доставка кур'єром

Кур'єрська доставка здійснюється тільки по м.Києву

Сума мінімального замовлення має бути не менше 50 грн. Будь ласка, зробіть на цю суму замовлення або відвідайте один з наших магазинів.

Вартість доставки 45 грн.

У разі замовлення товару на суму 550 грн. і вище, доставка безкоштовна по м. Києву Оплата здійснюється за фактом отримання товару.

Служба доставки працює з понеділка по п'ятницю з 14:00 до 22:00.

Терміни обробки і доставки замовлення по м.Києву:

При оформленні замовлення до 17:00, доставка здійснюється на наступний день, за умов, що весь товар є у наявності. У разі оформлення замовлення після 17-00, доставка буде здійснена через день.

Замовлення оформлені на сайті з суботи по неділю оброблюються у понеділок.


Самовивіз

Сума мінімального замовлення має бути не менше 50 грн. Будь ласка, зробіть на цю суму замовлення або відвідайте один з наших магазинів.

Ви можете замовити товар за телефоном (044) 360-56-37 , (067) 449-39-65 або заповнити форму замовлення на сайті, а потім забрати товар в магазині за адресою м. ПЕТРІВКА, вул. пр-т Московський, 6 Книжковий магазин - Видавництво "Ранок" (оплата за фактом Отримання).

Для узгодження способу доставки та оплати, з Вами зв'яжеться наш менеджер по телефону або іншім способом, зазначеним Вами при оформленні замовлення.


Доставка по Україні

Мінімальна сума замовлення - 50 грн. Безкоштовна доставка при замовленні від 550 грн.

Доставка через відділення Нової пошти:

Доставка здійснюється в межах України через відділення Новой поштой при замовленні від 50 грн.

Обов'язковою умовою доставки через поштове відділення є вказівка наступних даних:

  • Місто і номер складу Нової пошти, куди буде відправлена посилка (Адреси представництв компанії Нова пошта можна подивитись тут);
  • Прізвище, ім'я та по батькові;
  • Мобільний номер телефону, за яким ми можемо з Вами зв'язатися.
  • Оплата замовлення: Ви сплачуєте у відділенні банку на рахунок, номер якого вам буде надано оператором під час узгодження замовлення. Таким чином ви не сплачуєте кошти за переведення грошей. Або ви можете обрати доставку накладеним платежем та сплатити замовлення при отриманні.

    Для замовленнь менше 550 грн розрахуваті орієнтовну ВАРТІСТЬ доставки можна тут.

Тарифи на доставку товарів Новою поштою

При оплаті товару при отприманні зтягується комісія 20 грн+2%

Для отримання замовлення на Новій пошті вам потрібно пред'явити паспорт та сказати номер декларації, який вам пришле смс-кою Нова пошта, коли товар буде в них на відділенні. Відстежиті вантаж за номером декларації можна тут.

Відповідно до умов перевезення вантажів, вантаж може безкоштовно зберігатись на складі «Нової Пошти» 5 робочих днів, включаючи день коли він повинен був бути забраний Отримувачем. Тобто, якщо вантаж прибув в п’ятницю, то він безкоштовно може зберігатись на складі до четверга.

Доставка через відділення Укрпошти.

Мінімальна сума замовлення - 50 грн.

Безкоштовна доставка при замовленні від 550 грн.

Замовлення відправляються - Посилка з післяплатою. У вартість посилки буде включена додаткова оплата - послуги пошти за упаковку та за пересилку замовлених Вами товарів(при замовленні менше ніж 550грн).  

 

Комісія за переказ коштів по посилці:

- при замовленні до 2000 грн - 2% але не менше 10 грн.

- при замовленні від 2000 грн - 1%

Фактічні Терміни доставки посилок поштою - від 14 днів.

Також ми можемо доставити Ваше замовлення іншими зручними для Вас службами доставки при попередній оплаті (Делівері, Міст Експрес, Автолюкс,  ІнТайм).


Умови повернення товару

Ви вправі повенути або обміняти товар, попередивши про це продавця не пізніше 3х робочих днів, з моменту отримання товару.

Вимога поверенення або обміну товару виконується протягом 14 днів з моменту отримання.

Умови повернення товару: на товарі не повинно бути слідів експлуатації та збережений чек.

Повернення або обмін товару здійснюємо за власний рахунок.

 

До початку сторінки

видавництво ранок, ігри для дітей, тетради для дошкольников, учебники для школьников, подарки для детей, словники, ігри для дошкільнят, ранок креатив, книги подарочные издания, наборы для творчества

Мобільна версіяПовна версія