HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Wed, 22 Mar 2017 16:23:40 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=windows-1251 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Client-Date: Wed, 22 Mar 2017 16:23:40 GMT Client-Peer: 185.68.16.192:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; crossorigin="anonymous"; integrity="sha384-BVYiiSIFeK1dGmJRAkycuHAHRg32OmUcww7on3RYdg4Va+PmSTsz/K68vbdEjh4u"; rel="stylesheet" Link: ; crossorigin="anonymous"; integrity="sha384-rHyoN1iRsVXV4nD0JutlnGaslCJuC7uwjduW9SVrLvRYooPp2bWYgmgJQIXwl/Sp"; rel="stylesheet" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="all"; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: policyref="/bitrix/p3p.xml", CP="NON DSP COR CUR ADM DEV PSA PSD OUR UNR BUS UNI COM NAV INT DEM STA" Set-Cookie: PHPSESSID=rLK7FsZuC8B78106TpEzaXvR0HrmAak4; path=/; HttpOnly Title: Запитання та відповіді X-Frame-Options: SAMEORIGIN X-Meta-Description: ГЃГ’Г“-Г–ГҐГ­ГІГ° ëèäåð ïðîèçâîäñòâà îòå÷åñòâåííûõ ïðåïàðàòîâ äëÿ ðàñòåíèé. ГЊГ» ñîòðóäíè÷àåì Г± íàó÷íûìè çàâåäåíèÿìè ГЁ ñåëüñêîõîçÿéñòâåííûìè ïðåäïðèÿòèÿìè Óêðàèíû äëÿ ïðîèçâîäñòâà ñîâðåìåííûõ ГЁ ýôôåêòèâíûõ áèîïðåïàðàòîâ X-Meta-Format-Detection: telephone=no X-Meta-Keywords: ГЃГ’Г“-Г–ГҐГ­ГІГ° X-Meta-Robots: index, follow X-Meta-SKYPE-TOOLBAR: SKYPE_TOOLBAR_PARSER_COMPATIBLE X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scalable=no X-Powered-CMS: Bitrix Site Manager (5327902a28ec8243981b0c2794961830)
This version of the page http://btu-center.com/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
Запитання та відповіді
UA EN GE FR IT

Запитання та відповіді

 

Який позитивний вплив Біокомплексу- БТУ на розвиток сільськогосподарських культур?


Біокомплекс-БТУ сприяє успішному швидкому відновленню весняної вегетації. Біопрепарат посилює імунітет ослаблених рослин та пригнічує розвиток фітопатогенів, посилюють ріст кореневої системи та вегетативної маси. Збалансовано підживлює рослини макро- та мікро-, елементами в доступній формі. Природні стимулятори росту та фітогормони, що наявні в Біокомплексі-БТУ, підвищують стійкість культур до несприятливих кліматичних умов весни – перепадів температур, посухи тощо. Використання Біокомплексу-БТУ суттєво підвищує ефективність та тривалість дії хімічних пестицидів.


Чи можна використовувати Біодеструктор стерні весною та для яких культур?

Так, Біодеструктор стерні можна і потрібно використовувати весною. Особливо для овочевих рослин. Його застосовують перед садінням та після збору врожаю, з метою оздоровлення ґрунту від фітопатогенів, заселення корисною мікрофлорою, для нейтралізації фітотоксинів, кращому засвоєнню елементів живлення. Також у будь-який період його можна використовувати для біокомпостування різних органічних відходів.


Розкажіть про використання біопрепаратів в саду?

На плодових деревах використовувати біопрепарати можна від фази до розпускання бруньок і до закінчення вегетаційного сезону. Обмежень кількості обробок немає. Це ж саме стосується ягідних культур – суниці, малині, смородині та інших. Навесні необхідно захистити рослини від шкідників та хвороб. До та під час розпускання бруньок можна зробити 2 обробки біологічним фунгіцидом Фітоцид®–р та прилиплювачем Липосам®. Вони надійно захищають рослини від хвороб. Для підживлення ягідників рекомендуємо використати Біокомплекс-БТУ для плодово-ягідних культур. Він забезпечує захист рослин від хвороб та стимулює ріст вегетативної маси. Коли температура повітря вище +10-15°С, можна використати проти шкідників біоінсектициди Лепідоцид-БТУ та Бітоксибацилін-БТУ.


Як поліпшити якість розсади помідора та капусти ?

При вирощуванні розсади можна для початку обробити насіння сумішшю Азотофіту®-р та Фітоциду® –р. Ця обробка захистить насіння від хвороб, прискорить проростання насіння, ріст та розвиток рослин. Також можете спробувати нашу новинку – біопрепарат Азотофіт®-т, Препарат додають в ґрунтові суміші, на яких вирощують розсаду. Азотофіт®-т допомагає рослині розвинути міцну кореневу систему та прискорити ріст. При пікіруванні або пересаджуванні розсади на постійне місце також необхідно обробити коріння рослин сумішшю Азотофіту®-р та Фітоциду®-р або Біокомплексом-БТУ для овочевих культур. Ця обробка стимулює ризогенез, зніме стрес від пересаджування та забезпечить практично 100% приживання! Для підживлення розсади у розсадних відділках, грядах, касетах та парниках, використовуйте Біокомплкекс-БТУ для овочевих культур. Він забезпечить оптимізацію ростових процесів і розвиток висадженої культури, а також підвищить стійкість до хвороб.


Питання і відповіді про Липосам


1. Яка доцільність застосування Липосаму в рослинництві?


Відповідь: Липосам пролонгує дію препаратів для підживлення і захисту – гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів, зберігає ефективність їх дії. Закріплюючи препарати на рослині, Липосам дозволяє зменшити кількість обробок протягом вегетаційного періоду. Липосам, як прилиплювач, економить кошти при застосуванні пестицидів, завдяки зниженню їх доз на 25-30%. На кожну вкладену гривню – прибуток 2-5 гривень. А головний результат – зменшення шкідливих речовин у вирощеній продукції, завдяки зниженню доз пестицидів.

Липосам, як біоклей, дає змогу економити 7-12 гривень на 1 вкладену гривню.


2. В чому суть антистресового ефекту при застосуванні Липосаму?


Відповідь: Будь-яка стресова дія на рослину: обробка пестицидами, посуха, опіки від сонячних променів тощо призводить до затримки росту та розвитку рослин. Липосам адсорбує на себе компоненти препаратів, розподіляє їх по всій поверхні рослини, тим самим виключає можливість локальної дії хімічних препаратів. Проте найважливіше – завдяки закріпленню препаратів, пролонгується їх дія, під час посухи зменшиться транспірація вологи і буде забезпечений захист від опіків, адже Липосам в цьому випадку діє як захисний крем.


3. Чи можна використовувати Липосам після закінчення гарантійного терміну придатності?


Відповідь: Якщо Липосам зберігався в герметичній упаковці виробника і після її відкриття зовнішній вигляд препарату і консистенція його відповідають вимогам сертифікату якості та інструкції для застосування, безперечно препарат придатний для використання.


4. Чи варто використовувати Липосам для обробки насіння?


Відповідь: Звичайно. Адже під час передпосівної обробки насіння важливо, щоб протруйники і біопрепарати, регулятори росту рослин закріпились на поверхні і не осипались. Крім того, Липосам, покриваючи насіння плівкою, довше зберігає вологу в ньому і захищає від стресових ситуацій.


5. Чи дозволено використання Липосаму з хімічними засобами захисту?


Відповідь: Липосам сумісний з усіма засобами захисту рослин у вигляді водних розчинів. При використанні препаратів на органічній основі необхідно провести тест на змішування.


Публікації

© 2005-2017. All rights reserved.