This version of the page http://www.caparol.ua/de.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
Caparol UA
  • Повернутися
  • DAW
  • Підписатися
  • Мапа сайту
  • Магазин
  • Імпрессум
  • Language
  • UA
  • RU
  • Актуально
    • Новини
    • 5 кроків для зниження витрат на опалення
    • Вітання зі святом весни!
    • Caparol отримав премію за екологічні рішення!
    • Caparol отримав премію за екологічні рішення!
    • Для партнерів
    • Для дизайнерів та архітекторів
    • Для індивідуального житла
    • Відео

Лаки. Фарби. Декори. Системи утеплення.

Для партнерів

Для дизайнерів та архітекторів

Для індивідуального житла

Відео галерея Caparol

Caparol в Європі є лідером в галузі лакофарбових матеріалів, систем теплоізоляції, декоративних матеріалів та архітектурних покриттів.

З нами Ви знайдете те, що шукаєте: високоякісні фарби для внутрішніх і зовнішніх робіт, лаки, системи теплоізоляції, матеріали для реставрації пам'яток архітектури, продукти для захисту від корозії, покриття для підлоги, та багато іншого.

Крім того, Caparol пропонує безліч послуг для художників і штукатурів, дизайнерів і архітекторів: від кольорових колекцій до консультаційних ресурсів, від технічної консультативної допомоги до навчання.

Лекція з маркетингу в КНТЕУ

Турбота про освіту – риса соціально орієнтованої компанії. Спільні проекти з вузами роблять нашу компанію відомим серед випускників і зміцнюють її позитивний імідж серед кандидатів.

Саме робота над реальними кейсами є найякіснішою студентською практикою.

5 кроків для зниження витрат на опалення

Шоковані новими платіжками за опалення? Зараз як ніколи гостро стоїть питання: як знизити витрати на опалення? Про це ми і поговоримо в цій статті.

Вітання зі святом весни!

Від щирого серця вітаємо вас з 8 березня і бажаємо щоб у ваших серцях завжди розквітала весна. Нехай прекрасні почуття зігрівають вас, а в оселі панують добро, радість та добробут. Щастя і кохання вам, здійснення мрій!

ТОП 9 помилок при фарбуванні стін

Фарбування поверхні – робота не з легких, яка має певні нюанси: процес може затягнутись через неправильно обрану фарбу, валик чи невчасно нанесений шар. А також має значення час дня, коли Ви берете до рук інструмент.

Caparol отримав премію за екологічні рішення!

На найбільшій виставці BAU 2017, яка проходила в Мюнхені, натуральний теплоізоляційний матеріал на основі рослинних волокон Capatect Natur+ від Caparol був удостоєний премії BAKA Preis - 2017.

Компанія Caparol шукає у Вінниці не тільки клієнтів, але й партнерів

Компанія Caparol Center відкриває свої фірмові магазини в усіх обласних центрах України і Вінниця не стала винятком. Вінниця стала вже 21-м містом, в якому можна буде придбати якісну продукцію європейського рівня.

У Сaparol день відкритих дверей!

Наші «Кападвери» відкриті!

Нещодавно в стінах центрального офісу Сaparol було 15 дітей-сиріт, дітей з неблагополучних сімей. Метою зустрічі було допомогти дітям визначитись з вибором професії завдяки зустрічам з людьми з різних галузей. 

Caparol вивів на ринок нову декоративну масу

Компанія Caparol представила нову декоративну масу для отримання напівглянсовою поверхні з м'яким металевим ефектом Capadecor Stucco Eleganza.

Відкриття салону у м. Рівне!

Канал Caparol Center продовжує стрімко і нестримно розвиватися, і ще одне тому підтвердження - відкриття салону у м. Рівне!

Привітання з Днем Хрещення!

У великий день світлого Хрещення бажаємо очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими, сильними духом і вірою.

Будьте щасливі і кохані!

Щасливого Нового Року!

У ці чарівні передсвяткові дні вітаємо вас із прийдешнім Новим Роком і бажаємо вам Веселих Різдвяних свят!

Бажаємо цікавого, плідного, захопливого Нового 2017 року!

Топ 10 фінансистів

Незважаючи на економічну кризу, є українські компанії, які підвищують свій прибуток, а як наслідок, і податки до державного бюджету. 14 грудня по «Першому Діловому» нагороджували кращих фінансистів країни за версією Strategic Business Review.

На ринку України з'явилася кольорова двокомпонентна шпаклівка

На ринок України вийшла двокомпонентна різнобарвна шпаклівка ArteTwin від компанії Caparol, для високоякісної обробки внутрішніх стін приміщень.

Трендові кольори 2017 року

У сучасному світі, ДІМ призначений для відпочинку після продуктивного робочого дня. Домашній інтер'єр повинен бути максимально функціональним і комфортним одночасно. Обстановка в будинку розповідає про переваги і характерах мешканців житла.

Фасадна та інтер'єрна фарба AMPHIBOLIN відзначає 60-річний ювілей!

Німецький бренд AMPHIBOLIN за свої 60 років існування отримав визнання не тільки в Україні, але і по всьому світу. НСК «Олімпійський», «Донбас-Арена», «Альянц-Арена» в Мюнхені, знаменитий «Гніздом Птиці» в Пекіні...

Підготовка стін до фарбування (підготовка основи)

Підготовка стін до фарбування (підготовка основи). Поверхня під фарбування повинна бути сухою і очищеною від забруднень (особливо від жиру або осаду від газових плит) і від пилу.

Олексій Ничипорук: Редизайн Caparol Center дозволив збільшити продажі на 25-70%

За рахунок чого Caparol в Україні нарощує продажі, скорочує імпортозалежність і чому переводить свої торгові точки з формату магазин-склад в салон-магазин.

ДП «КАПАРОЛ УКРАЇНА» радий внести свій внесок в облаштування кожного міста, вулиці, будинка

По всій території України Caparol вже традиційно провів внутрішній хіт-парад своїх об'єктів за перше півріччя 2016 року. У хіт-параді брали участь всі міста України, в яких здійснювались роботи нашими матеріалами.

У великій родині декоративного світу – нове поповнення!

Компанія ДП «КАПАРОЛ УКРАЇНА» вивела на світовий ринок нову дисперсійну декоративну масу Capadecor– Stucco Satinato, яка призначена для створення декоративних оздоблень на внутрішніх поверхнях приміщень.

Наш черговий об'єкт - житловий комплекс ParkLand!

Для ЖК ParkLand використовувалися кращі матеріали для проведення зовнішніх робіт, зокрема, утеплення фасадів. 

Цей процес надзвичайно важливий, адже саме від якісного утеплення будинку залежить ефективність споживання енергії для збереження комфортної температури в квартирах, що особливо актуально в зимовий сезон.

Вчіться будувати майбутнє!

Виховання підростаючого покоління хвилювало і хвилює людей завжди.

ДП «КАПАРОЛ УКРАЇНА» підтримує молодих фахівців, адже саме вони в майбутньому будуть просувати інноваційні технології, розвивати професійну спеціалізацію.

Що означає якість в розумінні компанії Caparol

Багато виробників говорять про якість, вкладуючи різні значення в це поняття. При наявності такого широкого асортименту споживачам важко розібратися, визначити якість продукції і не помилитися у виборі.

Центральний склад ДП "Капарол Україна" переїхав